Arama sonuçlarınız

1. oialdemir

Kask Boyama Bell Vortex - Italy Colors ( Aşamalı, Fotoğraflı )

3 yıldır kullandığım Bell Vortex Rally Matt kaskım ömrünün yarısını geçtiği için kendisini boyamaya karar verdim. Üzerinde çok fazla çizik vardı. Bende motorumun renklerine uygun bir şeyler yapmak istedim. Kaskın orjinal hali, 1. Aşama Zımpara, Astar ve ince zımpara. ( zımpara kalından...
  2. oialdemir

Tercih Meselesi Bölüm 1 / Dainese Laguna Seca-Tekstil VS Büse Summer Flash-Tekstil

İyi günler değerli forum üyeleri. Kullandığım iki mont hakkında küçük bir karşılaştırma yazısı yazmak istedim. Yeni ekipman alacak ya da orta seviye de montunu yenilemek isteyen arkadaşlara yardımcı olsun. İlk montum Dainese Laguna Seca-Tekstil modeli Motorcu Muhabbetinde görüp çok severek...
  3. oialdemir

Benelli Benelli Leoncino 500 ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Year 2017 Engine Parallel twin, DOHC, 8 valves Capacity 499.6 cc / 30.5 cu in Bore x Stroke 69 x 66.8 mm Compression Ratio 11.5:1 Cooling System Liquid cooled Lubrication Wet sump Exhaust With catalytic converter and oxygen sensors, Euro 4 compliant Induction EFI with 37 mm throttle body...
  4. oialdemir

Her Milletin Apaçisi :)

https://www.youtube.com/watch?v=lGrQPz02Sp4
  5. oialdemir

750 TL ye kadar Yazlık Tekstil Mont Önerisi

Merhaba sevgili forum üyeleri, Fileli bir mont almak istiyorum. Normal de günlük kullandığım Dainese Laguna Seca Tekstil ceket 2 yıl sonunda çok deforme oldu ve eskidi. O yüzden yeni bir mont bakıyorum. Dainese, Revir, Alpinestars ve sizin kulladığınız her marka için önerilere açığım.
  6. oialdemir

PROHEL 6161 AIR MONT

Merhaba sevgili forum üyeleri, Prohel fileli bir mont almak istiyorum. Normal de günlük kullandığım Dainese Laguna Seca Tekstil ceket 2 yıl sonunda çok deforme oldu ve eskidi. Yazın sonunda askere gideceğim için mont çok fazla para ödemek istemiyorum. 2-3 yıldır Prohel montları kullanan bir...
  7. oialdemir

Pirelli Diablo Rosso II VS Mitas Sport Force+

Merhaba Arkadaşlar. İki lastiği de kullanan artılarını ve eksilerini söyleyebilecek olan var mı ? Özellikle; Kuru zemin performansı, ısınma süresi, ıslak performansı ve lastik ömrü benim için önemli olan özellikleri. Motorumun Lastik ölçüleri 110/70 ZR17 - 150/60 ZR17. Bu hafta ikisinden...
  8. oialdemir

MotoGP' de ki Motor blokları

Youtube motogp kanalı gp klasmanın da kullanılan blokları ve takımları göstermiş güzel bir video :) https://www.youtube.com/watch?v=YTdJjkc1ERs
  9. oialdemir

Aliexpress' den alınan bir ürün kaç adımda geliyor ?

Merhaba arkadaşlar aldığım ürünün adımları aşağıda ki gibidir. Ne kadar zamanda geldiğini merak ettim. Bilgisi olan var mı ?
  10. oialdemir

Five Gloves GT2 Su Geçirmez Siyah Eldiveni ( M Beden ) ( Kullanılmamış ) ( Sıfır )

Merhaba Arkadaşlar, SIFIR ( HİÇ KULLANILMAMIŞ ) Five Gloves GT2 Su Geçirmez Siyah Eldiveni ( M Beden ) Satıyorum. Şuan MOTOPLUS ta 760 TL. Ben FC Moto dan aldım. Bana büyük geldi. Satıp S Beden alacağım. 660 TL ye satıyorum. İlgilenenler özel mesaj atabilir.

Yeni mesajlar