Arama sonuçlarınız

1. M

Erikli diye çıkılıp Enez'de son bulan olaysız motosiklet gezisi

Cuma günü bakkala diye çıkıp kendimi Pehlivanköy yoluna sokmamla Erikli' ye gitme isteği doğdu önceden bir kere gitmiştim o yüzden navigasyonu açmaya üşendim nasıl olsa bulurum dedim ama bulamadım Erikli yerine kendimi Enez' de buldum olsun hiç pişman olmadım Erikli' den daha güzel ve temiz bir...
  2. M

Dupnisa Mağarası gezimden görüntüler

Düşünen arkadaşlar için öncelikle yol bozuk bol çukurlu bol taşlı kumlu dar gidiş-gelişli bol virajlı bir yol ama kesinlikle değer mükemmel bir manzaraya sahip kendinizi vahşi doğanın ortasında hissediyorsunuz. Yemekler içecekler güzel ve pahalı değil ihtiyacınız olan her şey mevcut. Yeni...
  3. M

Kullandığım ekipmanlar ve tecrübelerim

Kask-MT Revenge 2s: Sharp 5 yıldızlı Dot'u ECE'si olan alabileceğiniz en uygun fiyatlı kask sanırım bu hissiyat olarak da sağlam hissettiriyor. Kalıbı biraz dar bir kask padlerin esneme sürecini çekmek istemiyorsanız bedeninizin 1 beden büyüğünü almayı tercih edebilirsiniz. Onun dışında temel...
  4. M

Bana çapır bulun

A2 ye uyan çanta sissy bar siperlik vs takmaya uygun/yakışacak şehir içi yormayacak uzun yolda rahat ettirecek servis parça sıkıntısı çektirmeyecek bir şey 500k kart limiti var. CFMOTO CLC 450 hafiflik ve fiyat bakımından hoşuma gidiyor fakat markadan ve modelin devamının gelip gelmeyeceğine...
  5. M

Artçı konforu yüksek motosiklet arıyorum. CLC450?

Kolay binip inebilecekleri alçak seleli arka çanta takmaya müsait uzun yolda da yetecek bir şey arıyorum. Aklımdan CFMOTO CLC450 geçiyor ama markadan dolayı cesaret edemiyorum.
  6. M

Top speed normal mi bir sorun mu var?

Pulsar F250 kullanıyorum 115 kiloyum arkada 52l topcase var. Düzde 130 yokuş aşağı 139 üstünü göremedim göstergede videolarda stok halindeki top speedini 143-149 aralığında gösteriyorlar. Bir de 4 ten 5 e geçtiğimde sanki güçten düşüyor motor o 4. vitesteki gücü hissedemiyorum.
  7. M

Yokuş yukarı durma kalkma vitesler ve vites düşürme

Her gün antrenman yapıyorum motorla birkaç sorum olacak. 1) Yokuş yukarı bir yola girdiniz vites düşürmeye de vaktiniz olmadı 2.3. veya daha yüksek viteste durdunuz ayağınız arka frende ama arka freni bırakmadan vites düşüremiyorsunuz ve bıraktığınızda da kayıyor ne yaparsınız? 2) Emin olmamakla...
  8. M

İlk motorum Bajaj Pulsar F250

Bu süreçte belki 20'den fazla seçeneği değerlendirdikten sonra en son kararım bu oldu ve aylardır yağmur yağmayan şehrimde sağanak şeklinde başlayan yağmurda 40km sürerek evime getirmeyi başardım.
  9. M

Ehliyetim olmadan zorunlu trafik sigortası yaptırabilir miyim?

Ehliyet sınavım 2 hafta sonra bir iki güne ikinci el motor alacağım anlaştık ama araştırdığımda sigorta olmadan satış olmuyor diyor ehliyetsiz sigorta da olmuyor diye biliyorum nasıl olacak bilen var mı?
  10. M

Hangisi?

İlk motorum olacak ama uzun ömürlü olsun istiyorum hemen değiştirmeye niyetim yok. Haftaya cuma gününe kadar karar vermem lazım. NS veya RS istemiyorum.
  11. M

Bu ilan dolandırıcı mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cfmoto-carina-cars-dan-2023-clx-aksesuarli-ilk-faturali-sadece-nakit-1240444205/detay Firmanın başka ilanı yok başka sitelerde de aynı ilan dışında yok arayasım var ama şüphelendim
  12. M

Sıfır Arora ARS 200 mü ikinci el Hint mi?

https://arora.com.tr/ars200-tr-398 108bin 12 ay vade farksız taksit bu motor. Bajaj Hero gibi markalar gerçekten kaliteli mi yoksa Çinliden çok bir farkları yok mu. 3-5 sene sıkıntısız kullanılabilir mi? İkinci ellerine 100-130 bin verilir mi?
  13. M

Almayı düşündüğüm ekipmanlar nasıl

MT Revenge kask: 5,7k Prohel Colombia mont: 5,5k Scoyco Mc58 eldiven: 750 Venom dizlik: 700 Vexo Boxter bot: 2,8k 15,5k tutuyor. Ucuz veya f/p olarak değerlendirebileceğimiz ekipmanlar farkındayım bunları almak parayı çöpe mi atmak olur yoksa işe yararlar mı?
  14. M

Nakit veya 2.el 100bine kadar 12 taksit 160bine kadar 200-250cc başlangıç motoru tavsiyesi

Racing ve naked istemiyorum. Hız beklentim yok beklentilerim uzun yolda yeterli olsun çok sorun çıkarmasın yolcum rahat insin binsin ve iyi dursun bu kadar. Kendimce seçeneklerim şunlar TVS RTR200,ARORA ARS200,RKS BLACKWOLF250(Bu motor için boy konusunda çekiniyorum 1.80). 2. elde Çinli almayı...

Yeni mesajlar