Arama sonuçlarınız

1. Robinson_C

Yamaha MT25 Motorumun Motor numarası silinik

Motor bloğu silmek nedir yav, her şeyi geç sen nasıl kabul ettin üstadım böyle bir durumu,
  2. Robinson_C

Tamircinin Önemi

Gidip kafasına çarpmadın mı lastiği,
  3. Robinson_C

Türk Lirası banknotları hakkında düşünceleriniz

TR nin en büyük parası 200 ₺ ama bir tane kuşbaşı dürüm alamıyorsun, bu daha önemli bir sorun bence,
  4. Robinson_C

Kuryeyi ezen sürücü tutuklandı. Gazla freni karıştırdım

Kuryede adamın aynısını kırmış olayın öncesinde kurye tartıştık filan diyor ama bilemiyoruz, her ikiside hatalı bir anlık öfke ile araç sürücüsü alıyor altına, benimde aracımın aynısına varsa bende kafa göz dalarım herhalde, bende motor sürücüsüyüm ama kimsenin aynasını filan da kırmam,
  5. Robinson_C

Honda Bayii'lerinde Motosiklet Olmaması

% 90 motor var stokluklardır,
  6. Robinson_C

2025 Motosiklet fiyat zamları

Ben bu zamlardan hiç etkilenmiyorum bi tane forza 250 motorum var,
  7. Robinson_C

Kymco Türkiye'de Motosiklet Üretimine Başladı..

187 aldım 155 zar zor sattım ikinci eli çöp,
  8. Robinson_C

Motosiklete "Motorsiklet" diyen güruh.

Ne dertler var be,
  9. Robinson_C

Yolda Tartıştığı Otomobil Sürücüsünü Öldüren Motosiklet Sürücüsü..

Biri mezara biri habise yazık günah,
  10. Robinson_C

-12 derece sürüs yapan varmı ?

Üstadım kafayı mı yedin ben 11 ayın başında motoru kaldırıyorum yol yağışlı karlı diye,
  11. Robinson_C

2022 Model 150 Km Forza 250 Alınırmı

267 bin ₺ ye pazarlıksız 26 bin ₺ çantalı 1000 km de xmax tech vardı 2024 modeldi forza ve xmax arasın da kaldım niyetim xmax almaktı adam bugün zam yapmış geri forzaya karar kıldım,
  12. Robinson_C

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

Kymco x-town 250 ikinci eli bildiğin çöp yüzüne bakan yok,
  13. Robinson_C

2022 Model 150 Km Forza 250 Alınırmı

Merhaba arkadaşlar 2022 model 150 km garaj motoru çantalı aküsü bitmiş ve bakımı geçmiş forza var, fiyat 220 bin ₺ fiyat nasıl sizce alınırmı,
  14. Robinson_C

Forza 250 Aküsü Bitti Arka Çanta Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar forza motorum var uzun süredir binmiyordum ikinci el olarak aldım bunun bende 2 tane kumandası var başka anahtarı yok şu an arka çanta açılmıyor içinde ruhsat plaka filan var bu çantayı nasıl açarım bunun ayrı bir anahtarı varmı çantanın yoksa direk kumandaya mı bağlı,
  15. Robinson_C

125 CC Motorum İçin 4000 TL Poliçeye Para İstediler

Merhaba arkadaşlar geçen sene 2500 TL ye yaptırmışım sigortacımın dediğine göre hasarsızlığım en üst kademe 5 seviyedeymiş bana verdiği trafik poliçesi için fiyat 4000 TL yapma dedim zaten ikinci motor olarak kullanıyorum binde bir biniyorum yakın zamanda siz poliçenizi yeniletirdiniz mi bana...
  16. Robinson_C

Gidiş Dönüş 300 Km Yol İçin Arka Çanta Sökülürmü

İkinci uzun yol deneyimim olacak ilk motorum cb 125 honda idi onda çanta ile gitmiştim arkadaşlarım tavsiye etmediler o yüzden 100 hızını pek aşmadım şimdiki motorum kymco xtown 250 onda da çanta var sökmemi tavsiye edermisiniz yoksa çok bir etkisi olmaz mı,
  17. Robinson_C

YUKI YUKI - Benda Rock 250 Cruiser

Alan kullanan varmı tipi süper,
  18. Robinson_C

Ay ve Bin Km Şartı Motorsikletlerede Geldi

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/ikinci-el-tasitlara-uygulanan-6-ay-ve-6-bin-kilometre-duzenlemesine-motosikletler-de-dahil-edildi/3080989 Evet arkadaşlar arabalarda uygulanan kısıtlama motorlarda geldi ama 6 bin km biraz saçma geldi bana bunun takibi nasıl yapılacak mesela ben yeni bir motor...
  19. Robinson_C

İş Bankası Otomatik Fatura Ödemesinden Günlük Faiz Almadan Bahsediyor

Merhaba arkadaşlar az önce kredi kartı ekstram geldi alt tarafa böyle bir madde eklemişler diğer bankalarda durumlar nasıl sizin dikkatinizi çekti mi ?

Yeni mesajlar