Arama sonuçlarınız

1. S

enduro kask incelemesi

ortalama fiyatları birbirine yakın olan 4 farklı marka enduro kaskı inceledim eksik ya da yanlışlarım varsa affola doğrusunu yoruma yazabilirsiniz iyi seyirler
  2. S

tenere xt660z

3. S

trafikte yaşananlar/kamyoncu dayı

trafikte yaşananlar serisi devam ediyor.:cat: video eski galiba 2 yıllık fln harddiski karıştırıken buldum o yüzden kameraya ses çok anlaşılmadığı için hatırladığım kadarıyla yazı ile belirtmeye çalıştım geçen diyaloğu:) iyi seyirler...
  4. S

mt07 gazlamasyon

eski videoları karıştırıken bulduğum birkaç parçayı birleştirdim :cherry: HD izleyin lütfen :bestmt:
  5. S

virajda yan yattık :(

:salut: yeni yağan yağmur,arazi lastiği ve canım ülkemin buz pisti yolları birleşince istediğin tedbiri al kar etmiyor ne diyelim Allah beterinden korusun
  6. S

antalya kepez drag yarış pisti açıldı

teknik sebeplerden ötürü videoyu 1 hafta gecikmeli yayınladım:sunny: iyi seyirler :)
  7. S

sea to sky 2017

8. S

enduro kaskı konusunda karar veremiyorum acilllll yardım

mrb arkadşlar tarz değiştirip enduro motosiklet almış bulunmaktayım. arazide kullanabileceğim çok pahalı olmayan kısa mesafe yol yapabileceğim bir enduro kaskı bakıyorum.birkaç model buldum.ama kararsızım ve yapıları hakkında hiç bilgim yok. asıl öğrenmek istediğim linkini attığım bu kaskların...

Yeni mesajlar