Arama sonuçlarınız

1. zongoku

[DENİZLİ MT] 25.03.2012 Pamukkale Gezisiyle Sezon Açılışı

Merhabalar arkadaşlar. Denizli MT olarak 2 hafta sonu güzel gezilerimiz oldu. Ben ve Oğuzhan ehliyetlerimizi nasip olursa önümüzdeki hafta içinde alıyoruz. Hilmi kardeşimiz yeni motorunu alacak. Yani herkes artık sezona toparlanmış bir şekilde girecek. Denizli MT olarak sezona çok sayıda motorla...
  2. zongoku

Denizli'den bir gezi daha

Evet arkadaşlar Denizli MT olarak daha tam olarak toplanamıyoruz. Çünkü ehliyet alacak ve motor alacak arkadaşlarımız var. Şimdilik bireysel geziler oluyor. Fakat mart ayında toplu geziler de olacak inşallah. Denizli MT den Sadeceo Önder arkadaşımız ve bendeniz Zongoku Bayram Mert soğuk...
  3. zongoku

Motorumu ilk defa yükledim:)

Artık damacana işine mi girsem:cherry:Öyle demeyin benim için motoru böyle yüklemek acayip bi heyecan oldu:cherry:Hep hayal ederdim şöyle uzun bi geziye gitcem motorun arkasına çadırı,matı atıcam falan diye ilk yük damacanaya kısmetmiş :queen: :rendeer: Uploaded with ImageShack.us Uploaded...
  4. zongoku

Duro teker yalpalama

Merhaba arkadaşlar. Duro tekerlerin tabi yol tutuşunun berbat olduğunu çoğu kişi biliyor. Şimdi arkadaşlar bizim yollarımız malum çukurlu tümsekli asfaltı güzel olan yerlerde bile bazen eğimli noktalar bulunmakta. Aşağıdaki resimden örnek vermeye çalıştım. Yolun nispeten düzgün yerinden...
  5. zongoku

Dublex tekerime beyaz şerit ve beyaz yanak yapımı

Evet arkadaşlar uzun zamandır jant şeridimi değiştirmeyi ve tekerlerime beyaz yanak yapmayı düşünüyodum(hep beyaz yanak hayalim vardı). Bildiğiniz gibi dublex dediğimiz tubeless lastiğe beyaz yanak takılamıyor:pale:İrfan abiyle özelden görüşmelerim neticesinde yağlı boyayla yapmamın daha...
  6. zongoku

Bu montu kullanan var mı?Birde dizlik önerileriniz.

http://www.hudsonderi.com/?urun-183-2521-C-HLK-ROBOCOP-BAY-CORDURA-TEKSTiL-CEKET-motosiklet-motorsiklet.html Arkadaşlar martın 10 una kadar bu montu alıcam. Hudson da montla ilgili yorumlar çok güzel. Fakat kullanan var mı ya da gören bilen direk buradan yorum almak istedim...
  7. zongoku

Amortisör den gelen ses

Merhaba arkadaşlar. Bugün ustaya götürdüm motoru salıncaktan geliyo ses diye yağladı sıktı o an geçti dedik ses hemen geçiştirdi zaten para da alamadı 2 dk uğraştım diye. Fakat daha sonra bindim ben ses kesilmedi. Böyle toprak yola yada çukurlu düz olmayan yerlere geldiğimde amatisörden gacır...
  8. zongoku

Zongoku'nun ilk gezisi güzel havayı değerlerdinme

Evet arkadaşlar Denizli'mizde güzel havayı değerlendirmek için kız arkadaşımla birlikte ufak bi gezi yaptık. Bende bu fırsatı değerlendirerek fotoğraf çektim biraz. Umarım beğenirsiniz. Fotoğraflar etrafı pek göstermiyo ama ilk gezim artık idare edin arkadaşlar:mrgreen: Zamanla etrafı da çekmeyi...
  9. zongoku

Xenon İle ilgili Karışıklık

Arkadaşlar öncelikle forumda arattırma yapmış ve internette birçok yeri incelemiş hatta gittigidiyordan xenon satıcısıyla bilgi almak amacıyla mesajlaşmış biri olarak konu daha önce çok irdelenmiş olsa bile affınıza sığınarak tekrar açmış olabilirim. Bu konuda özür diliyorum. Uploaded with...
  10. zongoku

