Arama sonuçlarınız

1. Muzaffer Topal

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

vay be, demek bundanmış. guzel itiraf. bilgiye aç, genc motorcu heyecanla bir baslık acar ama işler umdugu gibi gitmez. lan olm, lastik nasıl ısıtılır 3-5 üstad motorcunun bildiği gizli bir bilgi değil. ustelik dandik bir motorun var, lastik ısıtmak, ısındığınını anlamak seni ne...
  2. Muzaffer Topal

guzel espri..ama seninle artık muhatap olmayacağımı soylediğim halde neden iletişim kurma peşindesin ? bazı kişileri "junk" yani muhatap bile alınamaz seviyeye cektim. sampsonte falan da boyle,..arada gelip bişeyler yazıp gidiyo. cevap bile alamıyor yazık. kendinizi okan sinan la falan...
  3. Muzaffer Topal

bilmiyorum, istersen dışarı cıkmasını soyleyebilirim ?
  4. Muzaffer Topal

@sodurlu88 , sen bu arkadasa bakıp moral bozma sakın. cb1000f le 190 kmh de diz mi değdirecektin ? gayet iyii iyi.
  5. Muzaffer Topal

yooo, isteyen herkes her viraja istediği hızda giremez, yatıramaz. boyle birsey yok :) burada bişey tartıştığımız da yok aslında. bu baslığı acarken gercekten insanların kendilerini hangi seviyede gorduğu ve bu tür özentileri var mı merak etmiştim. benim yok mesela.bu konuda gelişme gostermek...
  6. Muzaffer Topal

ohoooo goruyorum ki en temel seviyede anlatılması gereken şeyler eğitimde atlanmış.bunu duyduğuma üzüldüm. en hızlı dönülen viraj en zoru mudur ? sodorlunun şu dönüşü mesela.. otoban da yardırırken onune virajımsı bir yer gelmiş biraz yatmış. hepsi bu.dfdsgd benim videodaki adamın ki bambaşka...
  7. Muzaffer Topal

senin bu donusun don't hurt me seviye bir virajken benim verdiğim video nightmare seviyede, sen de farkındasın. 190kmh ile şurayı donemeyen kendine motorcusu demesin bi zahmet sdffsdf haaaa şimdi okan sinan gelir sıf gıcıklığına bu cok daha profesyonel falan der. Hıncal uluç gibi...
  8. Muzaffer Topal

özür dile benden bu iş tatlıya bağlansın :) senin de dediğin gibi aramızda daha önce problem olmamıştı, bel altı vuruşlarımı! deli diyerek umursamamışın falan.. yav senin mete yarar cı oldugunu 2 sefer soyledim ki bu durum doğru, 2500 tl lik imzalı kitabı bedavaya getirmişin diye agzın...
  9. Muzaffer Topal

muzo: eveeet lombardo geliyorr virajaa,.. biraz hızlı giriyor sank... (toz, duman) muzo: ah ah ah..(nefes nefes kosmaca) dur lombardo kımıldıma durr. hareket etme lombardo: bu neyin nazarı ya, bu neyin nazarııııııı! allah korusun şakası bile kötü. hayatta video falan cekmem ben. nazara...
  10. Muzaffer Topal

lombardo, seninle bir daha denk gelirsek guzel bir virajda videonu cekmek isterim. "eğitimden sonra lombardo" diye baslık acarım hatta :)
  11. Muzaffer Topal

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

harbiden bi ara her hafta düşüyodun. o sıralar benle cok ugrasıyodun, kontrol edemedipim psişik guclerim buna neden olmus olabilir. benimle ugrasanlar ya düşüyor ya da motoru büyük masraf acıyor. ben bile sasırıyorum bu duruma, cok ilginc.
  12. Muzaffer Topal

lombardo beni bazen sasırtıyosun :) ben de bilirim on tekerleği kaymış ama diziyle durumu toparlayan marquez, toprak videosu koymayı.. veya isle of man de ölüme meydan okuyan dönüşleri koymayı.. ama sacma olurdu bu. halktan birini koydum, içimizden biri olsun istedim. :)
  13. Muzaffer Topal

dalgıçlık ? vayyy, demek bizimki dalıyor. dalgıcları severim. hafif sempatim oldu su an. 1779430220 @Okan Sinan Ocan , senin baslıklarıma yazmana izin verdim, ama benimle muhattap olmadan, lutfen dikkat et bu hususa. bi de yolda yakaladığında motorculuga tovbe ettirmeden bırakmayacağın kişilere...
  14. Muzaffer Topal

yaa okan okan, kuran çarpsın bu yasandı :d üstelik senin bunu unutmana imkan yok.., ama unutmuş numarası yapman beni şu an inanılmaz keyiflendiriyor :d tesekkurler okan, bir de bir ara sana yapılan toplu linc üzerine "erhan bu siteyi kapattığında bir 70 lik açmazsam adam değilim" dediğinde...
  15. Muzaffer Topal

:d yuh ulen unutmuş numarası yapman hiç inandırıcı değil. o zamanlar motosiklet eğitmeni falan yazıyor profilde. ulen dedim yaslı baslı eğitmen bayaa kötü duruma düştü, keşke baştan boyle iddialı giriş yapmasaydı, belki inanmaycaksın ama üzülmüştüm lan o zamanki haline, tanımıyorum tabi o...
  16. Muzaffer Topal

hatırladın di mi pugahagaja ulan şu an gülüyoruum yeminle. adamın rumuz neydi, onu soyle hemen bulacam söz :d
  17. Muzaffer Topal

Motovinç ADV hazırdır iyi seyirler

ad soyad iban gonder kamyoncu. para benim değil mi sanane yaaaa. cb125f kaldırnak istiyor canım. gönder bekliyorum :)
  18. Muzaffer Topal

sen de az değilsin sodorlu :) millet eğitim sonrasında 5 takım dizlik eritti de, sonra da kıskanmıyorummmmm yaaa. bal gibi de kıskanmışın iste :) şaka bi yana eğitim konusunu açma. millet inanılmaz gergin şaka kaldıracak durumda değiller. 1779377812 hayallerrrrr, okannnn, foruma yeni...
  19. Muzaffer Topal

okan, eğitim başlığından aldım bunu :) bir yandan nedim şener ahmet hakan mete yarar okuyosun, diğer yandan alman biralarını gomuyosun di mi :) sen şu halde bırak haremi geçtim motora nasıl binebbiliyosun ona şaşıyorum.. ezecekmiş beni..yavaş ez :cool:
  20. Muzaffer Topal

kuran çarpsın ben sana hiç kızamıyorum ya. ama sinsilik var sende.benim gorusum tabi.... gecen punctumla olan tartışmanız da bayaaa guldum :D bi de incir cekirdeği mi zeytin cekirdeği mi yağşı ney oyle bir konuda cok guldürmştün beni.ama helal olsun sana orda sacmalıdığın halde ozur...

Yeni mesajlar