Arama sonuçlarınız

1. Muzaffer Topal

Orta sıklet çılgınlığı! | Yeni dönem spor motosiklet kapışması

motor kaldırma aparatı yaptın, almak istiyorum iban ad soyad gonder dedim sessss yok. hayatın yalan kamyoncu.. ama bazen doğru da konsuyosun.cok garip adamsın. Forumdan biriyle tanışsan ya, cağır garajına iki erkek başbaşaahahdgsgs motorlarını falan ceker fabrikanı da gormus oluruz. in...
  2. Muzaffer Topal

kendine dikkat et.hangi rotayı kullanıyorsun bilmiyorum ama moritanya yı gectikten sonra ilk 300 km de dikkatli olmakta fayda var, o bolgeyi iyi bilirim. belgesel gibi bişey gelecek herhalde.merakla bekliyoruz. 1780300850 bilerek oyle yapıyor, zevk alıyor adam yalanla doğruyu karıştırıyor...
  3. Muzaffer Topal

vay be kamyoncu.. oyle yerlere gidiyosun ki bizim forumun %90 bu yerlerin varlığından bile haberdar değil. Fakat goruyorum ki %5 lik bir kısım bölgeye çok hakim dvsdgsgsf şu videolara bak ya.. sırf gıcıklığına yapıyorsun. adam gibi bir video koymak mı cok mu zor ? ama neden boyle yaptığını...
  4. Muzaffer Topal

Kawasaki'nin Debriyaj Ayarı | Servis Fiyaskosu

bu ne şimdi ? ya normalde sana yazmam ama artık dayanamıyorum. acacak başlık bulamayınca bula bula bunu mu buldun ? once "fren çalışırken uff oldum:(" şimdi de bu. whatsapp grubunda seni uyaran da mı yok ? hocan sana sahip cıkmalı, boyle olmaz. forumu sacma sapan baslıklarınızla...
  5. Muzaffer Topal

Servis ücretini paylaş

olm tam anlattıklarına inanır gibi oluyorum sonra bisey diyosun yıkılıyorum.. "2026 yılı itibarıyla Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görevli generallerin net maaşları rütbelerine ve görev yerlerine göre değişmekle birlikte ortalama 160.000 TL ile 216.000 TL arasında değişiklik göstermektedir. "...
  6. Muzaffer Topal

Servis ücretini paylaş

:) yaşıyosun bu hayatı kamyoncu. askerlikten atılan adam nasıl bu kadar zengin olur aklım almıyor. ilginccccc!
  7. Muzaffer Topal

Servis ücretini paylaş

ulen hadi bmw in pack i var. dukati v4s in fiyatı da 25.500 euro yani 4000 5000 euro ile kral mi olunuyor ? 250.000 tl para mı yaaa 1780251565 @kamyoncumemo , o bindiğin 800de nin fiyatı da 9800 euromşş tam fakir motoru agdhfg olm sen nasıl fabrikatorsun, hayatın palavra lem
  8. Muzaffer Topal

Servis ücretini paylaş

komprador motoru, guldurur :) servis ucreti de uygunmus.yağ değilmiş sadece cok belli ;) oyle bir motor ki hayal dahi kurmam. 6 silndir yaa bujiler değişmesi bile servettir sgsk 1780249593 yaaa honda mı eşşekk italya da gs ile kafa kafaya gidiyoruz. fiyat farkımız ortalama 3000 euro falandır...
  9. Muzaffer Topal

Servis ücretini paylaş

puhahaha oyle bir laf yoktur be sgdhs yaaa bakınıyorum africanın yanına ikinci bir büyük motor..bmw mi alsam diyoumm tammmmş, boyle seyler gorup soğuyorum. kan emici bunlar. ben mecbur adv es alacam baska alternatif yok koca tr de. 1780247742 ya alp bize gtl nin son servis ücretini...
  10. Muzaffer Topal

Servis ücretini paylaş

henuz 14.000 km de motor, ağır bakım ayağına 25.000 tl ucret odemiş.. https://shbd.io/s/ZNyxgffJ ne yaptınız lan henuz 14.000 km de olan motora ? bunun 50, 100 bin bakımını dusunmek dahi istemiyorum. 1300 gs almaktan gercekten vazgectim.boyle de dudukleme olmaz yaaa.
  11. Muzaffer Topal

suzuki motordan anlayanların tercih ettiği bir marka kuşkusuz dsgsh ya millet bir motor alıyor onu dunyanın en iyi motoru falann sanıyor. bu ne cahilliktir yaaa ? oraya cb125f le cok rahat cıkarım.
  12. Muzaffer Topal

saygıda kusur etmiyosun bu aralar, guzelll guzel. honda yı tek geciyorum deseydin bişey demezdim, almanların tercihini gorup ikna oldugunu dusunurdum..
  13. Muzaffer Topal

dfsgdhd ulen yaslıvesinsicim, seni bilmeyen de bu adam bu işten anlıyor galiba der. altai 125x vs kuba vs mondial drift vs tvs raider karsılastırması değil bu, lutfen..
  14. Muzaffer Topal

Rütbe Üretici Model Yeni kayıtlar (01–03/2026) pazar payı 1 BMW R 1300 GS 2.103 %6,91 2 Kawasaki Z 900 1.145 %3,76 3 Honda CBR 650 R 581 %1,91 ooooo üstün Alman ırkı secimini yapmış.guncel rakamlara bakalım veeeeeee 3.sırada ne var ? :cool: şimdi maserati de az satıyorcular...
  15. Muzaffer Topal

Hakkını verdim vol2

hıhı aynı beygir. 70 nm tork 80 hp benim 2016 crf1000 98 nm tork 95 hp 10.1 sıkıştırma oranıyla 500.000 km yol yapar. haddinizi bilinnnn. illa honda ile kıyaslama yapacaksan git transalp ile kıyasla. transalp bile tuareg den en az 5 gomlek üstün gerci. yaaa bana top speed yazma. bana...
  16. Muzaffer Topal

Hakkını verdim vol2

normalde bu başlıkta benim işim yok ama laf soktun ya sozde bana o yuzden yazayım dedim. yukardaki arkadasın verilerine baktın mı ? ortalama 68 kmh. benim 80 kmh ortalama!! 1000 cc lik bir motor için bir tık düşük. sadece bir tık. peki neden boyle ? 2 defa hgs de dur. hgs den sonra 2 defa...
  17. Muzaffer Topal

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

valla ben bilmem lombardo dedi oyle:) ama viraj var mı var yani :)
  18. Muzaffer Topal

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

evet, servise goturmuyorum ondan oyle cıkıyor. bi ararstırmayla onu kapatabilirim fakat boyle daha guzel, ekran daha dolu gozukuyor :) az yaktıran adamdan zarar gelmez, iyi adamdır bunlar ;) gerci asıl olay üstün cb125f te. hakkını yiyemem.
  19. Muzaffer Topal

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

dun burhaniye kozak cunda, bugun kucukkuyu burhaniye. toplam 280 km, 1.3 lt / 100 km. konu kilit sanırım.sdsddds soru varsa alabilirim.. not: 30 40 la sürüyorrr yeaaa diyen kıskanclar mutkaka cıkacaktır. adam gibi adamlara soyleyeceğim şu; zerre ilgisi yok...65-70 kmh gezdim cogunlukla.
  20. Muzaffer Topal

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

heheh, burası maden adası. hani denizden yurunup geciliyor ya. patrica mı deniyor bilmiyorum. evet, lombardo nun bahsettiği ortunc

Yeni mesajlar