Arama sonuçlarınız

1. hasanrs

Devir işlemi

Arkadaşlar, Motoru takas karşılığı galeriye bırakırsak nasıl bir evrak düzenlenmeli? Satılana kadar ruhsat sahibi ben kalacağım sanırım... Bu konuda risk almak istemiyorum.
  2. hasanrs

ASYA AS 150 T1

ASYA AS 150 T1 Fiyat 2000 TL Plaka 34 HP 1450 sorgulayabilirsiniz. 2016 Nisan ayına kadar muayenesi var. 2011 Model Gümüş Gri Km: 10500+ Aktif olarak kullanıyorum. Ön varyatör, Buji, Kayış yeni değişti. Bakımlarını Bostancı Motostardan yaptırdım. Sorgulayabilirsiniz. İstanbul Anadolu...
  3. hasanrs

Çöpçü'nün size selamı var...

Bu sabah lastiklerin havasını şişirirken yanıma bir temizlik görevlisi yaklaştı. Kısaca konuşma şöyle geçti... -Muayenesini yaptırdın mı? -Aldığımda muayene vardı. -Senin ruhsatta iki kişilik mi yazıyor? -Evet iki kişilik yazıyor. -Yaa benim motorun muayene zamanı geldi. Bir kişilik yazıyor...
  4. hasanrs

Araç kaplama

Araç kaplama aracın orijinal rengi olursa ruhsata işletmek gerekiyor mu? Ayrıca ucuz yapan bir yer biliyor musunuz?
  5. hasanrs

İzler?

Şu motorların her şeyini güzel yapıyorlar da neden egzost daki kaynak izlerine bir çözüm bulmuyorlar anlamadım?
  6. hasanrs

Küçük cc grubu kuruyorum.

ÖNEMLİ NOT: PALAKADİR, RAHMİ34, ECTUNA, OSİRİS GELMESİN! :queen: Arkadaşlar, Küçük cc grubu kuruyorum. Bilginize...
  7. hasanrs

Şile Saklıgöl teftiş gezisi

Arkadaşlar biliyorsunuz Şile Saklıgöl'de toplanmayı planlıyoruz. Hava muhalefeti nedeniyle ertelemiştik. Biz de bir kaç arkadaş toplaşıp Saklıgöl'ü teftişe gittik ;) Fotolardan bir kaçını yüklüyorum. Devamı yarın gelecek... Saklıgöl ŞİLE
  8. hasanrs

Reflektif Yelek

Arkadaşlar gezide bir arkadaşta motosiklet.net logolu reflektif yelek gördüm. Bu yelekten tekrar dağıtılacak mı?
  9. hasanrs

Kymco ya kim laf etmişti?

Kymco en zor dayanıklılık testlerini başarı ile aştı. İşyerimize yakın bir hurdacı var. Her sabah önünde kağıt dolu küçük bir römork çeken kymco scooter var. Şaşmamak elde değil. [/url][/IMG]
  10. hasanrs

Eski-Yeni TVS Apache farkları

Eski-Yeni TVS Apache arasında ne fark var? Beygir farkından başka bir şey göremedim? Biraz da karenaj... Bilen söylesin lütfen!
  11. hasanrs

Kozyatağı E5 kaza

Arkadaşım Facebook hesabında paylaştı. Ayrıntılı bilgim yok maalesef! [/url][/IMG]
  12. hasanrs

Lastik fiyatları 110 90 12

Benim çinliyi değiştirmek istiyorum fakat içimden bir ses de bu scooter ile biraz daha kilometre yapmam gerektiğini söylüyor. Bu arada bir güvenlik açısından michelin veye metzeler uygun fiyatlı lastik bulursam alacağım. 200 tl civarı bir maliyet düşünüyorum. Satarken alamayacağımı da biliyorum...
  13. hasanrs

Motosikletler ücretli geçiş sistemlerinde 6. Sınıf olarak sınıflandırılacaklar

Müjde! Artık motosikletler ücretli geçiş sistemlerinde 6. sınıf olarak ayrı bir şekilde sınıflandırılacaklar. Resmi gazete kaynak
  14. hasanrs

Palladium buluşması 23/04/2014

23/04/2014 Saat 18:30 da Palladium alış veriş merkezinde buluşabiliriz. Çünkü ben anca oraya gidebiliyorum :)Gelen olursa beklerim.
  15. hasanrs

Takas

Arkadaşlar, Takas nasıl yapılır? Bir de galeriye motoru bırakıp yeni motor alırsak eski motorun ruhsatı satılıncaya kadar üstümüzde mi kalıyor? Satış geçiyor mu galeriye?
  16. hasanrs

Çok şey mi istiyorum?

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201862440502352 :)
  17. hasanrs

Sola yatırdım!

Selam, Bugün Kadıköy'de otobüs yolundan yukarı doğru çıkarken kaygan zeminden dolayı 20-30 km hızla giderken scooter ımı sola yatırdım. Önemli bir kaza değil motorda çizik bile yok. Çizilen sadece karizma oldu. Fakat lastikler konusunda sürekli şüphelerim vardı ve motor bu kadar kolay bir...
  18. hasanrs

Kadıköy 12:00

Günaydın siteden bir arkadaşla bugün Kadıköy PTT Starbucks ta buluşacaktık. Henüz konuşamadık ama ben 12:00 de kadıköy ptt önünde olacağım. Katılmak isteyen varsa gelsin. Özelden telimi atarım.
  19. hasanrs

Kadıköy tarafında motosiklet parçası satan yerler

Arkadaşlar, Kadıköy tarafında adam gibi servis veren ve parça satan yerler neresi? Ayna ve elcik almak istiyorum.
  20. hasanrs

Cafe racer Bobber

Arkadaşlar buraya cafe racer veya bobber yapılacak 250cc motorları listeleyebilir miyiz? Mümkünse biraz uygun fiyatlı ikinci el rahat alınabilecek motorlar olsun.

Yeni mesajlar