Arama sonuçlarınız

1. ramcixx

CBR 250R Ön Sinyal Grubu (Çıkma)

Arkadaşlar Merhaba; Honda CBR 250R için aldığım arkadaş ön sinyalleri led yapmış içine gömmüş. Sinyaller görünmüyor. Bu da benim için trafikte tehlike arz ediyor.Acaba CBR 250R ı olan bir arkadaşın elinde çıkma orjinal sinyal var mı? Bana uygun fiyattan verebilir mi? :silent:
  2. ramcixx

CBR 250R Yedek Parça?

Arkadaşlar Merhaba; 2012 Honda CBR 250R motosikletim için, yedek parça fiyatlarını merak ediyorum ve internette de net bir sonuca ulaşamadım. Bu konuda daha önce servise gidip parça konusunda bilgi sahibi olan arkadaşlarımız var mı? Mesela; Eksoz koruma: Sağ ve sol grenajlar, kuyruk grenajları...
  3. ramcixx

Denizli ekibi, Denizli'den Saklıkent' e 8 Motor Top Km 424

Denizli' Petrol'dn hareket etmeden önce son hazırlıklar... Haydi Bismillah deyip çıkıyoruz... Serinhisara yaklaştığımızda bir telefon aldık. 4 arkadaş daha yoldaymış. Biraz da onları bekledik. ve geldiler... (Fazer, Skygo, Mct 250, Cruiser) Şimdi ekip, tamam. Tuncay abimizin...
  4. ramcixx

Otoban Kartını (KGS) motorun neresine?

Arkadaşlar Merhaba; Geçenlerde Arkadaşlarla Denizli'den izmir'e gidelim diye konuşuyorduk. Yalnız Aydın'dan sonra Otoban var. Bu kartları geçişlerde otomatik görmesi için motorun neresine koyabiliriz. İstanbul'da köprü geçişlerini kullanan motorcu arkadaşlarımız bize fikir verebilir mi? :silent:
  5. ramcixx

Zincirimdeki yağ ve su?

Arkadaşlar, Merhaba; Honda CBR250 im için geçenlerde İPHONE zincir yağı aldım ve zincire sıktım. 170 km yol yaptıktan sonra baktım arka jant çizgi çizgi yağ olmuş.Zincir yağ atmış. Şimdi! Benim merak ettiğim konu şu. Zinciri yağladık. 1 hafta sonra motoru yıkamak istedim. Yıkamaya götürdüm...
  6. ramcixx

cbr 250r yardim

Arkadaslar motorumun kontagini ceviriyorum yalnizn elektrik gelmiyor. Yardimci olabilir misiniz ?
  7. ramcixx

Bilgisi olan abilerim ?

Motosikletim honda cbf 150 2011 12.000 km de. Motosikletimde bir degisiklik hissettim ve sizlerle paylasmak istedim. Bana fikirlerinizde yardimci olmanizi rica ediyorum. Motosikletim ile bir hafta once 170 km lik bir yoldan geldim. Motorun rolantide calisirken devir ibresi noemalde 1,5 olmasi...
  8. ramcixx

Honda Cbr 250r (Black - Black Silver)

Artkadaşlar sizce bu kasa üretilmiş olsaydı nasıl olurdu? (YORUMLAR)
  9. ramcixx

Motosikletime kedi dadandı?

Arkadaşlar merhaba. Şikayetini beyan edeceğim konu belki bazı arkadaşlarında başına gelmiş olabilir. Motorumu kullandıktan sonra birandasnı üstüne çekiyorum ve ertesi günü birandayı kaldırdığimda bir kedi selemde gecelemis ve kaybolmuş. Sele de çizik, kedi tüyü pati izleri. 1 haftadır bunları...
  10. ramcixx

2013 Motosiklet Fuarı için Bilet Davetiye?

Arkadaşlar ve sayın abilerim. Bu mesajı Denizli'den bir kardeşiniz olarak yazıyorum. İstanbulda ki 2013 Motosiklet fuarı için 3 arkadaş fuara gitmek istiyoruz. Yalnız Fuara giriş için biletleri nasıl temin edebiliriz. Bilgisi olan varsa bize yardımcı olabilir mi? :silent:
  11. ramcixx

Denizli motosiklet ekibi honaz göz de...

http://www.youtube.com/watch?v=LYVjaE9yjs8
  12. ramcixx

Denizli MT, Güney Şelalesinde (Video)

http://www.youtube.com/watch?v=qtI_qnMDrZI
  13. ramcixx

Honda Cbf 150 Giranajlı ve Giranajsız

Arkadaşlar Motorumun sticker nı söksem mi sökmesem mi kararsız kaldım. Sizce hangisi göze daha çok hitap ediyor? :silent:
  14. ramcixx

Yeniyim...

Arkadaşlar Merhaba; Aranıza yeni katıldım. İnş faydalı bilgiler ile birlikte güzel arkadaşlıklar edinmek ümidiyle... "Honda CBF 150"