Arama sonuçlarınız

1. M

Artçı konforu yüksek motosiklet arıyorum. CLC450?

Kolay binip inebilecekleri alçak seleli arka çanta takmaya müsait uzun yolda da yetecek bir şey arıyorum. Aklımdan CFMOTO CLC450 geçiyor ama markadan dolayı cesaret edemiyorum.
  2. M

Top speed normal mi bir sorun mu var?

Bayıyor şu ülkedeki her ortamda alakasız boş boş haddi olmadan laf sokmaya çalışan malını kötülemeye çalışan tipler mesela ne battı da şu son 3ü bir fikir almaya geldiğim soruya saçma sapan yorumlar yapmaya geldi eminim ki insanları forumdan soğutmak dışında zerre faydaları yok tamam en motorcu...
  3. M

Niye öyle dediniz ben seviyorum motorumu biraz daha hızlı olsa çok severdim :D
  4. M

Yeni başlayan birisi için Chopper önerisi

Nevada en mantıklı tercih gibi
  5. M

Pulsar F250 kullanıyorum 115 kiloyum arkada 52l topcase var. Düzde 130 yokuş aşağı 139 üstünü göremedim göstergede videolarda stok halindeki top speedini 143-149 aralığında gösteriyorlar. Bir de 4 ten 5 e geçtiğimde sanki güçten düşüyor motor o 4. vitesteki gücü hissedemiyorum.
  6. M

Abi lütfen dövmeyin

Alınır
  7. M

Senin trafik hakkında bilgin var mı? – Her şey hak, hukuk mu?

Hiç böyle bir durumda kalmadan konuşuyorum ilk saniyeler olayın sıcaklığıyla refleksle vs sövmek bağırmak normal de böyle dakikalarca süren kavgalar anlamsız geliyor aracında ve/veya vücudunda bir hasar hissediyorsan/görüyorsan ararsın 112 yi polisle halledersin işini ihtiyaç varsa da ambulansla...
  8. M

Hangi motoru almam gerekiyor bilmiyorum çok kararsızım

Kendine güveniyorsan d400 al geç daha temkinli bir başlangıç için de Bajaj ın 250 likleri ideal A2 sınıfında 400-500k ları hak eden motor göremediğim için bu tavsiyeyi yapıyorum. Kendim 3 aydır F250 kullanıcısıyım top speedi 10-20 daha fazla olsa 10/10 motor derdim bu haliyle fiyatını da göz...
  9. M

Ağır hasar kayıtlı kozmetik olarak sorunlu motor alınır mı?

İkinci el Bajaj grubu tavsiye ederim. O paralara en üzmeyecek motorlar bence bu markada.
  10. M

Komşunun biri 130 bine dominar 250 almış

5 gün önce 2024 model 5bin km'de bakımı yeni yapılmış temiz 1 yıl garantili 2 yıl muayeneli 20bin ekstralı F250'yi 120'ye aldım bence de bir tık uyguna gidiyor Hint grubu.
  11. M

Yokuş yukarı durma kalkma vitesler ve vites düşürme

Bayılıyorsunuz anlamadan üstten üstten konuşmaya tabii ki trafiğe çıkmadan araştırdım öğrendim yokuşların kaçıncı viteste nasıl çıkılacağını nasıl durulacağını boş bir yokuşta denemeler yaptım ayrıca durma kalkmalarımda da sıkıntı yok neyse ben hazırlıksız kaldığımız bir durumda ne yapılır onu...
  12. M

Anladım hatam debriyajı sert bırakmam muhtemelen
  13. M

Tamamdır deneyeceğim
  14. M

Bir şeye başladığımda en ince ayrıntısına kadar öğrenme huyum vardır belki artık motosikletin her şeyini öğrendim dediğim noktada scootere geçerim.
  15. M

Ya videolarda hep ön freni sıkmayın kaydırır falan diyordu onları dinleyip çıktım yola denemek için de dediğim şeyi yaptım ayaklarımı sağa sola koya koya zar zor yatmadan kalkabildim :D
  16. M

Aynı :D biraz önce sırf denemek için 3. viteste orta eğimli bir yokuşta durdum akla karayı seçtim bir vitese bir frene basıyorum ama bir şekilde yatırmadan çıkabildim :D
  17. M

Her gün antrenman yapıyorum motorla birkaç sorum olacak. 1) Yokuş yukarı bir yola girdiniz vites düşürmeye de vaktiniz olmadı 2.3. veya daha yüksek viteste durdunuz ayağınız arka frende ama arka freni bırakmadan vites düşüremiyorsunuz ve bıraktığınızda da kayıyor ne yaparsınız? 2) Emin olmamakla...
  18. M

Motosiklet öneri (önemli)

Parasına göre motor sorunları var ama çözümleri pahalı değil satış konusu da 75'e aldın 45e satabilirsen öp başına koy.
  19. M

Kaza yaptım

Geçmiş olsun. Motorun sesinde çalışmasında bir değişiklik olmadıysa sorun çıkartmaz diye düşünüyorum ama daha tecrübelilerimiz daha net yorum yapacaktır.
  20. M

Motosiklet öneri (önemli)

Çok paran varsa Japon ve Avrupa grubu benim önerim CL250 daha az bütçeye Hint grubunu öneririm F/P kafasıyla daha da az varsa çok popüler Çin modellerini tercih et Driftl Xtrememax200i veya CFMOTO grubu gibi.

Yeni mesajlar