Arama sonuçlarınız

1. Muzaffer Topal

Yol yapmakla kafayı bozmuş motorcu capsi 2

melek gibi adam nasıl boyle seytan oldu. allahım nasıl yaaa ? ulan yoksa... yoksa... hiç melek mi değildi ? olabilir mi ? galiba öyle. ne kadar hüzünlü... yazık.. çok yazık.. yılmaz ozdil style 1765567972 kardesim dialoga odaklannn
  2. Muzaffer Topal

Neden ağır motorla enduro olmaz videosu (komikli)

puhsdggjfhhjnögh :d
  3. Muzaffer Topal

kamyoncumemo olmasa foruma girilmez ya. @arndiol amatoru ne yazdı o kapanan başlıkta gordun di mi ? kamyoncu benmişim sgdggjhkgkf ulen ben forumda 7 8 kişiyle tanıştım. eee kamyoncunun videolarda ortada.. millet paranoyak olmuş sgfggkg @mertowski de bana gelmiş act sen misin diyo.. lan...
  4. Muzaffer Topal

https://www.motosiklet.net/forum/konu/almanya-da-bir-ilk-z900-satislari-patlayan-gs-satislarini-gecti-honda-yine-1-numara-oldu.221967/post-4845557 chatgpt sağolsun :d You said: motosiklet.net te kamyoncumemo adlı kullanıcı en fazla 7 ay öncesine kadar suzuki jimny den bahsetti bu paylaşımı...
  5. Muzaffer Topal

bizim kamyomcu suzuki jimny övüyodu, türkiye ye gelen ilk jimny i almış falan sdshfj act de suzuki gitsin yapıştırıcı yapsın dedi gibi.. yuzde 90 eminim yuzde 10 yanılma payım var 😌
  6. Muzaffer Topal

yoooooo cok iyi hatırlıyorum suzuki yapsın dedin. madem fil hafızalısın o mesajı bul ! hodri meydan.. zekama ben de guveniyorum
  7. Muzaffer Topal

o tween diyen ağzını 😌
  8. Muzaffer Topal

hoşbulduk alpcim.. bi baslık acılmış sonra erhan kapatmış. yazılanlar dışarıya acık değildi ama neyseki mertowski bana yazılanları aktardı. doğruları soylediğin için tesekkur ederım. forumda doğruları konusabilecek cesarette olan 3 5 kişi kaldı 😌 @Beto87 de tesekkur..
  9. Muzaffer Topal

200 k = 5000 usd nerdeyse. bu rakamları kim sallıyor boyle ya.. neyse yaa zaten cok pahalı motor. ikinci el tertemiz ucuz 1050 ler mis gibi olur bence.
  10. Muzaffer Topal

afrika nın mı kroniği varmış :d ekranda cıkan sorun dışında ne varmış ? ki onu da değiştiriyolar. haa garantisi bitmişse hayatta değiştirmez bunlar yalan yok. kaldı ki nt1100 dediğin motor ekranından motoruna africa zaten. bi kronik varsa nt de olmalıydı. ahhhh bu niki yine brezilya...
  11. Muzaffer Topal

:d sana act nin unlu bir sozunu hatırlatayım. "suzuki ziktirsin gitsin yapıştırıcı yapsın" "ziktirsin" dedi miydi tam emin değilim ama sanki demişti. 1765553888 aç bi başlık yardımcı olalım sana. gs1250 vs africa vs tiger 900 vs suzi1050 14 sayfa konusma... 3 ay gecer... ve sen...
  12. Muzaffer Topal

2024 vstrom sıfır gibiyse iyimiş.. bi yamuk olmasın kamyomcu seni toy gorup yatak sarmış suziyi kitlemesinler ???? bu çirkinliğe daha fazla tahammul edemedin dimi ? motoru almadan bana goster, kazık yemeni istemem 😌
  13. Muzaffer Topal

gorduğunm en kararsız motorcusun dsgdsgdf Tenere hoş motor valla. Bi tenere ye bak bir dandik tuareg veya suzi ye.. çiğ çiğ yer
  14. Muzaffer Topal

Yol yapmakla kafayı bozmuş motorcu capsi 2

ulan ya biraz renkledireyim dedim ai bunu saclı yaptı..neyse, arkadaslar, ilk caps cok sevildi.Bu da yeni caps. Kahramanımızın soyledikleri %98 oranında gercekleri yansıtır. Kesinlikle abartı yok..forumu takip eden bunu anlar zaten. gittikçe sanatım gelişiyor valla. Not: sakın like veya...
  15. Muzaffer Topal

24 model cb125f 34.000 kilometre kullanıcı deneyimi

@kimbell71 motoru cok guzel anlatmış,tebrik ederim. zaten bu motoru guzel yanını bilen vazgecemez. bakın bizim şalvarlı bile yeni abs li, disk frenli motorunu satmaya çalışıp 10 yıllık honda almaya calışıyor.Neden ?? ibretlik bir durum..
  16. Muzaffer Topal

24 model cb125f 34.000 kilometre kullanıcı deneyimi

allah hepinizden razı olsun. herkes hondaya hucum etse ne olur ? Pandemi de gorduk.fiyarlar fişekkk iyiki varsınız koca yurekli insanlar dsgsfgsf
  17. Muzaffer Topal

ulen bunu dün gördüm kahkahayı bastım tunca kardesime allah affetsin dsgsdgsf ve şu yorum ne kadar guzel @philipshore6924 3 ay önce The moment when you realise a YBR125 makes a better adventure bike. dfsdgsfhfdhgd biz boşuna enduro işini cb125F ile yapmıyoruz,.işi biliyoruz..Yoksa...
  18. Muzaffer Topal

Atılgan'ın Seyir Defteri

guzel paylaşım. @kamyoncumemo dron nasıl uçurulur öğren amator. Forumdaki tek dron operatoru sen misin len ? öğren bişeyler. 1764932710 muzikte guzelmiş.. bıktım metal dinlemekten. disko muziği dinleyecem artık.
  19. Muzaffer Topal

Honda Yıl Sonu İndirimleri

🤔🤔🤔🧐🧐🧐🧐
  20. Muzaffer Topal

Honda Yıl Sonu İndirimleri

valla mı diyon ? Honda napıyor yaaaa. ? çiğerini soktun diğer markaların. Çok allahsız bir firma.mafya bunlar uğraşılmaz bunlarla. Fatih bir sor bakalım benim ölümsüzle takas olur mu ? 150K da.. dvgsfgsf üste 10 bin alırım ama.

Yeni mesajlar