Arama sonuçlarınız

1. K

Açık renk ekipman işe yarar mı? Hangi kask ve mont tercih edilmeli?

Alpinestars Andes V3 Drystar Jacket Ice Gray Dark Gray. baya güzel çok memnun kaldım ama açık renk olması üzüyor
  2. K

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

wolf 250 ile ruh halime bağlı olarak değişmekle beraber, 4.2 - 4.5 civarına da düşebiliyor, 6 litreye de çıkabiliyor :D 250cc motor bu kadar nasıl yakabiliyor aklım almasa da :D
  3. K

Açık renk ekipman işe yarar mı? Hangi kask ve mont tercih edilmeli?

açık renk almak en büyük hatam. ben de daha görünür olayım diye gidip açık renk aldım ama her yağmurda rengi değişiyor benim montun :D yıkaması kurutması ciddi zaman alıyor
  4. K

lastik alacayim

rosso sport taktırdım ben yakın zamanda 3000km civarı da kullandım. baya iyi lastik.
  5. K

Yeni başlayan için motorsiklet önerisi

12 bin kmde sıfır aldığım freccia 150'im var. 1500kmde arka balata bitirmesi dışında bir sorun yaşatmadı bana :D rks işi baya şansa göre çıkıyor sanırım.
  6. K

Motosikletin yakıtını en çok hangi parça etkiler?

yeni motor aldım geçen ay 5000km kullandım. daha ne yaktığını bilmiyorum
  7. K

HGS şart mı ?

ben dükkanda kullandığım motora hgs almadım semt içi paket serviste kullanıldığı için. bazen ücretli yolları kullanmam gerektiği zaman da ihlal sorgulamadan girip kredi kartımla ödüyorum. herhangi bir sorun yaşamadım.
  8. K

Alemin paşası Suzuki Inazuma

çok güzel motor bence, wolf almadan önce almayı düşündüğüm bir motordu ama adam 200 bin yazmış hiç sevmediğim dominar alırım o paraya bana hiç makul gelmedi gidip wolf aldım. diyeceksiniz ki parçası yok ustası yok, ben de bununla uğraşmayı seviyorum :D
  9. K

Apec Apx7 satın aldım

rks freccia 150 ile aynı diye biliyorum bu motor. eğer montajını yapan ustanın o gün keyfi yerindeyse çok uzun süre sadece bakımlarını yaptırıp kullanırsınız. ben 9000km freccia 150 kullandım çok tuhaf sorunlar yaşadım. motorun çekişi düşüyor, benzin kapağını açıp kapatıyorum düzeliyor büyük...
  10. K

winter grip 2 alınır mı

freccia 150'de kullanıyorum. yağmurda, soğuk havada canavar gibi lastik. çok çabuk ısınıyor, hava 7 üstündeyse çok aşınır. hava 7 dereceleri geçtiği gibi paketleyip saklamak lazım
  11. K

Dik bir Kasisten geçerken neden sürtme sesi gelir?

kasislerden geçerken endurocu gibi ayağa kalkıp kasislerden direkt zıplayabilirsin
  12. K

Wolf 250 ile merhaba!

Teşekkür ederim hocam. Aldığım arkadaş sadece yazın işe git gel için kullanmış 6 sene boyunca sancaktepe şile arası. grenajlarda ufak tefek çizikler ve kmsine bağlı olarak yıpranmaları dışında tertemiz motor. Teşekkür ederim hocam. Tüm renklerini çok seviyorum wolf'ün ben ama ikidir mavisini...
  13. K

Rüzgar

kullanıcı deneyimi değil ama araştırmalarıma göre, bu ürün sadece rüzgar ve uğultu için korna vs sesleri duyabiliyorsun. isgde aynı şekilde midir bilmiyorum
  14. K

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

Şekilci çok. Benim bir kampanya önerim var yetkililere, motor alana yağ soğutucusu hediye etseler peynir ekmek gibi satarlar bence :D
  15. K

Wolf 250 ile merhaba!

Motorun sesi soluğu ciğeri güzel. Arka amortisör ve dişli zincir istiyor sadece. Dişli zincir çok elzem değil aslında ama ben aklımda en ufak bir soru işareti kalmasını istemediğim için değiştirmek istiyorum. Orjinal disk takımı 10 bin TL civarı motopitte, ben ikitelli sanayide direkt üreticiden...
  16. K

jolly jokere girebilirmiyim

JJ girerken şimdiye kadar hiç kimliğime bakmadılar ama küçük gösteriyorsan bakmak isteyebilirler.
  17. K

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

Cflerin hepsi tasarım olarak çok güzel duruyorlar ama ben bir türlü ısınamadım cfmotoya.
  18. K

Trafik denetiminde motosiklet ayna yeri tartışması çıktı

Tepki çekebilirim bunları söylerken belki ama arkadaşın aynası kapalı. Üstelik o aynalardan hiçbir şey gözükmüyor. Biz arabacılara aynaya bak diye sitem ederken motor kullanan arkadaşların kapalı ayna ile yada doğru düzgün göstermeyen aynalar ile gezmesi beni çıldırtıyor.
  19. K

Az önce Facebook'ta gördüğüm kaza videosu

Hocam söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Arkadan gelen canavar o kadar hızlı ve saçma sapan geliyor ki görmek imkansız. Bu durumda çoğumuz tepki bile veremezdik sanırım. Bu kaza falan değil, düpedüz cinayete teşebbüs.
  20. K

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Alet nalet :D Hayırlı olsun, kazasız belasız.