Arama sonuçlarınız

1. Muzaffer Topal

Honda Yıl Sonu İndirimleri

kamyoncu, ne diyorum biliyo musun ? bu neden africa twin videosunun aynısını Vstrom 800 için yap :d "önüne bakıyorum, arkasına bakıyorum allahım ne çirkin diyorum" puahahha haret ve mimikleri de taklit edersen efsane bişey cıkar. ingilizce de yaparsın buyuk kitlelere ulaşır.unlu bile...
  2. Muzaffer Topal

nasıl soru bu kamyoncu, gozun gormuyor mu lüle lüle sacları. allahın keli seni. neden sinirlendiğini anladım.sende olmayan hersey bu adamda. anti kamyoncu gibi adam. dfsfgsdgs
  3. Muzaffer Topal

tabureye cıksan adamın gogüs hizasına gelirsin sanırım. :(
  4. Muzaffer Topal

hadi ben cakozlamıyorum. Bu adamda mı cakozlamıyor ? 500.000 KM tercrube, sayısız motor... yakışıklı,atletik,sporcu asdasfsdgfs
  5. Muzaffer Topal

rodajı yapay zekaya yaptırmak

büyük darbe alacaksa hemen yurtdışı hesap acıyosununuz ve TESLA, nvdia,microsoft,amd yi SELL yapıyorsunuz. Yer mi ? Yemez.
  6. Muzaffer Topal

Eğitmen olmanın dayanılmaz hafifliği

Kazdağlarında offroad dersi mi versim bende yaa.. 1 milyon oğrenci yetiştirmiş hocaları bile tokatlarım da bunu karşımdakine nasıl aktarırım sorun o . amannn neyse.. paraya ihtiyacım yok ki , ne uğraşacam comezlerle
  7. Muzaffer Topal

ya patenden para kazanıyorsa iyi ya. hem kayıyor(dtygfhsh) hem para alıyor. iyi iş valla.
  8. Muzaffer Topal

meali : "küsküyü yedik, forum da farkında. uzun uzun yazıp durumu toparlamaya çalışayım biraz" sonuc : toparlayamadı.. üstelik sadece kelimeleri yan yana getiryor yeaaaaa diye bahsettin ai den yedin kuskuyu.en acısı bu oldu sanırım. 60 - 70 satırlık kodda parantez hatasını bulamıyor, çoook...
  9. Muzaffer Topal

niki bu paten dersinden sana para geliyor mu ya ? ders ücreti, ders alan sayısı falan uğraştırma beni ayda kaç para geliyor dgsfgsfg tahminim: yılda 50.000 max
  10. Muzaffer Topal

nasıl yaaa ? honda nın stokçuluk yaptığını nasıl unuttunuz !? nerde sizin duruşununuz ? biraz indirim yaptı diye herkes nx sırasına gececek nerdeyse. şahsen o motoru bana 300.000 tl dese yine almam! .prensiplerim var lan benim cok yazık.
  11. Muzaffer Topal

tokadı yiyince i.nlik belirtileri gosteriyosun yapma.. dur bi de senin gibi güleyim, rahat bir imaj vereyim foruma=) = ) =)
  12. Muzaffer Topal

şşşş bunu unutma bak ,"yaptığı tek sey bir sonraki kelimeyi tahmin etmek" "yapay zeka işimizi elimizden alacak galiba abiii", ne kadar sıradan, köylü biri gibi adeta. "ai nin yaptığı tek sey bir sonraki kelimeyi tahmin etmek " şimdi nasıl ?? ? :cool: kızlar atladı üstüne.
  13. Muzaffer Topal

olursun, ama en büyük rakibini söylüyorum, "Fatih.met moto akademi"
  14. Muzaffer Topal

:d Okan hoca mesela zafer i sevmiyor... daha once kendisine "allahın TRT spikeri...." dediğini hatırlıyorum. dgasdgsf
  15. Muzaffer Topal

Yıllardır kullandığın AT ı satıp eşeğe(dl650) binersen çok gulerim..Forumun en büyük amatoru ilan ederım seni :d
  16. Muzaffer Topal

"senin bu yazdıklarını kendisine gönderdim motosiklet forumundan birine.bana aynen şunu yazdı"Tek marifeti ...... konuşmak yani demişim. Gidip LLM'in kendisine sormuş. aldığı cevap konuşabilmenin uzun hali ashdahpsad hava güzel atla motoruna git biraz denizde yüz" şimdi bu adamın yaptığı tam...
  17. Muzaffer Topal

"Tek marifeti, bir kelimeden sonraki kelimeyi tahmin etmek. Konuşmak yani." :d :d :d :d şimdi buna ben cevap vereceğime chatgpt versin "chatgpt gibi yapay zeka modellerinin tek marifeti bir kelimeden sonraki kelimeyi tahmin etmek, konuşmak yani" diyen birine ne dersin ? ChatGPT said: Bu...
  18. Muzaffer Topal

ben eğtmen olsam eş dost değilse hayattta parasız eğitim vermem. bu şekilde beklentisi olanı da azarlarım. bedava eğitimi de ancak olayı "reklam" olarak görürsem veririm. cok para istiyorsa da onun kendi bileceği iştir. kimse karışamaz. "Motosiklet hakkında hiçbir bilimsel eğitimi olmayan ...
  19. Muzaffer Topal

yapma yav. ben pek inanmıyorum, sıkıntı yoktur fabrikada. avupadaki yoğun talebe yetişmiyorlardır, kapış kapış gidiyor italya da falan goruyoruz :cool:

Yeni mesajlar