Arama sonuçlarınız

1. Tolga Can

Motoru olmayan 2 teker tavsiyesi

Arkadaşlar aranızda 2 teker bisiklet meraklısı kişiler vardır. Motosiklete binmekten biraz yağ bağladık. 12 saat çalışmadan sonra da evden spor için çıkmak çok koyuyor. en azından işe gidiş geliş 20 km bisiklet binsem. faydası olur diye düşünüyorum. Aslında fazlada masrafa gerek yok. Sizce hangi...
  2. Tolga Can

NC 700 kopyası çıktı. Taze taze

Bakalım tanıyabilecek misiniz ? Sizce neye benzetmişler..... :silent: KD-250GY (CROSS)
  3. Tolga Can

2013 Model Yeni Nesil Kask Kamerası

Sonunda istediğim geniş açılı kask kamerasına sahip oldum. yorumlarınızı esirgemeyin :queen:
  4. Tolga Can

Ölücülere göre bir ilan, ilk sahibinden satılık yada takaslık

Takas olarak : RKS 150, CBF 150 yada YBR125 ESD düşünüyorum. Motorun sıfırı : 3.450 TL dir. Plaka ve ruhsat ile hesap edin. Ben full donanım ve extralarla bu fiyata vereceğim. Bu kadar olur mu demeyin. En düşük fiyatı verdim. Yüksek motor kullanmak isteyenler için aranan kandır. Satış sebebim...
  5. Tolga Can

Tarz değiştirip takas etmek isteyenler

Motorum : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-extralarla-dolu-dag-canavari-96833870/detay?showViewPreferences=false İlan No : 96833870 motorumu takas etmek istiyorum. Uzun geldiği için kısa seleye sahip motorlarla takas etmek istiyorum. Full donanımlı olarak çok uygun...
  6. Tolga Can

Türkcell WINN Hakkında...

Arkadaşlar Merhaba ; Öncelikle biraz içimi dökmeye ihtiyacım var. Bunu sizlerle paylaşmak istedim. Parasını ödüyoruz. Ama hakkımızı 4-4 lük değil. 4-2 lik bile zor alıyoruz. işim gereği 12 saat güvenlikteyim. Evden çok iş yerinde vakit geçiriyorum. En çok keyif aldığım kısım ise MT de olup...
  7. Tolga Can

Usta motorcunun hazin sonu

Gülmek serbest :queen: Lütfen toplum içinde, ofiste izlememeye özen gösterin....
  8. Tolga Can

Tarz değiştirip takas etmek isteyenler

Enduro tadında motorumu takas yapmak yada satmak istiyorum. Öncelikli takasım hyosung GV250 , sonrasında Yzf ve CBR125 yeni kasa olabilir. Satın almak yada takas etmek isteyen olursa özel mesaj atabilir. Özel Mesaj : http://www.motosiklet.net/forum/private.php?do=newpm&u=78475 Motor ilanı ...
  9. Tolga Can

Engelleri Kaldıralım... !!!

Bizdeki engelli arkadaşların kullandığı motorları hep görürdüm. Ancak bu kadar gelişmişini görmek sevindirici geldi. Gerçi bu modeller hep 2010 da çıkmış. bize 2020 gibi gelirler. Zira en dandik motorlar bize gelmekte. Keşke her engelli arkadaşımızda bu gelişmiş motorlardan olsa, ne kadar güzel...
  10. Tolga Can

Sonunda hayalimdeki 2 Tekeri Aldım.

Evet Arkadaşlar sonunda aracıma kavuştum. Hemen Özelliklerini girmek istiyorum. - Konfor Mükemmel - Titreşim yok - Benzin Derdi yok - Almak yerine daha çok kazanç sağlıyor. - Geniş taşıma ve yolcu kapasitesine sahip - Fren Mükemmel - 2 tekere kalkma özelliği var. Darısı sizin başınıza ...
  11. Tolga Can

Five Finger Ayakkabı

Arkadaşlar elimde 3 adet five finger ayakkabı var. Satıcı yanlış gönderdiğinden elimde kaldı. Almak isteyenler mesaj atabilir. Fiyat : 100 TL dir. Kargo dahil. Buda doktorum reklamı :P http://www.youtube.com/watch?v=1duVbUVkObA Ayağımda Videosu ...
  12. Tolga Can

Multistrada 1200S, BMW S 1000RR, Goldwing GL 1800 satın aldım.