Faydalı bir araştırma

Arkadaşlar istanbullu arkadaşlarımız belki biliyolardır. Xenon taktırmak için araştırma yaparken bu siteyi buldum. Böyle işleri olanlar yararlanabilir. http://www.fartemizligi.net/motorsiklet.html Daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın. Saygılar.
  11. zongoku

52 lt çanta

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/cox-52-lt-canta-kampanya-inanilmaz-fiyat-49046600 Arkadaşlar 52 lt çanta harbiden 2 kast+mont alabilir mi? 52 lt çanta kullanan varsa resim koyabilirse sevinirim. Fiyat olarak ne diyosunuz?
  12. zongoku

Radyatör fanı

Arkadaşlar hep merak ettiğim ama her seferinde sormayı unuttuğum bir konu. Şimdi benim motorda radyatör var. Merak ettiğim şey ise radyatörün fanını çalıştıracakherhangi bir tuş kablo vesaire yok. Motor belirli sıcaklığa geldiği zaman fan otomatik bir şekilde mi devreye girecek? Yoksa benim...
  13. zongoku

Teker yanağı

Arkadaşlar cümleten kolay gelsin. Motorumun biraz daha spor görünmesi için tekerleklerin yanaklarına resimdeki gibi yazı yazmak istiyorum. İşte dunlop,Bridgestone, Michelin gibi. Bunlar için hazır yapıştırmalar, kauçuk kalemleri özel boya vesaire bulunabilir mi? Teşekkürler. Uploaded with...
  14. zongoku

Tankpad yapıştırma(Yeni arkadaşlara göstermek babında :) )

Arkadaşlar tabi yaptığımız çok basit bir şey hakkında çok söz edilecek bir durum yok ama motoruna dokunmaya korkan üzerinde bir şeyler yapmaya korkan arkadaşlarımız için bilgi olsun belki bir gün faydalanırlar. Öncelikle ürünümüzü gösterelim. 9 TL fiyatıdır. (10 dedi olmaz dedim pazarlık yapcaz...
  15. zongoku

Arkadaşlar elektrik aksamı ile ilgili sorun videoda göstermeye çalıştım

Arkadaşlar çok net gözükmüyor ama yinede sorunu anlarsınız diye düşünüyorum. Sorunun elektrik aksamında olduğu kesin de. Hangi kablolarla alakalı olabilir. Komple tüm elektrik aksamına bakmamız gerekmez herhalde. Bu konuda bir bilgi verebilirseniz sevinirim. Ustaya götürmüyorum kendim halletmek...
  16. zongoku

Güzel denizlimiz de kar başladı. Şetan diyo vur yola kendini :)

Arkadaşlar maksat muhabbet olsun. Bizim denizlide pek göremediğimiz manzaralar olduğu için seviniyoruz bu duruma. Selamlar. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
  17. zongoku

resimde görülen kısmı kapatmak istiyorum

Arkadaşlar motorumda yan ve kafa grenajları orjinalinde var. Ben alırken yoktu ilk sahibi ne yaptıysa yapmış. Görünüş açısından biraz düzgün gözükcek çokta masrafsız bir şekilde orayı kapatmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  18. zongoku

Depo kenarları ile ilgili

Arkadaşlar deponun kenarlarına aşağıdaki mondialin deposunun kenarların olan parça yada lastik yada alüminyum artık ne olduğunu bilmiyorum ondan yaptırmak istiyorum. Acaba bu parçayı bulabilir miyiz? Yoksa orjinalde olan bişey midir? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
  19. zongoku

Arkadaşlar vergi borcu ile ilgili yardım

Arkadaşlar şöyle bi durum var. Şimdi ben 2 ay önce motoru aldım. Malum ocak bandrolü yatacak internetten bi vergi borcu sorgulattırayım dedim. Bende gözüken normal herkezin bildiği gibi 2 taksit olan ocak ve temmuz bandrolleri gözüküyo. Benim sorgulamam da herşey normal yani. Sonra aynı sayfada...
  20. zongoku

Benzim almayı unutmak :)

Arkadaşlar dün ilk defa benzin almayı unutup yolda kaldım. Hava yağmurlu yolda kalmışsın ıslanıyosun ben üzülceme sevindim bi baktım 10 lira benzinle 115 km yol yapmışım. (10 lira benzinle az ya da çok gitmişim o mesele değil. Bizim fordla 10 lira gazla 40 kilometre gidiyodum). Mesele her gün...

Yeni mesajlar