Arama sonuçlarınız

1. Jeansque

Motosiklet Lastik Değişimi

Merhabalar, geçen gün Bajaj NS 200 model motosikletim için lastik tavsiyesinde bulunmanızı rica etmiştiim. Öneriler doğrultusunda 2021 üretimi pilot street model lastik aldım. Az önce motosikletin lastiklerini değiştirdiler, yağ bakımlarını falan yaptılar ama yola çıktığımda sanki motosiklet...
  2. Jeansque

ns200 Lastik Seçimi

Evet yine yeniden yeni bir konu ile sizlerle birlikteyim. Motosiklet sigortasını hallettik, sıra geldi lastik değişimine. Bu konuda da zerre fikrim olmadığı için yine burada tecrübeli abilerime, kardeşlerime danışmak istedim. Zaten çok bir seçenek çıkmadı karşıma. Yağmurda, çamurda pek...
  3. Jeansque

Motosiklet Sigortası hakkında

Merhabalar, motosikletimin sigortası bu ayın 30'unda doluyor. Daha öncesinde ilk kez olduğu için acenteden yaptırmıştım 500 TL tutmuştu. İnternette gezinirken sigortam.net diye bir siteye denk geldim. Kontrol ettiğimde fiyat olarak 480 TL ve ekstra 20 TL de indirim tanımlayacağı görünüyor. Bu...
  4. Jeansque

Anahtar takımı ve Lokma takımı hakkında

Hayırlı akşamlar, 2016 model Pulsar NS 200 model bir motosikletim var. Kışın kullanmayacağım için aküyü sökmek istiyorum, ayrıca yağını da yeni sezonda kendim değişmek niyetindeyim. Şimdilik sadece niyetliyim çünkü elimde herhangi bir anahtar ya da lokma takımı vs.. mevcut değil. Bu konuda bana...
  5. Jeansque

Tam kışlık mont

Merhabalar, Venom Dynamic montum mevcut ancak şu sıralar inanılmaz üşütüyor beni. Tam kışlık mont almaya karar verdim. Şu an iki mont arasında kalmış durumdayım. Link vereceğim iki mont arasından herhangi birini kullanan var mıdır? 800-1000 TL gibi bir bütçem yok açıkçası. Nispeten uygun fiyata...
  6. Jeansque

İnterkom Tercihi

Merhabalar. LS2 FF353 model bir kaskım mevcut ve bir adet interkom satın almak istiyorum. Açıkçası maksimum bütçem 300-350 TL civarında. Aklımda iki adet seçenek var. Birincisi Knmaster Alpha Kie modeli, fiyatı 280 TL ve türkiye içi bir ürün. Çok kaliteli bir şeye benzemiyor. İkinci ürün ise...
  7. Jeansque

Bajaj NS 200 zırıltı sesi

Merhabalar, ilk motosikletimi 2 ay önce aldım. Bajaj NS 200 2016 model ve 8760 km de. Motosiklet şimdi 9350 km oldu. Motosiklette ilk 4000 devirde problem yok ancak devir 5000'e gelince zırıltı sesi çıkıyor ve kadrandaki kırmızı çubuk da titremeye başlıyor. Devir 6000 ve üstü olunca tekrar...
  8. Jeansque

Sonunda motosikleti aldım :)

İki üç ay düşünmenin, sıfır mı yoksa ikinci el mi almanın kararsızlığını bir yana bırakıp sonunda bir Pulsar NS 200 aldım. Motosiklet 2016 model, 8600 km'de. Motosiklete 13.000 TL verdim. ABS olmaması düşündürüyor ancak yakın illerde ABS li modeller 3.000 TL daha pahalıya satılıyordu. Başlangıç...
  9. Jeansque

Motosiklet alınmalı mı?

Merhabalar abilerim, kardeşlerim umarım iyisinizdir. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Benim soracak olursanız, bu sıra biraz canım sıkkın. İki, üç aydır motosiklet almayı planlıyorum. 20.000 TL nakit param var, ha bugün ha yarın derken fiyatlar hızla arttı. Bajaj'ın bugün yeni fiyatlarını...
  10. Jeansque

Başlangıç motoru

Selamun Aleykum abilerim, kardeşlerim. Daha önce ehliyet kursunun motorları ve arkadaşımın 50 cc motoru haricinde herhangi bir motosiklet tecrübem yoktur. Sizce başlangıç motoru olarak https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-125-r-710016750/detay linkte bulunan motoru almalı...
  11. Jeansque

Alpinestars Bogota Drystar alınır mı ?

Merhabalar, Alpinestars Bogota Drystar 1500 TL gibi bir fiyata satılıyor. Ürünü direkt görmediğim için kışın sıcak tutar mı bilemedim. Bu ürünü havanın 2-6 derecede olduğu zamanlarda kullanan ya da bilgisi dahilinde yorum yapabilecek arkadaşımız mevcut mudur ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
  12. Jeansque

Mont Seçimi (Yardım Gerektirir)

Merhabalar, LS2 ff353 model kaskı aldıktan sonra sıra mont ve eldiven seçiminde.Bu konuda düşüncelerinizi ve desteklerinizi bekliyorum. Çok bilgili olmadığım için N11'de bulduğum montları paylaşıyorum sizinle. https://urun.n11.com/mont/prohel-colombia-2-mont-siyah-P380740695 (PROHEL COLOMBIA...
  13. Jeansque

Merhabalar :)

Öncelikle motor seven bütün arkadaşlarıma ve abilerime merhabalar. Adım Selami Elazığ'lıyım ve 26 yaşımdayım. 2013 yılından bu yana aktif otomobil kullanmaktayım ancak motor hevesim yaklaşık bir ay önce arkadaşımın 50 cc dragon modeli ile başladı. Her şey çok hızlı oldu benim için, arkadaşımın...

Yeni mesajlar