Arama sonuçlarınız

1. ramcixx

Honda CBR 600F Mavi-Beyaz çalınmış olabilir mi?

Edirnekapı şehitlik kazalı terk edilmiş....
  2. ramcixx

PETROL'de ki Artisler (Hak nasıl yenir, buyrun)

Herkese merhaba; Geçen pazar günü Isparta'nın burdur istikametinde bir petrol ofisi var. Hemen evime yakın, hemde tenha oluyor diye genellikle oraya gidiyor, motosikletime oradan yakıt alıyorum ve yakıt almışkende yıkatıyorum. BAK SEN ŞİMDİ ŞEREFSİZLİĞE! Petrol ofisine girdim...
  3. ramcixx

Eşimle binebileceğim bir motor yok!

Arkadaşlarım ve Sayın Abilerim; Şu sıralar bi kaos yaşıyorum.Ben Türkiye sınırları içerisinde orta sınıfta (250 CC) eşimle binebilecek bir motor bulamıyorum. Kafayı yiicem. Buluyorum ya tarzım değil, kuyrukta oturulacak yer yok (eşim için)... Scooter diyorum; Xmax 250 düşünüyorum, forumları...
  4. ramcixx

SAHİBİNDEN SATILIK TEMİZ 2012 CBR 250R

PRICE: 10.250 TL Arkadaşlar merhaba; Motorum fotoğraflarda görüldüğü şekilde temizdir.Motorumu seviyorum ve severek biniyorum. 2013 yılında 6.000 km de aldım, toplamda 13.000 km yaparak keyif alarak kullandım. Bakımlarını elimden geldiğince kendim yaptım. Zincir bakımını zamanında yapmış olup...
  5. ramcixx

[Isparta MT] Gençlerle sezona MERHABA dedik

Baktım gördüm ki ISPARTA MT sayfası bomboş ne hareket var ne ses ne seda. Biri 2005 de yazmış "MERHABA BEYLER BEN YENİYİM" diye, biri 2009 da yazmış üniyi yeni kazandım kimse yok mu diye. Bende Virabismillah diyorum ve ilk adımı atıyorum. Resimler biraz az bu seferlik böyle olsun :) Isparta >...
  6. ramcixx

Motosikletinizin düşmanı, KÖPÜK!

MOTOSİKLETİNİZİN BİR NUMARALI DÜŞMANI, KÖPÜK! Saygıdeğer Motosiklet Kullanan Arkadaşlarım; Öncelikle hayırlı günler dilerim. Malum konumuz yine motosiklet… Bu makaleyi, siz motosikletini önemseyen ve üzerine toz dahi konmasını istemeyen arkadaşlarım için araştırdım, ve derledim. Her şehrin...
  7. ramcixx

CBR 250R için Zincir/Lastik Bilgi Etiketi isteyen?

Arkadaşlar Merhaba, Hayırlı Ramazanlar, CBR 250R motorumun geçenlerde oto yıkamada yıkatırken basınçlı su benim bilgi etiketlerini sökmüş atmış. Bende Bilgisayar ortamında kendim tasarım programında çizdim ölçtüm biçtim aynısını yaptım. Eğer isteyen arkadaşlar olursa 0 536 456 45 05 numarama...
  8. ramcixx

CBR250'den MT-03 e geçiş? (Yardım)

Arkadaşlar Merhaba; 2012 Honda CBR 250R motoruma yaklaşık olarak bir yıldır biniyorum. Artık altı yüksek, torklu, güçlü, yarı sport, yarı enduro derken MT-03 dikkatimi çekti, araştırdım biraz. Yalnız burada MT-03 sahibi abileriminde MT-03 hakkında beni aydınlatmalarını rica ediyorum. MT-03...
  9. ramcixx

Denizli Ekibi Haziran Gezisini tamamladı (764 Km)

Arkadaşlar Merhaba; Haziran ayında Denizli camiası olarak Güney'e kaçalım dedik. Plan 2 hafta içinde yapıldı. Kararımızı verdik. Motorlar; Honda CBR250R - Bajaj Pulsar 200NS - Honda CBF 150 Bismillah dedik, çıktık yola. Öncelikle Rotamız...
  10. ramcixx

