Arama sonuçlarınız

1. Muzaffer Topal

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

ohooo, cunda nın meshur virajlarını nasıl bilmiyonuz yaaaa sabah bi cıktım yola , kozak yaylası., ordan cunda.. 200 km yol yaptım gercek bir motorcu boyle olmalı işte sgdhsb cunda manzaraları anlık, şimdi macrocenter dan aldığım, permasan, gouda ve soğuk iki adet heineken ile...
  2. Muzaffer Topal

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

hayret, "erkek adam kopekten korkmaz", "kız cocugumunuz yaa" tarzı bir mesaj göremedim. 2 gün oldu konu açılalı üstelik. forum biraz düzelmiş sanki,.
  3. Muzaffer Topal

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

twitter ın x olduğunu unuttuğunu taaaaa ilk mesajında farketmiştim sevgili dostum okan sinan ocan. sevgi ve saygılarımla
  4. Muzaffer Topal

ama orada bir hata yaptı. ben zaman yolcusuyum diyor ama iki karadelikten bahsediyor ? zamandan değil mekandan bahsediyor yani. uzayyolcusuyum dese ok di. gerci şimdi karadelik zamanı bukup durduruyor bişeyler soyleyebilir ama zorlama olur hiç deneme bile yapmasın. :d
  5. Muzaffer Topal

ister misin bu adam beni savcılığa versin. 15 temmuza laf ediyo falan bişeyler sacmalayıp. uğraş dur ondan sonra sucsuz oldugunu kanıtlamak için. üst seviye siyasilerle bağlantısı olabilir bunun, hafif tırstım şu an. okan, pardon dostum. baslıklarımda dilediğin gibi at koşturabilirsin...
  6. Muzaffer Topal

guzel trolleme hoşuma gitti :d başlıklarıma yazmana izin verdim dfsd tanışıyor muyuz ? Eskilerdensin bence. doğru mu ?
  7. Muzaffer Topal

hafif tokadı gectim orta siddetli tokat atıyorum bazen yokk daha fena saldırıyor. daha bebek oldugu için canını da yakmak istemiyorum ellerim kollarım harita gibi oldu :/ insallh bu işleri bırakır yoksa sıkıntı buyuk :d 1779734403 benim 6 ay gecti 14 mayısta acıldı..:) artık prensip gereği...
  8. Muzaffer Topal

ooo punctum nerdesin yaa yine avusturya mı yaptın
  9. Muzaffer Topal

https://x.com/ocansinan hacıbaba, biraları fazla gomdun galiba. inceleyin arladaslar, aaa bahsettiği bu kim acaba diye bi arastırın. 5 dk yaaaa fazla değil. ahhh okan ahh :cool:
  10. Muzaffer Topal

yuzde 1 milyon emindim zaten şu durumda kılıcdaroğlu savunacağını. en kotu, "yaaaa chp işte yesinler birbirini falan" dersin :) şu yapılanlar umrunda bile olmaz senin. x hesabına şöyle bir bakmam bana yetti. tanımasam da olur. cok merak edenler bir girip bakabilir. sevip saydığı adamlar...
  11. Muzaffer Topal

senle muhatap olmuyorum okan,biliyosun amaaaa, "biraz düşündüm de, harbiden yok yere sana bulaştığımı anladım, son derece üzgünüm ve bu tatsizliğa son vermek istiyorum" dersen ve ben de senin ciddi olduğunu anlarsam notunu notr seviyeye cekebiirim. not: gozun aydın chp ye resmen el koydu...
  12. Muzaffer Topal

bence alınmaz.Amaaa ybr in hayranı cok, iyi fiyata okutursan motorunu neden olmasın derim. üzerine ne kadar ekleyeceğin burada onemli nokta.Fakat YBR lenle bir yaşanmışlık varsa(dfsdg) gerek yok. Yine de haluk abimiz bu konuda uzmandır o daha iyi cevap verir.
  13. Muzaffer Topal

abi ben rekor peşindeyim. 34 saate bu işi halledecem. Tek cekincem burdaki utanmaz adamlar tarafından dalgaya alınmam. "Black mirrror gercek oldu like uğruna neler yapıyor millet!" "Erzurum a gitmene gerek yoktu, aynısını hatta daha iyisini Tuzla da yapıyorlar" "Adam çok net tırlatmış" vs...
  14. Muzaffer Topal

yeni motor almışın hayırlı olsun. bedavaya mı geldi doğru soyle. ulen minik motorlarla geziyorum ayağına 15 yıldır motora para vermiyon valla helal olsun. benim de yakında gerceklestirmeyi dusundugum bir projem var. cb125f le istanbul-erzurum. projemi ilginc kılan şu; erzuruma gidip cag...
  15. Muzaffer Topal

Honda Honda CB750 Hornet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:d ulen guzel espriydi bu,,. diyecektim kiii durum cok ciddiymiş. neyseki motor ölümsüz bir honda, cok üzmez adamı.
  16. Muzaffer Topal

huhh! ne turdu be! "bu motor nasıl oluyor da ingiltere gibi elit bir ülkede satabiliyor dshdkf" yani şu cumlemi biraz fazla ciddiye almış gordum seni. gerek burada, gerek facebook gibi yerlerde bu motor için "honda bunu mu layık gorduu bize", "3.dunya ulkeleri için üretilmişşşşş," gibi abuk...
  17. Muzaffer Topal

sevgili lombardo, şu an turdayım, cok ruzgar var agzım yuzum dagıldı. yani yazdıklarını okudum şöyle bi, konuyu bağlamından koparmışın bir cok yerde. sana laflar hazırlayacam, tur bittiğinde ama dshhj svg,
  18. Muzaffer Topal

ya lombardocum 2 gün eğitim aldın hala abs diyosun yav ben eğitimsiz halimle sorun yasamıyorum dsgsgsgd 10 nisan haberi : https://www.visordown.com/news/honda-nt1100-retains-its-place-best-selling-tourer-uk in aşağı, en alta Honda’s domination in the naked segment also continued in March...
  19. Muzaffer Topal

o ne demek yav ?
  20. Muzaffer Topal

https://www.facebook.com/share/p/1Cx7waSkYj/ 81.000 km, ozelden sordum subab ayarı bile yaptırmamış. arkadaslar, motorumuz olümsüz cıktı. bilginize :cool:

Yeni mesajlar