Arama sonuçlarınız

1. serdar23_Bilgem

Konya/Cihanbeyli/Yeniceoba Kuşca Beldesi Enduro Festivali

Cihanbeyli ilçesinde 25-27.Mayıs tarihlerinde enduro motosiklet yarışları ve festivali olacağını öğrenince katılmaya niyet ettim. İnternet üzerinden çadır, uyku tulumu, uyku matı, kafa lambası ve çadır lambsı siparişi verdim. Malzemeler geldiğinde Muhlis Zafer BİLDİK arkadaşımdan yardım...
  2. serdar23_Bilgem

Ergani Hilar Mağaraları Gezisi

23.Nisan.2012 Pazartesi günü resmi tatil olmasını fırsat bilerek Ergani’ye doğru üç motosikletli yol almaya karar verdik. Motosiklet fuarından aldığım yeni mont ve pantolonu ilk defa giymenin heyecanıyla Salih ŞİMŞEK arkadaşımızın lojmanına vardım. Orkun OKYAY arkadaşımın objektifine şöyle...
  3. serdar23_Bilgem

Sezon Açılışı Bilgem Atlı Spor Kulübünde

BÖLÜM 1 : Toplaşma Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (Motosiklet23/Moto23) olarak, Yeni Sezon açılışı için Bilgem Atlı Spor Kulübünde 22.Nisan.2012 Pazar günü kahvaltı için toplandık. Atların şeker sevdiğini duydular ya, şekerleme faslı başladı. Buyrun...
  4. serdar23_Bilgem

Antep Gezisi

BÖLÜM 1 : Hareket 24.Eylül.2011 Cumartesi günü sabah Antep'e gitmek için arkadaşlarla sözleştik. Bir gece kalıp ertesi günü dönmeye karar verdik. Sabah saat 06.00'da Baskil kavşağındaki Moil benzinliğinde buluşalım dedik. Ben, Bilgem Koleji karşısında babamlarda geceleyeceğim için son derece...
  5. serdar23_Bilgem

Erzurum Gezisi

Erzurum Gezisi Dernek üyelerimizden Avukat Atilla ATAR kardeşimiz, görev yaptığı Erzurum'dan otomobili ile Elazığ'a gelmiş, buradayken güzel bir motosiklet satın almıştı. Tunceli Üniversitesi öğretim görevlisi ve dahi derneğimiz üyesi Tuncay GENÇOĞLU'nu davet ettim. Giderken otomobili sürecek...
  6. serdar23_Bilgem

Elazığ'dan Marmaris'e

1. BÖLÜM GİDİŞ Geçmiş yıllarda Marmaris'in Turunç beldesine otomobil ile tatile giderdim. Bu yılki tatilimi yine aynı beldeye ve aynı otele ama motosikletle yapmaya karar verdim. Verdiğimiz paranın karşılığını almaya başlayalım artık yavaş yavaş. ;D 16.Temmuz.2011-Cumartesi akşamı Beyaz...
  7. serdar23_Bilgem

Yeni Motosikletim BMW R 1200 GS

Honda Shadow motosikletimi sattıktan sonra yeni bir arayış içine girmiştim. Mayıs ayı sonlarında İstanbul’a eşimle birlikte gezme amaçlı gittiğimde Borusan oto İstinye satış merkezine bilgi amaçlı uğradım. Beyaz renkli R 1200GS modeli için gerekli bilgileri alıp memlekete döndüm. Mali...
  8. serdar23_Bilgem

Sezon Açılışı Çakmaktepe'de

Motosiklet sezonu açılış gezisi için 3.Nisan.2011 Pazar günü Keban yolundaki benzinlikte toplanmaya başladık. 1. BÖLÜM : Hazırlık ve Hareket. Fuardan yeni aldığım mont ve pantol ile şöööle bir poz vereyim bari bizim Hanımla Bu geziye benim...
  9. serdar23_Bilgem

Elazığ’a Motosiklet Pisti Yapılacak.

