Arama sonuçlarınız

1. T

Motosiklet Elektrik Arızası

Herkese merhaba bugün biraz keyfim yerine gelsin diye akşam üzeri motora binip iki tur atayım dedim ama ne göreyim depo bomboş sonrasında benzinliğe sürdüm ve 10tlcik benzin aldım depo kapağını kapattım ve marşa bastım ama ne göreyim marşa bastığım zaman göstergenin ışıkları gitmeye başladı...
  2. T

Karbüratör büyütmek doğru tercih mi?

Herkese selamlar motosikletim 150cc üzerinde pz24 shengwey marka karbüratör var sanırım orjinalin de böyle, ben alt devirler biraz iyileşsin çekişi 2 kişi biraz daha iyi olsun diye shengwey marka pz27 karbüratör takmayı düşünüyorum sizce faydası olur mu sağlıklı çalışır mı?
  3. T

Rölantideyken ani gaz verildiğinde çıkan ses.

Herkese selamlar iyi forumlar. Motosikletim mondial z-one 150 16.500 km de tek silindir karbüratörlü problemi ise rölantideyken ani gaz verildiğinde tam anlamasam da sanırım üst kapaktan, çat sesine benzer bir ses geliyor normal seyir halindeyken hiçbir ses yok ama seyir halindeyken gazı fazla...
  4. T

Full Face Kask İle Maske Cezası -İPTAL EDİLDİ-

İtiraz eden velisi ***'in hakimliğimize sunmuş olduğu dilekçesinde özetle: 02/09/2020 tarihinde oğlu Burhan Türker Candemir'in(2003 Doğumlu) motosikletiyle kasklı olarak trafikte ilerlerken emniyet önünde durdurulduğunu, başında kask olduğu halde maske takmama cezası kesildiğini, kask varken...
  5. T

Full Face Kask İle Maskeden Ceza Yedim

Normal seyir halinde giderken ilerde çevirme olduğunu farkettim arkamdaki artçı da kask yoktu maskesi vardı bende de kapalı kask vardı çevirmeye aldılar ve tutanak benzeri bir şey tutuldu yaklaşık 2 hafta sonra yani bugün karakola çağırdılar ve 900 tlik ceza makbuzunu elime tutuşturdular itiraz...
  6. T

Motosikletim Egzozdan Kara Duman/Siyah Duman Atıyor

Herkese Selamlar Mondial Z-One 150 motosikletim egzozundan ilk çalıştırmadan 1 2 dakika sonra ufak gaz verdiğimde egzozdan siyah partiküller atıyor ve elimi hemen simsiyah yapıyor ısındıktan sonra partikül atmayı kesiyor 4 5 bin devire çıkardığımda fakat 6 bin devir yukarısında ve redline da...

Yeni mesajlar