Arama sonuçlarınız

1. Ö

Scooter nasıl yıkanmalı?

Merhabalar, motor (skuter) dünyasında yeniyim ve sizlere bir sorum daha olacak. 50cc Revolt RS4 marka bir scooterim var. Türkiyede üretilmiştir yazıyor ama herhalde Çindir diye tahmin ediyorum. Bu scooteri aldığımdan beri bu büyük ıslak mendillerle sildim ama yağmurda vs. çamur olunca çok...
  2. Ö

Sizce scooter kaç kmde bir yağ değişmeli?

Konu nerelere gitmiş 😂 1.500 kmde bir skuteri değiştirmenin en mantıklısı olduğuna karar verdim 🥰
  3. Ö

Yanıtlarınız için her birinize çok teşekkür ederim.
  4. Ö

Revolt RS4 marka 50cc (80cc) ucuz bir scooterim var. Klavuzunda bakımları 2.000 kmde bir olarak gözüküyor. Ancak usta bunun 700-800 kmde bir yağının değişmesinin daha sağlıklı olduğunu söyledi. Getir biz değiştirelim diye değil, evde de değiştirirsin diye. Ancak ben 700-800 kmyi 3-4 haftada çok...
  5. Ö

Dipgaz sonrası motordan yanık kokusu ve sesler gelmeye başladı

Merhaba rodaj yağ değimini 500kmde servisinde yaptık. 500kmde yapılması gerekiyor klavuzunda öyle yazıyor. Rodaj da 500-1.000 km arası yapılması gerektiği yazıyor klavuzunda. Motor da 850kmde olduğundan artık bitmiştir diye düşündüm. 1km düz yol yapmış olmam motoru ısındırmıştır diye düşündüm ki...
  6. Ö

Dipgaz sonrası motordan yanık kokusu ve sesler gelmeye başladı

Revolt RS4 Scooter 850 kmde. Rodaj bitti sayılır artık yani. 50cc (80'liğe çevrilme). 13°C havada motoru 10-20 sn rölantide bekletip tam 1 km orta hızda yol gittim. Ardından 10 saniyeliğine dip gaz verdim. Bu sırada arkamda artçım da vardı. Sonrasında yanık kokusu gelmeye başladı. Biraz daha...

Yeni mesajlar