Arama sonuçlarınız

1. T

Rks 125z/x (zontes) alınır mı

parçaya ulaşabilmek tamirinin kolay olması masraf çıkarmaması 3 5km/h daha fazla top speed yapabilmekten önemli parçaya ihtiyacın olduğu zaman ki olacak çin malı hepsi nihayetinde 1 2 ay parça beklediğinde anlarsın illa top speed istiyorsan 200cc kit + dişlilerle oynarsın bu saydığın iki model...
  2. T

Rks 125z/x (zontes) alınır mı

drift l
  3. T

Motorlar üzerinde oynanan algı operasyonu

dünya geneli olan bir şey bu paranın büyük kısmı küçük bir azınlıkta toplandı pandemiden sonra, bize de bir şey kalmadı. gelişmiş ülkelerde bu kendini daha küçük motosikletlere yönelmek şeklinde gösterdi abde de küçük sınıf motosikletlere şuan talep çok arttı bundan 20 sene öncesinde falan kimse...
  4. T

Mondial Drift L Motul 5100 yağ

3000 kötü bir yağ hemen bozuluyor vites geçişleri falan sertleşiyor power 1 veya 5100 koy kendin yapabilirsin çok basit iş yıllardır ustaya gitmiyorum kafam rahat
  5. T

7 amper yerine 9 amper akü talılır mı

sığıyorsa takılır problemsiz
  6. T

KTM Duke 5000km de Subap Çaktı Garanti Red Verdi

5000km de motora ne yaparsan yap subap çakmaması lazım tartışmak bile saçma
  7. T

Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

üstad sende hafif gaylik sezdim yanlış anlama 3 sayfa adamı övmüşsün
  8. T

Lastikte çatlama

lastiği değiştirmen için daha ne olması gerekiyor
  9. T

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

yağmurlu havada parıl parıl parlayan asfaltın üzerinde yolculuk yaparken absnin değerini anlıyorsun.
  10. T

Biraz ortalık karışsın 😄 1000cc ile başlamak

amerika da yollar dümdüz trafik yok viraj yok bir halt yok debriyajı bırakıp motoru kaldırabiliyorsan 1000cc de sürersin orada. türkiye gibi yaşam savaşı verdiğin bir ortam yok.
  11. T

Motosiklet tamircisi marş motorunu sökmek için bloğu indirdi

usta kolpacı marş motorunu sökmek için hiçbir şeyi sökmeye gerek yok çünkü zaten dışarda duruyor scooter falan olmadığını varsayıyorum
  12. T

Farları açıp kapatmak ve bozuk kumanda

2016 model z-one 150 sahibiyim sağ kumanda bozulduğu için yeni kumanda arayışındayım eski kasanın kumandasında farları açıp kapatabiliyorum bu modelde motosiklet çalıştığı zaman yanıyor eski kumandayı alsam uyumlu olur mu? olmazsa nasıl bir işlem yapmam gerekir çalışınca yanmasını sevmiyorum...
  13. T

Halojen Ampül

selam hayırlı günler motorumda aldığım zaman led ampül mevcuttu ben de yağmurlu havalarda aydınlatmanın kötü olduğunu düşünerekten osram nightbreaker %200 taktım bugün fakat takarken ampül biraz yamuldu düzeltiyim derken dibinden ufak 1 2 parça cam parçası kırıldı ama yine de taktım sorum şu...
  14. T

Torbacı youtuber izleyicileri hakkında.

bugün yeni video atmış ne diyor diye baktım dava süreci devam ediyor falan demiş neyse dedim yorumlara bakayım ne görmez olayım 1000 yorumdan 900'ü "abi seni seviyoruz", "masum olduğunu biliyoruz", "en kısa sürede çıkarsın inşallah" tarzı yorumlarla dolu yani insanlar düşünme yeteneğini mi...
  15. T

Sessiz Kask?

az uğultu ve ses alan, yalıtımı iyi kasklar var mı? ya da elimizdeki kaskı az ses alacak şekilde yalıtımlı yapabilir miyiz? mevcut kaskım hem içeri rüzgar alıyor hem de içeri de kıyamet kopuyor sanki. kulak tıkacı diyenler olacak ama müzik dinlemeyi de seviyorum.
  16. T

Aşağı eğimli virajlarda gidonu çok sıkıyorum.

başlıkta da gördüğünüz üzere aşağı eğimli sol ya da sağ farketmeksizin virajlarda gidonu istemsizce çok sıkıyorum motor ön taraftan kayacak gibi hissediyorum ve geriliyorum ne tavsiye edersiniz? yukarı eğimli ya da eğimsiz virajlarda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum özellikle viraj yapmayı çok...
  17. T

Trafik polisi motosiklet sürücüsünü kolundan tutup düşürebilir mi?

polislerin böyle bir hakkı var mı herhangi bir şekilde bir motorcuyu tekmeleyerek ya da kolundan tutup çekip düşürebilir mi? bir kaç kez denk geldim bu tarz olaylara. eğer böyle bir olay olursa şikayet edebilir miyiz? suç mu? bilgisi olan bilgilendirirse çok güzel olur.
  18. T

Akü bir anda bitti ve şarj olmuyor.

Merhaba hayırlı günler herkese motosikletim mondial z-one 150 2016 model gece farlar açık beklerken motosiklet marş almadı ve ayak marşıyla çalıştırdım o arada usb çakmaklıktan gördüğüm voltaj değeri 11v civarındaydı eve geri geldiğimde değişmedi tabi usbyi açık bıraktığım için bir kaç gün...
  19. T

Mondial Servisinin Beni Mağdur Etmesi

Herkese selam yaklaşık 3 4 hafta önce yaşadığım şehir de sel oldu kastamonu falan haberlerde görmüşsünüzdür belki, sel olduktan sonra motor benim halledebileceğim seviyeyi aşmış her yeri çamur dolmuş çalışmaz durumdaydı ama öncesinde çalışmasında hiçbir problem yoktu daha 18 bin km civarındaydı...
  20. T

Mondial z-one 150 gösterge paneli

Selamlar gösterge panelim selden dolayı bozuldu ve internette bulamıyorum sitelerin hiçbirinde stok yok nasıl bulabilirim bu paneli facebook gruplarında ya da elinde olan var mı?

Yeni mesajlar