Arama sonuçlarınız

1. P

Rks Rz250S Branda Tavsiyesi

Teşekkürler. Bir ürün daha buldum. Satici uyumlu diyor. https://app.hb.biz/6APwUF8LvsPl
  2. P

Rks Rz250S Branda Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar dün 2.el rks rz250s scooter aldim. Motor kapinin önünde dışarıda duracak. Brandam yok simdilik nalburdan naylon aldim uzerini kapattim. Ama bu gecici bir çözüm. Bana bu motorsiklete uyacak kappa 52 litre canta ile tamamen kaplayacak. Kisin sudan yazindan sicaktan koruyacak...
  3. P

Motor için branda

Teşekkürler. Rks Rz250S var. Scooter çantalı büyük gelir mi ?
  4. P

Motor için branda

Tam olarak modeli nedir ? Brandanin etiketinde yazar
  5. P

Motorsiklet tavsiyesi

Sagol bütün konuyu çözdün
  6. P

Motorsiklet tavsiyesi

Merhaba pazar günü a sinif ehliyet sinavini kazandim. Daha önce hic motorsiklet surmedim. Kursda ogrendigim kadari ile biliyorum. Öncelikle vitesliye hevesim var ama kullanimi karışık trafikte alisana kadar vs baya zaman alacaktir. Onun icin ilkten bir 125 cc scooter alip alisana kadar...
  7. P

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

Snell sertifikasi olan kasklar çok pahali oyle 5 bine felan bulunabilecek bir kask yok
  8. P

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

Kursdaki kask Allah'a emanet duruyor zaten. Oradakini baz almak çok mantıklı değil. En iyi bir kaç model belirleyip kararlı bir sekilde magazadan test etmek. Fiyatlari internetteki gibi uygunsa magazadan almak daha mantıklı 1760904098 Ls2 stream evo serisi Ls2 rapid serisinden daha mi iyi...
  9. P

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

Anladim önce bir yerde denemem lazim bedeni bilmiyorum. Teşekkürler
  10. P

Küba Tk03 Acemilik İçin Nasıl ?

Arkadaşlar geçen gün hoca mt7 verdi. Bir önceki gün pulsar ns200 ile dış parkur yapmistik. Gayet iyiydim hatta hic heyecan yoktu daha kolaydı. Ertesi gun mt7 gecme zamani geldi dedi. Ilk etapda gaz verme debriyaj calis dedi. Rolantide parkurda tur attim. Mt7 nin debriyaji cok zor sert en ufak...
  11. P

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

Merhaba A sinifi ehliyete yazildim. 4 defadir felan kursa gidiyorum. Hep kursun kaskini takıyorum ama ici kırık herkez takıyor vs. Bende kendime kask almak istiyorum. Daha önce hiç motorsiklet kullanmadigim için ekipman konusunda bilgim yok. Hangi kask alınır hangi markalar modeller iyidir vs. 5...
  12. P

Bende anlamadim. Ilk gun gaz debriyaj fren vites gosterdi. Kavrama noktasina getir hafif gaz vercen dedi hadi bin dedi pulsar 250 cc ye bindim. Direk kaldirdim gittim dondum ettim 2 saat sonra kaza yaptim. Sonra ben motora korkudan binemeyince 125 cc ye aldi. Sonra 250 ye tekrar aldi. Daha sekiz...
  13. P

Hayır vardiyali çalışıyorum. Haftada 2 gun ders yapiyorlar onlarda hafta sonu ve sinav zamanina denk getiriyorlar. Sinava girecekler öncelikli biniyor. Ee sirada 4 5 kisi var vs. Zaten cokta binemiyorsun. Parkur zaten hindistan gibi 4 5 tane kurs geliyor. Bir sekiz cizeceksin yaptin yaoamadin...
  14. P

Mt7 gibi bir hayalim yok sevemedimde kendisini zaten scooter kullanacam. Ben bir daha ugrasmamak için a sınıfına yazildim. Suanda pulsar ns250 kullandiriyorlar. Hazir oldugumda mt7 ye gececeksin dedi.
  15. P

Merhaba A sinifi ehliyete yazildim. Agustosda yazildim ama fazla egitime katılamıyorum. 3 4 defa gitmisimdir. Motorsiklet surmesini hic bilmiyorum. Ilk bindigimde iyiydim. Hoca begendi ama son anda kaza yaptim. Bisey yaptik. Motorsiklet altimdan kaçtı tellere girdim. 1 2 hfta korkudan motora...