Arama sonuçlarınız

1. I

Yokuş aşağı boşta inen aracın vitesle inen araca göre daha fazla yakması

Bahsettiğin konunun en bilinen örneği kamyonların freni boşaldı kaza yaptı tarzı yapılan haberler. Yokuş aşağı vites boşa alınıp sadece frenle yavaşlayınca bütün yük disk ve balatalara bindiği için normalden çok daha fazla ısınır ve bi süre sonra kendini pat diye salar. Motosiklette bu durum pek...
  2. I

Ducati Scrambler varken Honda Nx500 almak!

Hocam gizli reklamınızı yapın da bari bu kadar belli etmeyin ya, karşılaştırdığınız motor da nx500, sattığınız motorla hiç alakası olmayan bi model. Bi de kalp kırarız falan yazmışsınız. Dosta gider falan da yazın tam olsun. Ciğerli mi bari motor?
  3. I

Uzun Boy(1.90) için Şehir içi sport-touring tarzı motor önerisi. Motor Değişimi Konusunda Kararsızım Yardım

Hocam her scooter aynı değil. Güçlü scooterda zaten istediğiniz devri ayarlamaya gerek kalmıyo. İstediğiniz hıza rahatça çıkabiliyosanız tork iyiyse devrin önemi kalmıyo. Israrla xmax denemenizi öneririm.
  4. I

Hangisi? Cb 500, cb 250r, Mt25

Uzak kalınan süre 2-3 yıldan fazlaysa cb250r hatırlamak ve eğlenmek için en güzel seçenek. Yok ara daha kısaysa cb500 veya daha iyisi ikinci el cb750 hornet. Cb750 güçlü kalıyor fakat rain modunda gayet gaz tepkisi 500cc civarıymış gibi kullanılabiliyor.
  5. I

Uzun Boy(1.90) için Şehir içi sport-touring tarzı motor önerisi. Motor Değişimi Konusunda Kararsızım Yardım

Kesinlikle bi fırsat bulup forza veya xmax 250 deneyin derim. Scooter güvensiz veya konforsuz olamaz, olmamalı. Hadi depoyu kavrama olmadığı için bi tık güvensiz olabilir diyeyim ama güvenlik de sadece buna bağlı bişey değil.
  6. I

Honda nx 500 vs nc 750 x kıyaslaması

Halen nx500 alınır diyorum. Nc750nin veya diğer muadillerinin fiyatı 600-650lere fırladığında yine nx500 alınır olacak. Ha ikinci el düşük km şu bu var diyosanız zaten farklı bi konuya geçiş yapıyosunuz demektir. Sıfır motor fiyatıyla ikinci el muadil fiyatı kıyaslanmaz, kıyaslayan konudan...
  7. I

en iyi motosiklet

Honda x adv 750
  8. I

165 bin kilometrede motosiklet alınır mı?

Geçmişi çok net bilinmediği sürece alınmaz. Ha bütün eski sahiplerini biliyosunuzdur, sürekli motor yanınızda gezmiştir, bakımlarını izlemişsinizdir, anca o zaman alınabilir bu tarz bi motor.
  9. I

“Ölseydi bana ne, 10 bin lira zararım var” sözleri tepki çekti

Ehliyetlerin tamamına psikoteknik şartı konulmalı ve test ağırlaştırılmalı.
  10. I

Karlı Havalarda Moto Kuryelerden Sipariş Vermek İnsafsızlık mı?

Sipariş vermeyin tarzındaki yaklaşımlar doğru değil, herkesin kendi dertleri sorunları var, beni -10 derecede kedi köpeğin bile kaçtığı soğukta beklerken kimsenin düşündüğünü görmedim. Gerek de yok, işim bu. Maraş depremi olduğunda aman beni bırakın giremem enkaz altına orda çalışamam da...
  11. I

Eski kasa cbr500r riski

2019da almıştım cbr500r, emin olun yenisinden aham şaham pek bi fark yok, şase kuyruk vs hepsi aynı, elektronik geliştirmeler ve grenaj tasarım farkı var. Performans olarak da daha iyi. Sonuç olarak temizi alınır yıllarca binilir, kasıtlı uğraşsanız bozamazsınız.
  12. I

Scooter mı MotoSiklet mi ?

Her ne kadar vitesli taraftarı olsam da binicilerin genelinin tercihinin otomatiklerden yana kaymasını hepimiz izliyoruz. Zamanla sadece scooterlar değil, viteslilerin de otomatikleri değerli olacak arabalardaki gibi. Honda yamaha bile e-clutch y-amt gibi otomatik sistemlere yatırım yapıyolar...
  13. I

Kendisine Çarpıp Kaçan Aracın Önce Aynasını Sonra Taşla Camını Kırdı.

Maalesef kanayan yaramız, böyle olayların olmasının sebebi de bu zaten önceki yorumumda yazdığım gibi. İnsanlar adaletin yerini bulduğunu görmüyolar. Cezalandırma tabiki var, her serbest bırakılan elini kolunu sallaya sallaya devam edemiyo hayatına ama verilen cezalar yerinde değil. Mesela...
  14. I

Tutuksuz yargılanmayı duymuş muydunuz? Siz her serbest bırakılanı tamam konu kapandı yaptığı yanına kâr kaldı zannediyosunuz sanırım. Veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını bilir misiniz?
  15. I

Sizce Türkiye sosyolojik olarak iyileşir mi?

Pkk meselesinin geçmişi 40-50 yıllık ve bunun 10-15 yılı çözüm için uğraşmayla geçti. Artık fikir ayrılıkları çok derin. 1 veya 2 neslin güzel eğitilip o nesiller büyüyene kadar da vakit geçmesi lazım ki doğru hamlelerle takriben 90lılar neslinin yaşlılığına denk gelir. Doğru hamleler...
  16. I

Valla ne desem bilemedim gerçekten. Bu tam olarak ülkenin adaletine güvenmemenin özeti gibi video. Aslında o araç sürücüsü her türlü bulunup ifadesi alınır soruşturması yürütülür ama sonucunun ne olacağını kestirmek güç, ceza alsa zararı karşılasa bile yıllar sürebilir. Şahsi kanaatim iki...
  17. I

Kawasaki motor alınır mı?

Ben de ondan bahsediyorum hocam. Bütçe sorun değil motor alınır da, ani durumda ilk seçeneğinizin motoru satmak olmaması lazım. Piyasası yok çünkü kawasakinin. Acil ihtiyacınızı motoru satmadan halledebilecek durumunuz varsa alınır.
  18. I

Gece Sürüşü mü Gündüz Sürüşü Mü?

Gece sürüşü aslında çok güzeldir fakat diğer etmenler çok etkiler. Motorun aydınlatması, hava durumu, otobanda mı yoksa tali yolda mı sürdüğünüz önem arz ediyo. Tüm şartlar güzelse gece yolculuğunu tercih ederim fakat 1 tanesi bile olumsuzsa gündüz.
  19. I

Dominar 400 için lastik seçimi

İkisi arasında kesinlikle rally str.
  20. I

Kawasaki motor alınır mı?

Alınır fakat orta üst gelir sınıfında olmanız gerekli, satmam gerekirse diye bi düşünceniz olmamalı. Ayrıca motorlar, parçalar, bakımlar hepsi bayağı pahalı.

Yeni mesajlar