Arama sonuçlarınız

1. 35emre35

"Hannibal advrider" ile hem gezi hem eğitim

bu pazar Kürşat abimizin eşliğinde hem güzel bir parkur, hem güzel bir gezi, hemde harika bir eğitim aldık Hannibal'lerin dediği gibi "ya bir yol buluruz ya da bir yol yaparız, geride kimseyi bırakmayız" :cat...
  2. 35emre35

Türkiye Enduro Şamp. 1.Ayak Yarışı (10-11Mart)

BODRUMU HEYECANLI BIR YARIŞ BEKLIYOR.. BODRUM EŞSIZ GÜZELLIĞI ILE BODRUM MOTOSIKLET KLÜBÜNÜN DÜZENLEDIĞI TÜRKIYE ENDURO ŞAMPIYONASI 1. AYAK BODRUM YARIŞINA EV SAHIPLIĞI YAPIYOR. UZUN BIR PARKUR VE ÜSTELIK YORUCU VE O KADARDA HEYECANLI… Bizler Bodrum Motosiklet Klübü olarak Kızılağaç...
  3. 35emre35

Türkiye Enduro Şamp. 1.Ayak Yarışı (10-11Mart):

BODRUMU HEYECANLI BIR YARIŞ BEKLIYOR.. BODRUM EŞSIZ GÜZELLIĞI ILE BODRUM MOTOSIKLET KLÜBÜNÜN DÜZENLEDIĞI TÜRKIYE ENDURO ŞAMPIYONASI 1. AYAK BODRUM YARIŞINA EV SAHIPLIĞI YAPIYOR. UZUN BIR PARKUR VE ÜSTELIK YORUCU VE O KADARDA HEYECANLI… Bizler Bodrum Motosiklet Klübü olarak Kızılağaç...
  4. 35emre35

CROSS(arazi motoru) olanlar yardımcı olabilirlermi lütfen

Merhaba arkadaşlar, dün polis çevirmesinde yaşadığım dialogları sizinle paylaşıp, butarz motor kullananlardan fikirlerini, tavsiyelerini almak; sizlerin nasıl kullandığını öğrenmek istiyorum. bilenler bilir İzmir çamdibi semtinde, metro istasyonunun az ilerisinde sırf motorsikletliler için...
  5. 35emre35

İzmir Teleferik semalarında 4cross

bu pazar günüde İzmir günlük güneşlikti. 4cross toplanıp kazasız belasız güzel bir gezi daha yaptık. bu su gibi görünen viraj aslında tamamen buz kaplı, iyiki bu gibi yerlerde temkinli ve hızımızı azaltıyoruz. ben burda motoru ve kendimi yan yatırdım :) ayakta durmak bile çok zor, xt125 li...
  6. 35emre35

İzmir karlar altında, oleeeeey :)

gene bilindik haber, izmirli kar görünce çıldırdı :) çoluk çocuk herkes sokaklarda.
  7. 35emre35

Herkese GÜNAYDIIIIIIIINNN

Bence Anketimizin sorusu yumurtamı tavuktan çıkar, tavukmu yumurtadan çıkar kadar zor :) . Neredeyse bu sorunu her sabah yaşıyorum, yeni kalkmışım ve uyku mahmuruyum ama herkes benden GÜNAYDIN dememi bekliyor. Sorun bendemi? Yeni gelen misafirin HOŞGELDİN denmesini beklediği gibi, yeni kalmış...

Yeni mesajlar