Denizli Ekibi'nden 600 Km'lik Haziran Gezisi (Plan)

Arkadaşlar Merhaba; Haziran ayında Ege Festivallerine ben hiç katılmadım.Arkadaşlarla oturduk, konuştuk. Onlarda Kuşadası ve Didim festivallerine gitmişler "Genelde tatil havasında oluyor, pek memnun kalmadık" dediler. Haziran'da ne tarafa gazlasak diye düşündük kaldık. Sonra bir rota çıkardık...
  11. ramcixx

BAJAJ PULSAR 200'den Küçük Notlar

Arkadaşlar Merhaba; Geçen Cuma bir arkadaşım Nazilli'den Bajaj Pulsar aldı, geldi. Akşam üzeri buluşalım dedim motoru bir CBR 250R kullanıcısı olarak merak ettim. Fuarda'da incelemiştik ama tabi kullandıktan sonra insanın fikirleri daha farklı oluyor. Neyse motorun üstüne bindim ve; - Sele...
  12. ramcixx

DENİZLİ Ekibi Bahar Sezonunu açtı! Total: 345 Km.

Arkadaşlar Merhaba; 19-20 Haziranda ki açıköğretim sınavlarından çıktıktan sonra stres atmak için ekip adına bir güzergah çizdim :) DENİZLİ > ALAŞEHİR > SALİHLİ > ÖDEMİŞ > DENİZLİ = Yaklaşık olarak 340 küsür km lik bir yol yaptık. Cumartesi akşamı 19.00 da Denizli'den çıktık. Alaşehirde bir...
  13. ramcixx

"Kardeş dikiz aynalarını yıkamadın?"

Arkadaşlar sizinde başınıza gelir mi bilmiyorum ama şu motoru yıkatırken ben sürekli müdahalede bulunuyorum, bu durumdan da sıkılmadım değil. Motora benzin almak için petrol ofisine gidiyorum, 20 tl lik benzin aldıktan sonra yanında yıkama fişi de veriyorlar. Motoru yıkatmak için yanaşıyorum...
  14. ramcixx

Motosiklet Fuarında Aksesuar?

Fuarda Motosiklet için aksesuar bulabilir miyim? Ayna - Manet - Led Sinyal Grubu - Ön Cam v.s. Bu şekilde stand açanlar oluyor mu? :silent:
  15. ramcixx

CBR 250R Kısa Spor Ayna / Orjinal Ayna (Kararsızım)

Arkadaşlar Merhaba; Dün haftasonu itibariyle yakın civarda bir yere gezmeye gittim. Motosikletimi park ettim. Her zaman dikkat ederim zemin yumuşak olduğundan altına ayaklığın bir taş veya tahta parçası koyardım. Dün sağa sola bakındım pek taş parçası yada altına koyacağım bir şey göremedim...
  16. ramcixx

Denizli > Muğla > Akyaka / Total 390 Km CBR250R & CBF150

Geçtiğimiz Pazar günü arkadaşımla birlikte Muğla Akyaka yapalım dedik. Buyrun Fotoğraflar; 52 TL ye Toplamda 370 küsür km gittik. :)
  17. ramcixx

164 km Denizli Ekibi Nazilliye Pide Yemeye...

Dedik ki 1 hafta öncesinden Aydın / Nazilli'nin pidesi (KSIMET PİDE) meşhurmuş bi gazlayalım, bi yiyelim bakalım neymiş bu kadar büyütülen diye. Buyrun fotoğraflar...
  18. ramcixx

CBR250R Yakıt Deposunda ki küflenme?

Arkadaşlar Merhaba; Dün itibariyle motosikletimi askıya aldım. Mart sonuna kadar binmeyi düşünmüyorum. Yalnız arkadaşlarım aklımı karıştıracak bir şey söyledi. "Depoyu fullle motorunu öylece bırak eğer marta kadar binmeyeceksen" dediler. Nedenini sordum. "Depo içi boş olduğu için küflenme...

Yeni mesajlar