Arama sonuçlarınız

1. HRider

Bu parçanın ismi nedir?

Arkadaşlar bu parçanın ismi ne ve nerden bulabilirim? https://eksiup.com/p/7h1672289tua
  2. HRider

Grenaj tamiri

Arkadaşlar bugün bi virajda kamyonun arkasından düşmüş taşlar vardı mıcır şeklinde. Fren de yapamadım ve kaydım düştüm. Grenajda bu şekilde bir çizik oluştu. Nasıl onarılır? https://hizliresim.com/va7EDO
  3. HRider

Grenaj çizik tamiri hk.

Arjadaşlar, grenajda oluşan, çizikleri tamir ettirebilme şansım var mı? Kırık çatlak vs yok. Varsa avrupa yakası istanbuldayım. Adres verebilme imkanınız var mıdır?
  4. HRider

Bunu nasıl sökerim?

Arkadaşlar, gidon vidası kırıldı içinde kaldı. Sökmek için tornaya götüreceğim. Fakat şu kablonun ne olduğunu bilmiyorum, ya elektrik kablosu switch far vs ya da gaz teli. Ucunda kopça var. Kopçayı kıracak mıyım? Görsel -> ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj...
  5. HRider

Ön tekerden gelen sürtme sesi

Arkadaşlar, son dönemlerde ön tekerden bir sürtme sesi geliyor. Böyle metal değil de forş forş forş tarzında, fren diskine baktım dümdüz. ön lastiği çevirdiğimde de gayet rahat ve serbest bir şekilde dönebiliyor. Neden kaynaklanıyor olabilir? Var mı başına gelen? Bir ara yoldaki ölüm çukurunu...
  6. HRider

Gelecek sene için motosiklet tavsiyesi

Arkadaşlar, gelecek sene eylül gibi motosiklet değiştireceğim önerileriniz nelerdir? (15Bin KM kadar yol kat etmiş olacağım) Şu an sınıfında en yüksek torklu aleti kullanıyorum, bilmiyorum bu bir şeyleri değiştirir mi ama almak (İstedğim) motorların listesi şu şekilde. Yamaha MT-07 CBR 650R CBR...
  7. HRider

Marş sıkıntısı

Merhaba arkadaşlar tanıyanınız vardır, merak etmeyin dönmedim daha buralara tam olarak. Sadece ufak bir sıkıntım var. Motoru full genel bakıma soktum. Debriyaj çok sertti, debriyaj tasında problem vs vs varmış. Şuan yeni bir problemim var. Soğukken motor tek marşta şlak diye alıyor fakat...
  8. HRider

Uzun süre buralarda olmayacağım

Arkadaşlar, son açtığım konudan aldığım bilgiler doğrultusunda eğitim almaya karar verdim. Önce eğitimi alacağım, dikkat eksikliğimi gidereceğim. Ve bir motorcu gibi davranacağım. Kendimi geliştirmek adına kendime vakit ayıracağım ve buralardan biraz uzaklaşacağım. Değerli görüşlerini paylaşan...
  9. HRider

Motosiklet eğitimi hk.

Arkadaşlar, son açtığım kaza yaptım yeniden adlı konudan sonra fikirlerinizi dikkate aldım, ve araştırıp şöyle bir şey söylemek istiyorum.. Öncelikle şu linki bırakayım size; http://www.yamaharidingacademy.com/seviye-3-ileri-seviye-surus-gelistirme Yaptığım 4.Talihsizlik üzerine şöyle...
  10. HRider

Kaza yaptım yeniden.

Arkadaşlar merhaba bu 4 ay içinde 4.kazam, her seferinde ufak tefek kazalar olup. Kendime tecrübeler katıyorum. İlk defa bugün E5 Yanyolda sağdan giderken, araba sinyal vermeden ve çok sert bir manevrayla dönünce üstüme çıkıyordu az kalsın. Durum şu; Ben devrildim kendimi attım motordan, motor...
  11. HRider

Üsküdar'da feci kaza! Otomobil motosiklet grubuna daldı !

D-100 Karayolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Otomobilin çarptığı diğer motosikletteki iki kişi ise ağır yaralandı. Kaza, D-100 Karayolu Acıbadem mevkiinde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Kadıköy...
  12. HRider

Marşa bastığında çat diye giden elektrik

Arkadaşlar, arada sırada 2 günde 1 kere falan marşa basınca küt diye elektrik gidiyor. Koltuğun altını açıp kablolarla oynuyorum düzeliyor ama sürekli böyle sorun nerden kaynaklanıyor olabilir
  13. HRider

Debriyaj ısınır mı?

Arkadaşlar, debriyaj sanki bi noktadan sonra ısınıyor ve tutuculuğunu kaybediyor. Art arda 3-4 tek tekerden sonra artık kalkmamaya başlıyor. Sebebi nedir ki bunun?
  14. HRider

Sigorta ödemesi hk.

Arkadaşlar allah korusun ama kaza yapınca vs. diyelim ki karşı taraf %100 kusurlu çıktı. Motorun ortalama piyasa değeri 13bin TL ve motorumda 8Bin TL hasar çıktı. Ne oluyor bu durumda?
  15. HRider

Stickerdan kalan yapışkan

Arkadaşlar bu kalan yapışkanı nasıl sökücem motordan? Toz topladı çok kötü görünüyor. Boyayı sökmeden onu ordan almanın bi çaresi var mıdır?
  16. HRider

Gaz verdiğimde şrsss sesi

Arkadaşlar 70-80km arasında sabit hızda 6bin+ devirde giderken gaz verdiğimde şrsss gibi bir ses geliyor. Önemli bir sorun mu? Anahtardan değil.
  17. HRider

Bell Kask vizörü hk.

Arkadaşlar, bell kaskımın vizörü 440TL Kaskın yarı fiyatında neredeyse. Ve aynalı siyah vizör takmak istiyorum. Cam film kaplatsam falan nasıl olur? İlla 440TL para verecek miyiz buna?
  18. HRider

Pasta cila hakkında

Arkadaşlar, motosiklete pasta cila işlemi nasıl yapılır? Çizikler tamamen kapanır mı? Boyasına ne olur? Ne avantajı var? Fiyatı nedir? Aydınlatabilirseniz sevinirim
  19. HRider

Debriyaj Teline Ağırlık bağlanmış sanki

Arkadaşlar motoru ilk aldığımdan beri debriyajım aşşırı sert, diğer motorların debriyajlarına baktığımda içim bir hoş oluyor, pamuk gibi debriyajlar. Ama gel gelelim benimkine, sanki ucuna 20 kiloluk dambıl bağlanmış ta onu çekmeye çalışıyormuşum gibi. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır?
  20. HRider

Ön fren manet sertleşmesi ve çıkan garip ses

Arkadaşlar, son 2-3 gündür yaşadığım bir problem var, Cennetten küçükçekmeceye inen ölüm yokuşunda ikinci vitese atıp rölantide inecektim, fakat boşa atmışım farketmedim. Makine ivmelenince çok geç kaldım, mesafe yetmedi ön fren ve arka fren kullandım 1 yanladım 2 - 3 derken dördüncü yanlamada...

Yeni mesajlar