Arama sonuçlarınız

1. Ciho

Ön Amortisör

Arkadaşlar motorumun ön amortisöru cok sert ve yaglamama ragmen hala eskısı gıbı cukura gırdımde acaıp bı sarsıo fakat bunun aksıne arka amortisörümde yumusak Baska bır kastınoda on amortisör de yumusaktı 2 -3 motora baktım gayet ıdeal bnm motorun Ön amortisörunu yumusatmanın bır yolu yokmu ...
  2. Ciho

Kac KM gıderım

Arkadaslar kastıno QM 50 cc bır motorla hıc durmadan kac Km yol gıdebılırım sureklı aynı yerde gezmek sarmıyor artık Yedek buji... herşey hazır fakat bıraz bılgı lazım
  3. Ciho

Tamirci Arıyorum Acill!!

Arkadaslar Kumburgaz/ B.Çekmece arasında iyi bır tamırcı arıyorum bılen varsa yazsın lutfen bızım burdakı adam ııce sapıttı tek tamırcı olması ıstedıgıgıbı fıyat sokmasını gerektırır gıbı bı tavrı var fren telını sıkmaya 20ytl alıyor cın bujıler 10ytl ... mobılet sekman pıston 160ytl daha pekcok...
  4. Ciho

Karbüratör sorunu

Merhaba arkadaslar motorumun Karbüratöru benzın kacırıyor tamırcıye götürdüm conta dan dedı yenısını taktı fakat hala akıyor bu sefer Karbüratörun etrafını sıvı conta sıktım sımdı eskısı kadar degılde damla olarak arada mars moturunun ustune akıyor ne yapabılırım sorun nerde olabılır...
  5. Ciho

Motor alcam yardım lütfen

Arkadaslar artık motorum bana yetmıyor ve bızım burda 301 temız bır MZ var almayı düşünüyorum sizce nasıl yakıtı fazla dıyorlar bıde bnm ılk vıteslı motorumolcak yarum ve bılgılerınıze ihtıyacım var yardım lutfen
  6. Ciho

Çalişma sorunu

Merhaba Arkadaşlar 2 zamanlı kastino 50 motorum var ve sabahları hava filitresıne giden hortumu çıkarıp elımle kapamadığım sürece motor calısmıyor ısındıktan sonra cıkarmama gerek kalmıyor fakat her sabah cıkartaktan bıktım artık yardım lutfen :pale:
  7. Ciho

Merhaba

Merhaba Arkadaşlar siteye yeni üye oldum 50 cc bi motorum var :) Adım Cihan şimdiden yardımlarınız için teşekür ederim. Kastino 50 :rendeer:
  8. Ciho

Kastino

Merhaba arkadaşlar siteye yeni katıldım. Bir sorum Olacak 16 yaşında bir motor severim ve Kastino 50 cc kullanıyorum motorumun sımdıye kadar 50 KM yı geçtiğini hiç görmedimsizce normami çünkü bnm arkadaşta 52cc mobilet var 70-90 KM yapıyor dıyor. Şimdiden teşekkürler

Yeni mesajlar