Arama sonuçlarınız

1. K

Ns200 ilk marş problemi

Video şu an izlenemiyor ama, akünüzü ölçtürdünüz mü?
  2. K

Rüzgar

Ben kulak tıkacı yerine interkomla müzik dinlemeyi tercih ediyorum :D Çok konforlu olmasa da.
  3. K

Wolf 250 ile merhaba!

Hoşbuldum hocam, mavi renk. Aynı @tommygun hocamınki gibi :D Sağ olsun Wolf 250 facebook grubunda direkt darlamaya başladım kendisini :D
  4. K

100k civarı naked tarzı öneriniz var mı 2. el? Ekipmanım var.

Ben de geçtiğimiz hafta Wolf250 aldım. Km çok düşük değildi ama benzer paralara 2 senede şasesi paslanan motor almaktansa 10 yıldır canavar gibi kullanılan wolf almayı daha mantıklı buldum :D RTR200lere de çok bakmıştım onlar da mantıklıydı
  5. K

Pcx ön takımdan(?) gelen gurultu gibi bir ses.

Sesi duymadan bi'şey söylemek çok zor ama, scooterda genelde arkadaşın dediği gibi furş takımı ses yapar veya boşta bırakılan kablolar yapar. Motor ayrıca kazalı olduğu için de farklı ihtimaller de çok artıyor. Özetle, sesi duymadan buradan söylenebilecek şeyler maksimum bunlar...
  6. K

Motosiklet Eğitimi Sürücü Kursları Yetersiz Olması

Keşke ehliyet alırken iyi eğitim verilse, insanlar trafikte sürmeyi bilmediği aletin tepesinde bulmasa kendini ama ben kendimden örnek vereyim, ilk ehliyetimi elime geçirdiğim gibi, o zamanlar kymco agility 125'im vardı kendimi pazar alanı gibi bir yere götürtüp yavaş yarış yapmıştım gün...
  7. K

Wolf 250 ile merhaba!

Merhaba herkese, İsmim Nurettin 27 yaşındayım. Yaklaşık 11 yıldır istanbul trafiğinde iki ve dört teker kullanıyorum. 2016'da Kymco Agility 125 ile başlamıştım, yaklaşık 100 bin km civarı motorun canını alana kadar kullandım. Kuryeliğe başlayıp 4 sene kadar şehiriçi araçlı ve motorlu olarak...
  8. K

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Aynı rotayı memlekete gitmek için arefe günü yapacağım. Keyifli bir rota, eğer ertelenirse kesinlikle katılmak isterim

Yeni mesajlar