Arama sonuçlarınız

1. P

Scooterdan Racing Motosiklete Geçmek

Merhaba şuanda rks zontes rz250s motosikletim var. Kasim ayinda aldim. Yaklasik 1500 km felan yaptim. Tam olmadim virajlarda vs hala problem yaşıyorum. İse gidip gelirken kuzey marmara otoyolunu kullanıyorum. Aşırı ruzgar var ve motoru cok sallandiriyor. Sanki sürekli düşecekmisim gibi motor...
  2. P

Konfor Sele Tavsiyesi

Iyi götürmüş. Ya cok rahatsız sele gecen arkadas surdu motoru artci olarak bindim. 5 dakika sonra totomu hissetmedim resmen. Az olsa bir konfor katar herhalde . Peki alternatif bisey varmi ?
  3. P

Konfor Sele Tavsiyesi

Merhana rks rz250s scooter icin konfor sele ariyorum. Kullandiginiz bildiginiz bir konfor sele varmi ?
  4. P

Scooter İcin Topcase Tavsiyesi

Merhaba rkz rz250s scooter motosikletim icin canta almak istiyorum. Nereye gitsem elimde kaski gezdiriyorum. Full face kaskim var. Maxel 46 litre canta var 2500 tl ama cabuk kirilma veya su alma cukurda catlama gibi sikayetler okudum. Bende butceyi biraz daha arttırip Kappa k46n ve givi...
  5. P

Motosiklet Topcase Etki Edermi ?

Anladim. Saglam taktigin muddetce problem olmaz diyorsun. Ben 4 vida 4 tanede klips atarım tamamdır ozmn 🙂 ruhsatta canta isli degil ama hususi olunca bisey demiyorlarmis sanırım. 1766227511 Ozmn bizde saglam takariz 🙂 zaten kask koyacam. Giderken bos olur. Dolu olsada zaten en fazla ne...
  6. P

Bir tane magazada satis elemanı soyledi 😀
  7. P

Merhaba arkadaşlar rks rz250s scooter için uygun fiyatlı topcase arıyorum. amac 2 tane full face kask alsın yeter. bir yere gidiyorum elimde taşımak zorunda kalıyorum. internette ucuz çantalar var. bana birisi ucuz çanta takma motorun dengesi gider yalpalama yapar dedi. 5 6 bin tl lik kaliteli...
  8. P

Ciry grip 2

Anladim. Ben beklentiyi fazla tuttum demekki. Neyse naylon lastikten yinede iyidir diye düşünüyorum. Lastik sebepli kayacagim veya duramayacagim yerde en azindan bunu tolere etmis olurum. Guvenlik konusunda bir tık daha önlem almis gibi oldum. Yani sonucta bosa masraf etmiş olmuyorum.
  9. P

Ciry grip 2

Hocam acemi olduğum için cst lastik vardi. Michelin önerdiler. Motoru yatirmaya felan korkuyorum. Aslinda baya baya korkarak biniyorum motora 😀 bugun ilk defa trafiğe ciktim 40 50 ile gidiyorum. Arkadas diyor yuksek suratten degil yavas gittigin için kaza yapacaksin. Biri vuracak sonunda diyor...
  10. P

Ciry grip 2

Merhaba motoruma bugun city grip 2 taktırdim.islak zeminde kaymaz felan dediler. Bir deneme yaptim 15 km hizla islak bir yere girdim. Arka freni sıktım hemen arkasi kaydi. Rodaj fena diyorlar. Belli bir sureden sonra yol tutmaya baslayabilir mi ?
  11. P

Lastik Tavsiyesi

Pirelli yorumlari michelin yorumlari kadar olumlu degil. Birde medzeller varmis her kosulda iyi diyorlar. Michelin kuru zeminde hamuru erken dagiliyormus diyorlar ama tabi kullanima gore degisirmi bilemem.
  12. P

Lastik Tavsiyesi

Merhaba Rks Rz250s İçin ön arka lastik almak ıstiyorum. Acemiyim üzerinde Cst marka lastikler var. Otomatik olarak islak zemin kuru zemin olsun virajlara girmeye korkuyorum. Üzerindeki lastik hakkinda cok iyi seyler soylemiyorlar. Michelin city grip 2 lastigini düşünüyorum. Sizce nasil...
  13. P

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

😀😀 sansimizi deneriz ya yoksa dursun köşede bir yerde
  14. P

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

Tamam onlarida takibe alayim
  15. P

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

Teşekkürler. İnşallah kaza bela olmazsa denemekte nasip olmaz. Biz önlemimizi bütçemiz yettigi kadar alalim gerisi takdiri ilahi. Evet cok kalin bakalim nasil alisacaz. Bende yazlik dusundum ama iste tecrübe olmadıgi icin risk almadim kışlık aldim. Cok begenmezsem 2.elden satarim. Indirimler...
  16. P

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

Tamam oyle yaparim. Bugun gece vardiyasina gidecem artik gezebildigim kadar gezecem. Onemli olan kredi kartina bol taksit yapmalari. Ne kadar cok taksit olursa butce o kadar artar. 1763114825 Anladim. Ben motora yeni başladım. A ehliyetini 3 hafta önce aldim. Kursda ogrendigim kadar biliyorum...
  17. P

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

Yok marmaray ile gidecem. Motomax drd moto var. Baska varmi bilmiyorum gidince bakarim.
  18. P

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

İstanbul avcılardayım. Sadece kadikoy şubesi var orayı aradim. Exo 520 icin m beden mat siyah var dedi. Kafa ölçümü aldim. 57 58 arasi yani m beden uymasi lazim ama denemem lazim. Simdi gidip deneyecem olursa alırım. Hemen ilerisinde drd motor var. Orada hjc c70 n var. Beden skntisi yok...
  19. P

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

Motomaxda scorpion exo 491 ve 520 baktim. Bedenleri yok. S veya m var. Bende bedenimi bilmiyorum. Mecbur hjc c70 bakacam. C70 ve c70n arasindaki fark nedir ? Birde c10 var.
  20. P

Kask Tavsiyeniz Nedir ?

Konuyu hortlatacam ama agv k1s tavsiye edermisiniz ? 8 9 bin tl fiyati var. Çene açılır kask olarakta caberg duke evo modeli var. Çene açılır kısmı saglam diyorlar ama markayi bilmiyorum.

Yeni mesajlar