Arama sonuçlarınız

1. I

Bozuk yollar ve lastik ve cc konforu üzerine

Optimum boyut bence 17 inç, her yola gelir konfor ile hissiyatın ortasıdır. Fakat racing veya spor naked modeller kullanılmadığı sürece her türlü konfor üzerine yatırım yapılmalı. Lastik modeli de yüzde 20-30 civarında bu konuda etkili.
  2. I

Kırmzı Işıkta 3 Saniye Kuralı Gerçek mi Hurafe mi?

Öyle bi durum ne mevzuatta ne de uygulamada yok.
  3. I

Rks Ltr 125 Lastik Ebatı Önerisi

İki tarafa da 110 90 12 taktım, sürtme sığmama gibi sıkıntılar olmadı. 70 yanak takarsanız motor alçalacaktır ve taban biraz daha fazla bükülecektir, kesinlikle 90 yanak takın 70i unutun.
  4. I

50 cc ve ucuz ama kaliteli 125 cc önerilerinizi alabilir miyim

Bütçeni biraz aşıyo ama şuan sahibi olduğum rks lt50 pro plus öneririm. Qjmotor ltr125in kâğıt üstünde 50lik gösterilmiş halidir ve bikaç montaj sorunu dışında gayet sağlamdır. Blok parçaları da eski kasa pcx ile aynıdır, kayış baga krank silindir piston gibi parçaları hondadan alıp takabilirsiniz.
  5. I

Trafik Polislerin Saçmalaması

Böyle tipler azalsa da maalesef teşkilatta halen mevcut. Ve yine maalesef yaşlılardan çok genç polislerde daha fazla mevcut. Tavsiye olarak böyle yetki aşımı sebebiyle rahatsız edildiğiniz durumlarda 112'yi arayıp asayiş ekibi talep ediyosunuz, kendilerinden huzur ve sükutunu bozmaktan ve mala...
  6. I

300k max motosiklet önerisi

Dominar 400 ve crf250 rally en güzel seçenekler olur. Royal enfield guerilla 450 derdim ama canlı olarak boyutunu görmediğim için size uyup uymayacağını bilmiyorum.
  7. I

Beklemeli miyim?

O da olabilir ama ikisi arasında kalacak olsam cb250r tercih ederdim.
  8. I

Hangi Kompresörü Almalıyım

Exenar Akü Takviye Powerbak Marş Basma Cihazı 150 Psi Kompresör Pomba 8000MAH - 1000A Jump Starter https://app.hb.biz/VtaeFn29qbGc Şu tarz cihazlar işinizi daha kolaylaştıracaktır.
  9. I

150.000TL ile piyasası olan motosiklet önerisi yapabilir misiniz? Scooter,Naked vs.

Honda Cb250r ve pcx. Çok alakaları yok ama 150bin liram olsa bunlardan birini alırdım.
  10. I

Savulun lan Avrupalılar Çin geliyor Çinnnnn

Qjnin modelleri çok iyiymiş ya lanet olsun inşallah gerçektir. Bi tek şu gidon aynalarını oldum olası sevemedim, normal aynalısı vardır umarım.
  11. I

Hangi Kompresörü Almalıyım

Marş destekli pompalar var onlardan alırsanız daha çok yönlü kullanıma sahip olursunuz. Kalitelisinden almaya çalışın, zira bozulabiliyolar.
  12. I

Beklemeli miyim?

2018-2019 model biraz kusurlu cb250r bulunabilir 130bin bandına. Sürüşü gayet tatlıdır 140lara kadar r25 tokatlatır.
  13. I

Tavsiye?

Kullandığım en basit yöntem cif yeşil renk kir leke çıkarıcı fışfışını(pembesi kokulusu da var, erkek adama yakışmaz) kuruyken motorun heryerine sıkıyosunuz bol bol. Hepsini bile sıkabilirsiniz 1 tanesi 80 lira falan. Kurumadan duruluyosunuz çoğu yerdeki kiri söküp atıp tertemiz edecektir...
  14. I

Lastik önerisi

Fiyatına göre mitas sport force harika bi lastik, özellikle 250cc ve altı için birebir. Viento sport da gayet iyidir, daha üst cc ve daha yüksek performans için boyut varsa rosso 3 veya 4 olursa iyi olur.
  15. I

Beklemeli miyim?

A2 ehliyet ve 250cc. Yeni başlıyo olsaydınız dahi çoğunluğun aksine en az 250cc derdim. 250cc herşeye yetebilirken 125cc bi süre sonra bişeylere yetmemeye başlayacaktır.
  16. I

Xmax motordan gelen ses

Üst kapakta bi tane m5 veya m6 civata gevşeme sorunu var xmaxlarda. Kronik diyemem her xmaxın başına gelmiyo fakat yurtdışında dahi çok yaygın bilinen bi sorun. Bunun olabileceğini düşünüyorum, motoru çalıştırmadan kontrol ettirmekte fayda var.
  17. I

KTM Duke 5000km de Subap Çaktı Garanti Red Verdi

Dava kazanıldığı için tazminat davası da sonradan ayrıyeten açılabiliyor ve çok çok yüksek ihtimal de kazanır. Dava dilekçesinde motorun kullanılamadığı zamanki sigorta, vergi bedelleri, maddi manevi tazminat ve tüm dava giderleri istenebilir, ödemeye de mahkum kalırlar.
  18. I

Scooter Balanslı Gibi Titriyor

Orta sehpadayken yapabilir, fakat giderken zıplamayı hissettiriyosa ön tekerdeki balans bozukluğundan kaynaklıdır, arka tekerle alakası yoktur hissettirmez, arka tekerde balanssızlık olsa onu sadece titreşim olarak hissedersiniz. Ayrıca balans bozukluğunu gözle elle tespit etmeniz mümkün değil...
  19. I

Cfmoto nk250 fan açmıyor

Açık yol için mantıklı, devirdaim çalıştığı sürece motor soğumaya devam eder fakat şehiriçi ise o iş zor.
  20. I

Bu Sorunu Garanti Karşılamalı mı?

Pcxlerde hava emiş sesi belirgin şekilde duyuluyor, yeni kasaları bilmiyorum ama 2021-2024lerde var. Hava filtreniz kirlenmiş tıkanmış olabilir, bu yüzden o ıslık sesi artabilir. Çok pahalı bi parça değil, filtreyi değiştirip denemenizi öneririm.

Yeni mesajlar