Yok la şaka yaptım. 1 Nisan, yüreğinize inmesin. henüz alacak param yok :P
  13. Tolga Can

Motosiklet Modeli Sürücünün kişiliğini de yansıtır mı ?

Bir çok kullanıcı motoruna lakap takar. Bazıları oğluşum, bazıları da güzelim der. Bazılarıda benim gibi karakaçan :queen: Motosiklet Modeli yada taktığı lakap Sürücünün kişiliğini de yansıtır mı ? Güzeline şiddet uygulayanlardan mısınız ? http://b1303.hizliresim.com/17/r/lcmgv.jpg yoksa...
  14. Tolga Can

En iyi Kopya (CBR 250 R )

Bi kaç gündür Honda Cbr 125 ve Cbr 250 R için ilanlar arasında dolaşıp duruyorum. Sportif kişiliğimi tamamlayacak motor olarak görüyorum. 125 cc her gün işe git gel yapmam için mükemmel. Ancak bir yere kafam takıldı. Hondanın benzerini yapan adamlar honda dan daha iyi çalışıyor. Adamlar vites...
  15. Tolga Can

En sonunda türkler uzaya gidebilecek...

Bu arkadaşın geliştirmiş olduğu sistem ile uzaya gitmek artık imkansız değil. O kadar motor gördüm. Yemin ediyorum ilk defa böyle egzoz gördüm. Motor GT250 R modelinin arasında ilana koyulmuş. Racer200 tipi varmış. Bir gün zengin olursam. Tüm mal varlığımı bu tip motorları toplayıp, yok etmek...
  16. Tolga Can

Sprey Boya ile Kask Boyanır mı ? ( Cevabı konu içinde )

Bir pazar sabahı yağmur nedeniyle eve kitli kaldım. Biraz da midemi düşenerekten tobleron ve redbull u hazırladım. Google dan kask çeşitlerine bakmaya başladım. airbrush ağırlıklı idi. Sonra benim airbrushcu kardeşlerden neyim eksik dedim. fark ettim ki bir makina bir de yetenek eksik, makina...
  17. Tolga Can

Kask Kamerası ve Lastik

Mitas Kross Lastik 130-90-18 ve 90-90-21 ölçülerine sahip mitas marka lastiklerimi satıyorum. 300 TL ye ben almıştım. 175 TL ye satıyorum. 2-3 kez arazi gördü. Lastikler sıfır denecek kadar temiz durumdadır. Sakarya için elden verilir...
  18. Tolga Can

2006 Model Kara Kaçanımı Satıyorum

Benzin 5 TL yi geçerse, Motosiklet yerine bu ilanları daha çok görmeye başlarız :P
  19. Tolga Can

Mitas Kross Lastik

130-90-18 ve 90-90-21 ölçülerine sahip mitas marka lastiklerimi satıyorum. 300 TL ye ben almıştım. 200 TL ye satıyorum. 2-3 kez arazi gördü. Lastikler sıfır denecek kadar temiz durumdadır. Sakarya için elden verilir...
  20. Tolga Can

Bursalı Motorculardan yardım

Merhaba ARkadaşlar ; Bu haftasonu yağış olmazsa, aksilik çıkmazsa eğer bursaya bir gezi planladım. Cami, Türbe, han, hamam, Müze, Kilise, sinegog, Şelale ne varsa görmek istiyorum. Güzergahımı hazırladım. 3 şelaleyide görmek istiyorum. Saitabat, Su uçtu, Aras şelalesi, bunların bu mevsimde...

Yeni mesajlar