Arama sonuçlarınız

1. TATLIHIZ

Buna Nedenir Bilemedim...

Yorum yapmıcam sadece 10.saniyeye bakın :S Reflexmi? http://www.facebook.com/photo.php?v=10150964142699346
  2. TATLIHIZ

Pejo 103 ..

1-2 Konu gördüm neyse Köyde dayımdan kalma 1995-1997 Sanırım Ruhsatlı+Özel Plakalı bi moped var Pejo 103 Neyse... 1 Sene öncesine kömürlükte olan mopedi ısrarlarıma dayanamayıp (Duvarı) Yıkıp cıkartan ailem (Dedem) Traktöre yükleyip tamirciye götürdük annem motoru yaptıralım bin dedi gittik...
  3. TATLIHIZ

Mondial İndirim Yapmıs

Arkadaslar mondial yaz fırsatı diye indirim yapmıs 3 model sanırım veya hepsi 2.150 Tl lik motoru 1.850 Ye indirmiş..
  4. TATLIHIZ

Dönüşler

Arkadaslar 3-4 kere motor sürdüm viteslerde sorun yok (YBR 2012) fakat motor 126 kilo 50 kilo 1.63 boy dönüşlerde korkuyorum agır geliyor 2 ayagım parmak ucumdan biraz fazla yere basıyor ve motor üstünde oturuyor olsam bile belli bi süreden sonra yoruluyorum dönüşlerde ilk sürüsümde dönemedim...
  5. TATLIHIZ

Motoru Bırakabilecek yerler ?

Arkadaslar motor alma sürecinin ortalarına geldim fakat apartman gibi koyucakk yerim yok cünkü kapı acıldıgı gibi hemen 15 basamaklı merdiven var Evim cadde üzerinde Koyucagım yerim yok yani otopark düşündüm ben aylıgı kac tl oluyor güvenlik durumu nasl sigortaları varmı kaca kadar acıklar...
  6. TATLIHIZ

COK MUTLUYUM

Arkadaslar LİSE 1 de kaldıgım dil anlatım dersini 3 sene veremedim :) 2 dönem yani 43 den kalmıstım Bu senede kalma yolundaydım sorumlulukta hoca 40+40+55 vermiş ve 2 geliyor suanda cok mutluyum hersey daha güzel olma yoluna gidiyor suanda 1 dersim zayıf ve not ortalamam 3.50 üstüne gidiyor o 1...
  7. TATLIHIZ

SAHİBİNDEN

.com a ne olmus Status birseyler diyor error veriyor kapandımı _?
  8. TATLIHIZ

Bu cocuklar niye gülüyor ??

Niye gülüyorlarr :):queen: 20. Sn den sonra bakınız http://www.youtube.com/watch?v=rR51CGKxL-Q&feature=related
  9. TATLIHIZ

Daelim Daelim B-bone Scooter

Güçlü, Atak ve hafif bir scooter, bir araçtan daha ne istenebilir ki ? Değişik ve göz alıcı tasarımı ile bütün gözler üzerinizde olacak. Bu scooter yağ soğutma sistemi ile uzun yolculuklarınızı rahat, güvenli ve ekonomik yapmanızı sağlayacak. EFİ enjeksiyon sistemi bulunan bu araç yakıt...
  10. TATLIHIZ

Ayak marşı nasıl çalışıyor?

Arkadaslar birazdan köye gidicem orda dayımın Mondial 110 Ft motoru var fakat tek ayak marsından calısıyor nasıl calıstırıcam bilmiyorum ne yapmam lazım yardım edermisiniz
  11. TATLIHIZ

OGLUM BAK GİTTTTT !!

Koptummm :) İyi olmus efelenmiş dövmüşler Dayan yiyen kaymoncular Döven Motocularr :) Adem Abii sana hitafenn :) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HW9VBuEXJ8A
  12. TATLIHIZ

Bir Zamanların Makinesi (Yamaha Rx 115-135)

Sahibinden gezerken bu motoru gördüm zaten biliyordum fakat motor alma fikri iyice aklımda oldugundan daha detaylı bir arastırma yaptım ve 1 resim buldum Motor 2 zamanlı 115 lik fakat verdigi Hp akıllara sakat 15.5 (135 ligi ne durumdadır bilmiyorum) Bende buldum 1 tane 2.300+250 Tl vize...
  13. TATLIHIZ

KASK İÇİN ALINIR :)

Yorumsuz :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-ilk-gelen-alir-85373415/detay
  14. TATLIHIZ

Bu fiyatlar nasıl ?

S.a arkadaslar cok konu actım bu Cub hakkında fakat daha secicek durumda deyildim, fakat artık tamamen secmiş durumdayım.Öncelik hedefim 2004 Model Crypton Bu fiyatlar bu modele göre nasıldır Tüm Tr den bakma İmkanım var Fiyatı 2004 Kasaları cok hosuma gidiyor biraz klasik hastasıyım yani caf...
  15. TATLIHIZ

Hediyem Geldi.

Arkadaslar 2 gün önce Facebook -Motoran-Sym Sayfasında Yapılan yarısmada A2 Ehliyeti Alabilmek İçin Kaç Yaşını Doldurmuş Olmak Gerekmektedir.Cevabı Bil MOTORAN-SYM Anahtarlığını Kap!.. Doğru Cevabı Bilen İlk 20 Kişiye Anahtarlık Hediye. Hadi Durma Sence A2 Ehliyeti Alabilmek İçin Kaç Yaşını...
  16. TATLIHIZ

Sanırım Bulundu...!!!

1 Ay önce calınan telefonum sanırım bulundu dün teshis ettigim kişiyi gene teshis ettim ve ordakilere ne yapılacıgını sordugumda ya zararının bedelini yani (Telefonumun Masrafı 650 TL) vericek veya Hapse giricek bugun mahkemesi vardı ne sonuc cıktıgını daha bilmiyoruz Deynegin 2 tarafıda derler...
  17. TATLIHIZ

Modenas Gt Serisi (Yeni Motorları)

Arkadaslar Modenas Cup'da işi baya büyütmüş 110-128-135 cc lerle piyasaya yeniden giriş yapmıs. İlk olarak Modenas Gt 135 İkinci olarak Modenas Gt 128 Hakkındaki Bilgiler 4.500 Tl Fiyatı 1 litre yakıt ile 64 Km götürüyor Bilgi bulamadım Not:İnternet Siteside yok ne ayaksa+Olarak Tr...
  18. TATLIHIZ

Bu motor o motorumu

Arkadaslar hondanın yeni getirecegi honda wave bu motorumu sitesinde farklı ama bu cokk güzelll :salut: ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ---------- Yokmu ya bilen ??
  19. TATLIHIZ

Kaza

Az önce aldım haberini arkadasımla sabah okula giderken ayagı sismişti ne oldu dedim söylemedi neyse bi sekilde söyledi dün yokustan inerken düştüm dedi nasıl dedim yerler ıslakmıs Yeni baslamıstı yagmur manisada oda arka freni ve ön freni sıkmıs ön az fakat motor arkayı atmıs karsıda araba...
  20. TATLIHIZ

Yamaha Crypton

Bu motor konusunda Tümm Arama motorlarını denedim hepsini okudum 2004 Den bu yana ama cok bilgi yok M.T de de kullanıcı bilgileri hakkında 2 sayfalık konu var Neyse istedigim İlk motorum olucak Ehliyet sınavım Haziranda Motordan istedigim Gezmek amaclı Fiyatı cok uygun işimi görücekmidir Ybr de...

Yeni mesajlar