Elazığ’a motosiklet pisti yapılması konusunda bir çaba olduğunu duyuyorduk ama ilgililer açıklama yapmadan konuyu dillendirmek istemiyorduk. Ak Parti il başkanı Sayın Ali Şerifoğulları’nın bu konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması yapacağını, Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü...
  10. serdar23_Bilgem

Darende/Somuncubaba Gezisi-2010

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (Motosiklet23/Moto23) olarak planlı gezilerimizden birini daha gerçekleştirmek üzere, 08.08.2010-Pazar günü Baskil kavşağındaki benzinlikte toplanmaya başladık. Ramazan orucu öncesi son pazar gününü değerlendirelim istedik. Önce gelenler...
  11. serdar23_Bilgem

Ağın'a Merhaba Gezisi

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (Motosiklet23/Moto23) olarak 01.Ağustos.2010-pazar günü Ağın ilçemize gitmeye karar verdik. Ağınlı Tunca KORKMAZ isimli forum üyemiz bizleri davet etmesini fırsat bilerek planlamayı yaptık. Sabah saat 09.30 civarı Keban yolundaki Kafedo'da...
  12. serdar23_Bilgem

Bilgem'de Havuz Keyfi

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (Motosiklet23/Moto23) olarak 11.07.2010 günü Elazığ Özel Bilgem Okullarının havuzunda biraraya geldik. Bundan sonraki gezilerde Harputlu Nusret'i kovalasam da yetişemem nasıl olsa. :salut: Durun şurada bi poz vereyim, hazır yakalamışken...
  13. serdar23_Bilgem

Festival Niyetine Malatya Gezisi

Malatya'daki festivalin son gününe gitme kararı alıp, arkadaşlara duyuruyu yapmıştık. Yarışların iptal edilmesi sebebiyle, gelmiş olan grupların pazar sabahı dönüşe başladığını öğrendik. Yine de Malatya gezisini iptal etmek istemedik. Baskil kavşağındaki benzinlikte 27.Haziran.2010 pazar günü...
  14. serdar23_Bilgem

Sivrice Gezisi

Sivrice Gezisi İşlenmiş Fotoğraflar Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (Motosiklet23/Moto23) olarak geçen hafta yağmur sebebiyle ertelediğimiz birlikteliğimizi 9.Mayıs.2010-Pazar günü gerçekleştirdik. Anneler günü olduğu için çok erken çıkmayı uygun görmedik.Saat 12.30'da...
  15. serdar23_Bilgem

Keban Barajı Gezimiz.

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (Motosiklet23/Moto23) olarak, güzel havaları değerlendirip sezonu açalım istedik. 14.Mart.2010-Pazar sabahı saat 10.30'da, kapalı spor salonu arkasında toplanmaya başladık. Polis okulundan sonraki benzinlikte gerekli tedarikleri...
  16. serdar23_Bilgem

Sürgü'ye Balık Yemeye Gittik.

MALATYA/SÜRGÜ GEZİSİ Motosiklet23 olarak havalar müsaitken bir gezi daha yapalım istedik. 08.Kasım.2009-Pazar günü Malatya'nın Sürgü ilçesine gitmeye karar verdik. Baskil kavşağındaki benzinlikte kaynım ve dahi artçım Yavuz ÖZDEMİR ile birlikte diğer arkadaşları beklemeye başladık...
  17. serdar23_Bilgem

Kemaliye'ye Merhaba

Bir hafta önce yaptığımız Arapgir Gezisi'nin tadı damağımda kalmıştı: http://www.motosiklet23.com/forum/index.php?topic=1757.30 Ne yola doydum, ne de havanın güzelliğine. 11.Ekim.2009-Pazar günü kaynım Yavuz ÖZDEMİR'i artçım yaparak dört motosiklet yola çıktık. Keban'da Fırat Alabalık...
  18. serdar23_Bilgem

Arapgir'e Tandır Yemeye gelen Var mı?

BÖLÜM : 1 HAREKETE HAZIRLIK Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (Motosiklet23/Moto23) olarak, 04.Ekim.2009-Pazar günü sabahı Arapgir gezisi için polis okulu karşısındaki benzinlikte toplanmaya başladık. Kaynım Yavuz ÖZDEMİR, eşini, annesini, kız kardeşini ve Cengiz ACAY'ın...
  19. serdar23_Bilgem

Bütçesi Cezalara Bağımlı Memleket

Bugün Haber7.com'da güzel bir yazı okudum. Prof.Dr.Osman ÖZSOY'un yazılarını her zaman ilgi çekici ve güzel bulurum. Trafik cezaları ile ilgili bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim: http://www.haber7.com/haber/20090916/Butcesi-cezalara-bagimli-memleket.php
  20. serdar23_Bilgem

Bilgem’de Mangal Keyfi

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü (Motosiklet23/Moto23) olarak, Elazığ Özel Bilgem Okulları'nın bahçesinde, 28.Ağustos.2009-Cuma günü bir iftar programı düzenledik. Ben ve kayın biraderim Yavuz ÖZDEMİR ev sahibi olarak erken davranıp hazırlıklara başladık. Salatalar hazırlanıp...

Yeni mesajlar