Arama sonuçlarınız

1. rambomert

Şu Parçanın Önemi...........???????

Arkadaşlar motorlu bisiklettede takılı şuan şu zincir gerdirme makarasının önemi nedir bu olmasa ne olur çünkü cup motoru takacağım bisiklete bundan alamam motorlu bisiklet yedek parça satan yerde 85 tl :) niye bukadar pahalı bilmiyorum altın karışımı var herhalde:) yani bu olmasa birşey...
  2. rambomert

İstanbul da temiz cup alt motoru arıyorum

Arkadaşlar elinde temiz çalışan sorunsuz 100cc lik cup motoru olan varmı(sade motoru arıyorum bisiklete takıcam)
  3. rambomert

Siz Olsanız Hangisini Alırdınız :)

arkadaşlar şuan bisiklete takmak için cup motor arama çabasındayım siz olsanız sıfır bir motor mu alırdınız yoksa çıkma bir motormu? sizce hangisini almalıyım eğer çıkma ile arasında 200-300 tl farkı vererek sıfırmı almalıyım :silent::sunny: (bazıları diyorki çıkmada kesin sorun çıkar en iyisi...
  4. rambomert

karbüratör ile ilgili bir soru

arkadaşlar minsk 125 kataloğunu incelerken kırmızı yerdee gösterdim karbüratör kapağında bir pim varmışta bunu kırdırmak gerekiyormuşta acaba nasıl kırılır-bu pim nerede buda karbüratör
  5. rambomert

performans egzoz mu orjinal egzozmu

arkadaşlar internette hep performans egzozu var ne işe yarar bu performans egzozu 2.yle çıkılan yokuşu 3.vitestemi çıkıcak yani bunu takınca birde 80 km hız yapıyorsa 90 mı yapacak:sunny::silent:
  6. rambomert

100cc cup motoru kaç tl dir

arkadaşlar acaba sıfır 100cc komple cup motoru nekadardır marka farketmez en uygunu kaç tldir
  7. rambomert

cup motoru bisiklete takılırmı

arkdaşlar cup motoru bisiklete takılırmı sizce çünkü çok büyük bir motor değil bisikletin üzerinde şuan motor kiti var cup motoru olursa direk motor kitinin dişlisine takarım acaba kople cup motoru nekadardır çıkma veya sıfır yorumları bekliyorum
  8. rambomert

Ayak marşıyla çalışan motosiklete elektrik marşı takılabilirmi

arkadaşlar merak ettim ayak marşlı bir motora elektrikli marş motoru takılabilirmi mesela (misk 125 e taklırmı aküyle birlikte )yorumlarınızı bekliyorum
  9. rambomert

motosiklet elektiriğinden anlayanlar lütfen baksın

arkadaşlar şimdi bende birtane xenon lamba var bunu motora bağladım yakmadı çünkü motor akülü değil motor minsk 125 dinemolu olduğu için gücü yetmiyor benim sorum bu motora nasıl akü bağlarım sadece xenon lamba için motorun aküyü şarz etmesi için nasıl bağlantı yapmam lazım lütfen yardım edin
  10. rambomert

minsk 125 hakkında?

arkadaşlar bizde 1995 model minsk var tertemiz sizce bu motorun ederi nekadar bazı yerlerde 350-600 tl geçmiyor bukadarmı düştü bu motor bir bisiklet bile 500tl millet çin scoter lara 1000tl veriyor kaldırımdan atlasan ikiye bölünecekler ama minsk taş gibi parça sıkıntısı yok internette bile...
  11. rambomert

motosiklet ön sperlik önerisi

arkadaşlar motor minsk 125 ben üstteki resimdeki gibi bir siperlik arıyorum internetten isteteceğim bana ne önerirsiniz
  12. rambomert

motorlu bisiklet yardım

arkadaşlar skyhawk 66cc motor kiti aldım 2 ay kullandım sekman kırdı tüm gömlek değişecek dediler değiştik yağ az kattın diye kırmıştır dediler tamam bu seferde yağ tam gıramında kattım bu seferde düz yolda birden ses geldi motor durdu açtıkki pistonun yan tarafı komple çizilmiş derin bir çizik...
  13. rambomert

Motorlu bisiklet cekiş azalmasi

Arkadaslar 1 hafta önce motor sekman kirdi diye silindir ve pistonu sifir taktik ama bir haftadir kullaniyorum eskisine gore cok gucsuz acaba kullandigim yag petrol ofisinin 2t yagi castroll alsam farkedermi yada acilmadi diyemi bilmiyorum yardim edi
  14. rambomert

Motorlu bisiklet segman arttirmak

Arkadaslar bu konularda daha acemiyim ama sizlerden bilgi almak istedim acaba şu skyhawk gt5 66cc motorun pistonun uzerinde 2 tane segman var bunu 3 tane yapabilirmiyiz tornada yani işe yararmi bir segman daha eklenirse yorumlarinizi bekliyorum
  15. rambomert

rüzgar sesli egzoz

arkadaşlar mobilet veya motorlu bisiklet egzozu için rüzgar sesi çıkaran birşey varmı çok acil
  16. rambomert

motor açılma aşaması

arkadaşlar yeni motorlu bisikletin motorunun açılana kadar yani 500km boyunca bisiklette yokuş çıkmam doğrumu yada açılana kadar neler yapmam gerekir :silent:
  17. rambomert

motorlu bisiklete led döşeme

arkadaşlar skyhawk gt5 motorlu bisikletim var ve şerit ledim var acaba dinamosu bu ledi yakarmı yada lanba taksam yakarmı
  18. rambomert

motorlu bisiklet segman kırması

s.a arkadaşlar motorlu bisikletim segman kırdı ve bayağı bir masraf açtı silindir,piston değişmek zorunda kaldım ama gine kırarsa diye şüpe kaldı sizce ne gibi önlemler almalıyım 2 litre benzine nekadar yağ koymalıyım segman kırmasının nedeni ne yardım ederseniz sevinirim(2t yağı...
  19. rambomert

mobililet mi motorlu bisikletmi

arkadaşlar bende motorlu bisiklet var mobilet dahamı iyi yoksa eşitlermi
  20. rambomert

motorlu bisiklet yardım

arkadaşlar sitenize yeni üye oldum sizden acilen cevap bekliyorum benim skhawk gt5 66cc\80cc motorlu bisikletim var dün sürer ken çat çut diye ses geldi ve durdu çalışmıyor ve çat çut ses geliyor motorun başını söküp baktık ufak demir parçası var dediler segman kırılmış acaba sede segmanı...

Yeni mesajlar