Arama sonuçlarınız

1. HRider

Teker yaparkenki sorun.

Arkadaşlar boş bir alanda tek teker denemesi yapıyorum yaklaşık 2-3 gündür. Fakat devri ne kadar verirsem vereyim tekerler hep aynı seviyede kalkıyor hep 1,5 karış civarında kalkıyor. 8Binde de aynı kalkıyor 10Binde de üstelik gaz kolunu sonun kadar çevirip kendime çekmeme rağmen, sanki ön teker...
  2. HRider

Egzozdan gelen patırtı çatırtı deneyimli arkadaşlar

Arkadaşlar Profilimde yazdığı üzere 250cclik motorda son 1 haftadır düşük devire frenle inince sesi yüksek olmayan ama çok tok bir pat sesi geliyor. Böyle yapmıyordu normalde, egzozu 2 hafta önce taşa hafif sürtmüştüm. Ondan kaynaklandığını da düşünmüyorum ve 50 kuruş yakmaya başladı 20 kuruş...
  3. HRider

Egzozdan gelen patırtı çatırtı

Arkadaşlar Profilimde yazdığı üzere 250cclik motorda son 1 haftadır düşük devire frenle inince sesi yüksek olmayan ama çok tok bir pat sesi geliyor. Böyle yapmıyordu normalde, egzozu 2 hafta önce taşa hafif sürtmüştüm. Ondan kaynaklandığını da düşünmüyorum ve 50 kuruş yakmaya başladı 20 kuruş...
  4. HRider

Teker hareketleri.

Bugün teker denemesi yaptım arkadaşlar 1. viteste yavaşça giderken devri 7000 civarına çıkarıp allahsız gibi bırakıyorum ama max 10-12 cm havaya kalkıp hemen iniyor, devamı gelmiyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?
  5. HRider

Yol çizgileri mi oryantal salonu mu?

Arkadaşlar merhaba :) ilk motorumu alalı 1 ay oldu Hyosung GD250R aldım. E5'te sol şeritten yapıştırmış gidiyorken aniden haramidere'de trafik tıkanıyor ve haliyle bu benim sinirlerimi bozuyor. Sağ araya girip güzel güzel gitmeye çalışıyorum fakat yol çizgilerine girdikçe adeta dansöz asena gibi...
  6. HRider

Gösterge paneli kilometre saati

Arkadaşlar dijital göstergede km saati -- Gösteriyor. Şuanda hala saymaya devam ediyordur değil mi? Çünkü trip açık ve sayıyor. Tekrar yaptırdığımda Şu ana kadar gittiğim yerleri de üstüne ekler değil mi.
  7. HRider

Ön frenden gelen ses

Arkadaşlar, genelde kasisleri farketmeyip yüksek hızlarda geçiyorum ve yaklaşık 4 gündür falan da ön freni sıktığımda kapı gıcırtısı gibi bir ses geliyor. Şöyle anlatayım diyelim 110kmh ile gidiyorum, trafik ileride durdu ben de duracağım. Basmaya başlıyorum frene çok iyi güzel ama tam...
  8. HRider

Çukurdan geçince

Arkadaşlar E5'ten yan yola geçerken 65-70 hızında bir ölüm çukuruna girdim baya bi zıpladım devam ettim düşmedim. Belediyemiz sağolsun motorcular ölsün diye 10-15 cm çukur açıp kapatmıyorlar yolun ortasında. daha sonra indiğimde reset ve trip düğmelerimin çalışmadığını gördüm. Başka bir zararı...
  9. HRider

Hırsızlığa karşı

Arkadaşlar motoru alalı 10 Gün oluyor. Evim bahçeli ve garajlı ama açık garaj. Büyük demir kapısı var bahçeyle iç içe. Evime girerken 2 tane kapı var. Antre ve evin içine girmek için bir de tahta kapı var. Antrede ayakkabılarımızı koyuyoruz ünite vs. var tam motorum üniteyle duvar arasına...
  10. HRider

Debriyaja basmadan çalışmıyor

Hyosung GD250R Model motosikletim boştayken dahi debriyaja basmadan çalışmıyor. Diğer motorlara baktığımda gayet rahat çalışırken benimki çalışmıyor
  11. HRider

Çok fazla yakıt tüketiyor

Yeni aldığım Hyosung GD250R motosikletim 130KM'de 7 Litre civarı yaktı. Bu normal mi? Tek silindir. 9bin devirde vites yükseltiyorum 10Binde redline giriyor. Arka lastik olması gerektiğinden 3-4 psi daha yüksek. Bunlardan kaynaklanıyor olabilir mi
  12. HRider

Hyosung GD250R Lastik ve Yatma sıkıntısı.

Arkadaşlar merhaba ben motosiklet camiasına yeni katılmış bulunmaktayım. (3 Gün Önce) Öncelikle şöyle açıklayayım. 8-9 Aydır motosiklet almayı planlıyordum, ve 8-9 aydır, büyüklerden olsun youtubeden olsun herkesden birşeyler öğrenip onları harmanlıyordum ve doğru bilgiye ulaşıyordum. Gün geldi...

Yeni mesajlar