Arama sonuçlarınız

1. T

İnsanoğlunun nankörlüğü ve adapte olması hakkında

problem kendimizi çok fazla uyuşturduğumuzla ilgili motosikletin modelinden değil motosikleti sürmekten zevk almamız gerekiyor ama bize normal gelen fakat aslında anormal derecede beynizimi uyuşturan o kadar çok şey yapıyoruz ki küçük şeylerden zevk alamaz hale geliyoruz kitap okuyamayışımızın...
  2. T

Karar Verilemeyen Bir Kask Hikayesi...

öyle bir araştırma yok hocam champion-helmets iki kaskı belirli koşullarda ölçmüş nxr2 98 desibel, x-spirit pro 99 desibel ses almış aslında nerdeyse hiçbir fark yok diyebiliriz ama kabuk tasarımı aerodinamik yapısı çok farklı kasklar üretim amaçları farklı ama nxr 2 daha konfora ve yalıtıma...
  3. T

Karar Verilemeyen Bir Kask Hikayesi...

x-spirit pist için üretiliyor aralarında en çok ses alan o nolan'ı bilmiyorum ama nxr2 muhtemelen en iyisidir
  4. T

Motorsiklet marş basmıyor

marşa basınca en azından tık tık diye ses çıkarması gerekir muhtemelen marş rölesi bozuk ya da kumanda bozuk kumandanın bozuk olmadığını anlamanın basit bir yolu var eğer çalışıyorsa marş bastığında çok cılız da olsa bir tık tık sesi çıkarır bu da kumandanın marş rölesini tetiklediğinin...
  5. T

Motorsiklet marş basmıyor

marşa basınca ne tepki veriyor marş rölesi arızalanmış olabilir.
  6. T

Zincir bakımı nasıl olmalı?

motul c2 kullan pistte kullanmayanlar olarak neden daha fazla verip uygun olmayan bir yağ alıyoruz soru işareti. jantlardaki yağları asperox'la çıkartabilirsin ya da gaz yağı uygundur
  7. T

cfmoto 450sr alınır mı?

motor keyif işi ama satmaya çalışırken keyfin kaçınca çok anlamı kalmıyor
  8. T

cfmoto 450sr alınır mı?

bir iki sene sonra satmak istediği zaman bindiği kadar satılmasını bekler artık.
  9. T

Bir trafik polisi, “dur” ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünü seyir halindeyken anahtarını alarak durdurdu.

orda da durmadın diye sıkamazlar ciddi bir tehdit olmadığı sürece sıkma durumu yok motosikletle kaçtığın zaman çoğu kovalamaz bile çünkü kaza yapma riski var ceza kesmek için kimse böyle bir riski almak istemiyor. polisin yaptığı ise saçma motosiklet üzerinde iki kişi gidiyor 3 5 kuruş ceza...
  10. T

Motosikletin Zayıf Atletik Fizik İnsanlara Daha Çok Yakışması

bir süredir gördüğüm en eşcinsel başlıklardan biri
  11. T

Yeni motor hakkında yardım

rs660'ın yenisi çıktı onu neden sildin listeden
  12. T

10000₺ Bütçeye uygun ekipman tavsiyesi (mont, ayakkabı, eldiven)

4riders eldivenleri gayet kaliteli 2 senedir nerdeyse her gün giyiyorum problem olmadı aynı markanın montlarına da bakılabilir
  13. T

2026 kawasaki modelleri

z1100 SE çin malı z1000 çakması motorlara benzemiş
  14. T

Malum önümüz kış

elcik ısıtma taktım çok faydalı oldu mu emin değilim iyi hissettiriyor decathlon içliğim var epey faydalı oluyor ama rüzgarı içeriye hiç almayan bir şeyler giymek lazım yoksa 3 kat giyinsen bile üşüyorsun
  15. T

Motosiklet sürerken sizdede bu şikayetler oluyormu?

erkek tipi kelliği durdurmak için kullanılan ilaç
  16. T

Motosiklet sürerken sizdede bu şikayetler oluyormu?

saç seyrelmesi başladıysa finasterid kullanman gerekecek diğerleri psikiyatrik gibi duruyor biraz ne söylesek yanlış olur destek almaktan çekinmemek lazım
  17. T

Arkaya Bakınca Dengesini Kaybetti, Uçurumdan Düştü!

dümdüz yolda uçurumdan düşmek tam gsciye yakışır bir hareket olmuş geçen biri de önümde 3 kere düşmüştü yokuşu çıkmaya çalışırken.
  18. T

Motoru hareket halinde boşa atmak

saçma bir tık yüksek vitese al rahat rahat iner zaten motor
  19. T

Trafik Polisinin Fotoğraf Çekmesi

yaklaşık 10 senedir motosiklet sürüyorum 1 2 kez sosyal medyada gördüm ama çevirmede denk gelince merak ettim ehliyeti kaldırtıp motorun önünden ve arkasından fotoğraf çektiler yeni mi çıktı bu?
  20. T

Motor devrini düşürmek için ne yapabilirim

ön dişliyi bir tık büyüt ya da arka dişliyi 2 3 tık küçült

Yeni mesajlar