Arama sonuçlarınız

1. shrek

Türkiye Motokross Şampiyonu intihar etti

Akhisar'da yalnız yaşayan 35 yaşındaki Motokross Türkiye Şampiyonu Burak Özel, motor bağlama halatı ile kendisini asarak intihar etti. Edinilen bilgiye göre, 2 hafta önce Ankara’dan Akhisar’a gelen Burak Özel, sebebi bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi. Evde yalnız olan Burak Özel, evinin...
  2. shrek

Okumak istemeyen gencin babasına isyanı

Trabzon'da paylaşım rekoru kıran videoda, H.M., “Okula gitmek istemiyorum. Motorcu olmak istiyorum. Ellerin yağlansın istiyorum. Ustamın sözünü dinlemek istiyorum” şeklinde konuşarak sesini babasına duyurmaya çalıştı.:queen::queen:
  3. shrek

Felaketi böyle kaydetti!

YALOVA?da Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen Motofest?e katılan İstanbullu motosiklet tutkunu Serdar Çamdibi (30), festivalin ardından amansız bir kaza geçirdi. Festival sonrası arkadaşlarıyla Çınarcık?taki Teşvikiye Şelalesi?ne çıkan Çamdibi, şelalenin önünde hatıra fotoğrafı...
  4. shrek

Kesinlikle bir sanat eseri

Sanat Eseri:queen:
  5. shrek

Hyosung S&T Kanuni Hyosung X5 - GD250N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Karşınızda X5...Hyosung un sitesinde Eylül'de piyasaya çıkacağının reklamı dönüyor...Türkiye'ye ne zaman gelir bilemem...250cc Tek Silindir Su Soğutmalı http://eng.hisntmotors.com/ Buda motosikletle ilgili forum; http://comunidadertr.net/forum/index.php?topic=2476.0 Hyosung X5-GD250N...
  6. shrek

Vespa Vespa 946

Vespa’nın tarihini yeniden canlandıran çok özel tasarımı Vespa 946, gerçekleştirilen partiyle tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de meraklılarıyla buluştu. 4 Temmuz gecesi gerçekleşen partiye Vespa dostları, motosiklet dünyasını yakından takip eden özel davetliler ve tasarım aşıkları yoğun ilgi...
  7. shrek

Cezayı Kendi kesti

Arkadaşlar video Rusya'dan,bir motosikletci yola aniden cıkan taksi şöförüne... :cat: devamı videoda 1Mdq7WvtoqpW http://www.milliyet.tv/nevidyo/video-izle/Cezayi-kendi-kesti--1Mdq7WvtoqpW.html
  8. shrek

Uçan Bisiklet

Steven Spielberg’ün efsaneleşmiş filmlerinden E.T.’nin bisiklet sahnesi gerçek oldu. Üç Çek şirketinden bazı araştırmacılar prototip uçan bisiklet geliştirdi. Bisiklet dün yapılan testte havalanmayı başardı. Kontrolü uzaktan sağlanan bisiklet 5 dakika süren uçuşundan sonra güvenli bir şekilde...
  9. shrek

Kamyonun altında can verdi

ÇOK FECİ Çin’de scooter sürücüsünün dikkatsizliği sonrası dengesini kaybederek düşmesi ve kamyonun altında kalması sonucu kafasının ezilerek hayatını kaybetmesi güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi. http://www.milliyet.tv/video-izle/Kamyonun-altinda-can-verdi-ZwfXOruoto7g.html
  10. shrek

23 kuruşluk elektrikle 139 km gidiyor

SAKARYA Üniversitesi İleri Teknolojiler Uygulama Topluluğu’nun (SAİTEM) tamamı Sakarya Üniversitesi öğrencilerinden oluşan ekip tarafından yapılan yeni aracı ’Evrim 2’ 23 kuruşluk elektrikle 139.03 kilometre katederek kendi klasmanında Türkiye birincisi, Avrupa’nın da 7’ncisi oldu. Sakarya...
  11. shrek

Müşteri Hizmetleri'ne kan kusturan Egeli

O bir Egeli! O bir halk kahramanı! Resmen milyonların duygularına tercüman olmuş. İnşallah “en yetkili” müşteri temsilcisinin mahkemeye vermekle ilgili söyledikleri sadece sözde kalmıştır. Sen çok yaşa Egeli İlyas! (egonomik.com)
  12. shrek

Ah Cafer Ah...

Atarlı
  13. shrek

Ev ödevini yapmayan veletler

ne zaman didim haci? Ev ödevini yapmayan veletler 10 kaplan gücünde tırstıkları “örtmenlerine” karşı birbirlerini suçluyor “ne zaman didim hacı? dimedim ben örtmenim ya” (adam nasıl dövüyorsa artık.)
  14. shrek

Pet bardak deyip geçmeyeceksin

Ey Türk Filmleri siz olmasaydınız biz ne yapardık…
  15. shrek

Seni terk ediyorum...

Kız arkadaşına öyle bir şey yaptı ki, Genç kız "Seni terk ediyorum" dedi Utah eyaletinde derin uçurumların bulunan bir kanyonda iki yamaç arasına çelik halat gerip, ortasına ip bağlayıp sallanan gençlerden Creighton Baird, kız arkadaşı Jessica Powell'ın da aynısını yapmak için çok dil döktü...
  16. shrek

'Kasamızda 217 dolar kaldı'

Bir ülke düşünün ki maliye bakanı kamera karşısına geçip “Hacılar memur maaşlarını denkleştirip ödedikten sonra kasamızda hepi topu 217 Dolar kaldı” desin, “Uluslararası toplum bize yardım etsin, fasfakiriz” desin. Yahu söylemekten utanıyorum ama an itibariyle şahsen bu ülkeden daha zenginim...
  17. shrek

en zalimce eşek şakası

Eğer bu gerçekten bir şakaysa kesinlikle eşek şakası-zedelerin yerinde olmak istemezdim. Herşey olup bittikten sonra “Şaha yaptıh kih kih” diyen ilk kişinin “Al sana şaha” deyip burnunu eline verirdim. Yok eğer bilinçli bir reklam çalışmasıysa gerçekten çok başarılı, özellikle oyunculuk on numara.
  18. shrek

Motosiklet tutkunlarına sesleniyorum: “Çapırcı” (Chopper) bir arkadaşımızın yardıma i

Olaya “Camiye yardım” tadında bir giriş yaptım fakat şaka değil, konu ciddi. Ofisimizde Fatih isimli, benim Çapırcı diye hitap ettiğim sevdiğimiz bir arkadaşımız var. Kendisi tam bir motosiklet (daha doğrusu “Chopper“) tutkunu. Fotoğrafından da anlayabileceğiniz üzere gayet sempatik olan Fatih...
  19. shrek

Ferrari'ye yerli rakip geldi: Etox !

İki yılda 2 milyon dolar harcanadı, ortaya Ferrari'nin Türk modeli Etox çıktı ! Ertex Oto Dekorasyon Genel Müdürü Ercan Malkoç, iki yıllık çalışma sonunda 2 milyon dolar harcayarak yerli spor otomobil üretti. Tasarım ve üretiminde 46 Türk personelin görev aldığı Etox isimli otomobilin sadece...
  20. shrek

Üstdeki Arkadaşın Nesini Beğendin

[B]Evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi üstdeki arkadaşın nesini begendin mesela benim[B] :queen:

Yeni mesajlar