Arama sonuçlarınız

1. S

antalya tarihi tahıl ambarları

geç osmanlı döneminde yapılmış tarihi tahıl ambarlarını ziyaret ettik eskiden buz dolabı mı vardı :mrgreen: yiyecekler buralarda muhafaza edilirdi :cat:
  2. S

antalya güver kanyonu

ismini duyup merak edenler,gitmeyi düşünüp gidemeyenler... önümüzdeki bahar ve yaz ayları için güzel bir alternatif kamp alanı ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------
  3. S

motosikletcinin tamirci ile mtihanı :)

merhabalar bunca yıllık motosiklet serüvenimde kendini usta sanan ama aslında alakası olmayan kişileri bu videomda yaşanmış bir iki örnekle anlatmaya çalıştım...herşeyden bahsetmek gerekse video saatler sürebilir :) ama siz meseleyi zaten biliorusunuz... sürçülisan eylediysek affola... işinin...
  4. S

antalya likya yolundan küçük bir kesit

hep motosikletle yol yapıyoruz ...bu sefer biraz da doğa yürüyüşü video kalitesini HD ayarlamayı unutmayın iyi seyirler ...
  5. S

antalya serik etler şelalesi

yaz sonundan kalmış bir gezi videosunu daha derledim ziyaret etmek isteyen arkadaşlar için bir fikir olur... rotası ve manzaralarıyla çok harika yerler
  6. S

şehir içi kullanımda işimizi kolaylaştıracak sürüş teknikleri

2 yıl önce almış olduğum motosiklet hakimiyet eğitiminden ;tüm motosiklet kullanıcılarının bilmesi gereken,şehir içi kullanım kalitemizi yükseltecek sürüş teknikleri anlatmaya çalıştım...dikkatle dinleyin ve uygulayın eğer bu teknik bilgilerden haberdar değilseniz bundan sonrası için çok...
  7. S

mt09sp incelemesi

merhabalar ben de dilimin döndüğünce ve tecrübelerimin el verdiğince mt09sp modelini sizlere anlatmaya çalıştım... izleyip destek olursanız sevinirim...
  8. S

2020 yaz sonu kampı 2. bölüm salda gölü

LÜTFEN HD İZLEYİN...
  9. S

2020 yaz sonu kampımızın ilk bölümü

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:44 ----------
  10. S

antalya adam kayalar mevkii

meşhur adam kayalar mevkiinden 360 edit bir video lütfen videoyu uygulamadan izleyin yoksa istediğiniz her açıyı göremeyebilirsiniz :wiinkk:
  11. S

antalyanın en güzel enduro rotalarından birisi

dağ tepe orman doğa haa bi de kartal var :cherry:
  12. S

insta 360 one r kamera ile eğlenceli bir çekim oldu :)

lütfen hd veya full hd izleyin iyi seyirler :bounce:
  13. S

antalyayı geziyorum serisine yeni bir video

lütfen HD izleyin ...iyi seyirler:)

Yeni mesajlar