Arama sonuçlarınız

1. Robinson_C

Muayenesiz yakalanmak

Ceza yazarlar motoru bağlarlar,
  2. Robinson_C

Nevşehir yolculuğu için yol arkadaşı

Ha siktir bok,
  3. Robinson_C

Nevşehir yolculuğu için yol arkadaşı

Dediklerinin hepsi bende mevcut ama kendi ekibimiz var onlarla gidiyoruz biz saol senide aramıza almayız,
  4. Robinson_C

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Forza 250 başladım 1 aydır 2.8 ile 2.9 arasında gidip geliyor,
  5. Robinson_C

Kocaeli'de motosiklet kazasında ölen Saniye'nin son anları

Allah rahmet eylesin ama hızı çok fazla imiş ve anlamadığım beton kamyonunun altına kendi girdi adam yolunda gidiyordu,
  6. Robinson_C

Trafikte Çocuklar Yarışta Gibi – Polis Ne Yapıyor?

Bende 2 km mesafeye giderken kask takmadım sivil polis üzerime atladı neredeyse,
  7. Robinson_C

Bayilerde Yine Forza Bitmiş

Üstadım sen mail attım dedin kendileri nasıl bir düzenleme yaptı zamanın da onu merak ettim,
  8. Robinson_C

Ben buna benzer bir durumu renoda yaşadım Fransa ile iletişime geçtim biz bir şey yapamayız tr deki yetkilerle konuşun dedi, japonya nasıl bir adım attı üstadım,
  9. Robinson_C

Bence temmuzda rahat 400 ü geçer, 1744894256 Geçen senelerdi üstadım bırak forzayı pcx bulunmuyordu hatırlarsanız, millet bayi fiyatına alınca seviniyordu 6 ay bekledim aldım gibisinden neyse bende bu arada forza arıyordum bulamadım sinirlendim gittim kymco 250 aldım sıfır 186 bine 1 sene...
  10. Robinson_C

Forza 250 Bakım Ücreti Nasıl Sizce

Aynen ilk sahibi kar amaçlı alıyor 2 sene yatıyor motor sonra ben aldım sıfır akü aldım ardından servise götürdüm,
  11. Robinson_C

Sadece yağ filtre ve tapa değişmişler gerisi kontrol,
  12. Robinson_C

Motoru aldığımda 15 km idi dostlar 2 yıl yatmış bugün bakıma götürdüm yapılan işlemler bunlar fiyat nasıl sizce, https://ibb.co/gZJbnkXm https://ibb.co/2QS3Kdr https://ibb.co/wNhj3thj
  13. Robinson_C

Valla ben bunlara inat gittim kymco aldım sıfır 186 bine 3000 km de 156 bine zar zor sattım üzerinde bir sürü aksesuar eklemiştim şimdi 2022 model forza sahibiyim hondanın bu furyası elbet biter diyorum bu iş böyle gitmez dedikçe adamlar her sene aynı muhabbeti yapıyor Reşat altını yapıyorlar...
  14. Robinson_C

Merhaba dostlar bugün motorun bakımı için honda servisine gittim forza varmı dedim yok dedi ay sonunda gelecek dedi, iyi tama yaz alacağım dedim isim alamıyoruz dedi nasıl alacağız dedim ayın başı gibi ararsınız geldiğinde alırsınız diyor kaç tane geleceği belli değilmiş, :)
  15. Robinson_C

ZX-4RR mı CBR 650 R mı almalıyım ?

Bende honda,
  16. Robinson_C

2025 Honda Forza çok kötü olmuş yorumlarınızı alalım?

Düdük gibi bir ekran koydular bende hiç yakıştıramadım,
  17. Robinson_C

Honda Forza 250 Kronik denmesi

Konuyla pek alakası varmı bilmiyorum ama 2025 kasası düdük gibi yav,
  18. Robinson_C

Ehliyetsiz Şehirler Arası Seyehat

Şakamı bu,

Yeni mesajlar