Arama sonuçlarınız

1. rambomert

mondial 100 kh dış kaporta yardım

arkadaşlar bir mondial 100 kh aldım ama dış kaportası dökülmüş yenisini alacağım ama çok pahalı acaba 2 el filan elinde olan varmı yan rüzgarlık-iç rüzgarlık birde direksiyon far kısmı arka ön nerde bulabilirim acaba
  2. rambomert

cup dış carbon fiber kaplama hakknda

arkadaşlar bir yerde gördüm çok hoşuma gitti cup motorun dışını carbon fiber ile kaplamışlar acaba böyle bir kaplama yapmak için nekadar karbon lazım nekadar hellaflus(mesela ölçüleri sallıyorum ( kırmızı karbon 300x300 -siyah karbon 100x50-hellaflush 100x50 ) kendim çekmek istiyorum onun için...
  3. rambomert

elinde hurda belgeli motosikleti olan baksın

elinde hurda belgeli motosikleti olan kullanmadığı alt motoru olmayabilir diğer tarfları sağlam olan bir motosiklet arıyoru cup motoru takacağım her türlü model motosiklet (100-125-150-200-250 cc ) olur köyde kullanacağım için hurda belgeli istiyorum trafiğe çıkmayacağım.
  4. rambomert

bu ngk buji orjinalmi

arkadaşlar sizce bu buji orjinalmi-sahtemi aldığım yer orjinal dedi çin mallarıda varmış piyasada kutusunda japan malı yazıyor ama güvenemedim
  5. rambomert

automatic şanzumanlı motor nasıl oluyor

merhaba arkadaşlar bende birtane atv motoru var automatic şanzımanlı olduğunu biliyorum ama nasıl bir sistem olduğunu birtürlü anlamadım acaba mobilet gibi kavrama sistemimi var diyeceğim mümkün değil çünkü cup motoruyla aynı şanzumanlı sizce vitesli gibi güçlü ve seri olurmu bu motor not...
  6. rambomert

alınık mobilet (motoru bozuk olabilir)

arkadaşlar elinde eski kullanmadığı şasisi sağlam olan motoru önemli değil motoru olmayabilir bir mobilet arıyorum lütfen kenarda köşede veya tanıdığınızda varsa bir yardım edin
  7. rambomert

mondial mct 250 almak istiyorum

arkadaşlar bu modelden almak istiyorum acaba 2.el olarak mondial bayisinde bulabilirmiyim sahibindende yok yaşadığım yerde belki bayide vardır varsa nekadardır birde kredi kartına peşin fiyatına kaç taksit yapabilirler
  8. rambomert

bu motor yağını tavsiye edermisiniz

arkadaşlar bu yağdan aldım sizce bir sorun çıkarmı cup motorunda kullanacağım piston-üst kapak yeni bu yağdan kullansam sorun olurmu castrol bulamadım bunu buldum eğer sorun çıkarırsa hiç kullanmayayım http://denizmotortr.com/u-motor_yagi_1540__akoIl_1lt-9374.html
  9. rambomert

bosch buji nasıl ?

arkadaşlar bir tanıdıktan cup için buji istemiştim ben ngk demiştim oda bosch getirmiş sizce nasıldır bu buji ngk dahamı iyidir bir sorun çıkarırmı
  10. rambomert

xenon hakkında ?????

arkadaşlar bugün bir tane xenon aldım arkadaştan sizce bunu cup motora veya akülü bir motora taksam sorun olurmu minsk 125 e taktık çalıştırmada dinamolu olduğu için sizlerden bilgi almak istedim
  11. rambomert

go-kart için şanzuman

arkadaşlar go-kart tarzı ama 3 tekerlekli bir araç yapmak istiyorum elimde vitessiz 110cc lik atv (cup)motoru var buna 4 vitesli şanzuman nerde bulabilirim
  12. rambomert

bu cup nekadar eder ?

arkadaşlar bu hafta içi tanıdık bir arkadaştan cupu alcam arkadaşın motoru 2006-2007 model kanuni 100cc lik motor egzoz ve kaportasında sorun varmış herhalde en fazla kaç tl eder bu motor tahminime göre 10 bin kilometre vardır motor lütfen yardım
  13. rambomert

100cc motor devir masrafı nekadar

arkadaşlar babamın 125cc lik minsk i var birde 100cc lik bir cup alıcam sizce devri filan kaç tl tutar ????
  14. rambomert

motosiklet kaportasındaki şekiller

arkadaşlar tüm motosiklet.net teki arkadaşların bayramı mübarek olsun sizlere bir sorum olacak acaba şu kaportadaki şekiller filimmi yoksa ayrı kaportamı almak gerekiyor :)
  15. rambomert

450tl ye cup ilanı sizce alınırmı

arkadaşlar bu cup alınırmı yoksa hiç bulaşmamak dahamı iyi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-son-fiyatt-cok-acil-1-asagi-3-yukari-vites-129234321/detay/
  16. rambomert

cup motordan racing motor sesi çıkarmı

arkadaşlar bazı arkadaşlar cup ta yarış motoru sesi çıkaran egzozların olduğunu söyledilerde ben inanmadım varmı böyle birşey :pl:
  17. rambomert

motosiklet alt motoru boyamak

arkadaşlar resimde kırmızı içindeki yeri siyah renge boyamak istiyorum şu ısıya dayanıklı sprey boyayla sizce bir sorun olurmu alacağım boya bu: http://urun.gittigidiyor.com/garaj/raymax-690c-isiya-dayanikli-sprey-boya-siyah-86633911
  18. rambomert

mobilete cup motoru takıcam :)

arkadaşlar bisiklete takmaktan vazgeçip mobilete takmayı düşünüyorum cup motoru şuan hazır bir yerden mobilet şahsesi alıcam ama sizlere sorum var pejo 103 vs bionik arasında seçim olarak hangisini yapayım şu pejo 103 boyları ufak değil demi yani bionikler yüksek pejolarda biyonikle aynımı...
  19. rambomert

cup elektrik tesisatı yardım

arkadaşlar cup motoru aldım ama motor elektriğinden fazla anlamadığım için bilen arkadaşlara bir sorayım dedim fotolarda 3 bölge var bu bölgelerdeki kablolar nereye takılması lazım hangisi aküye hangileri motora bağlancak çok karışık bir şeması olabilir veya videolu bir anlatım olabilir lütfen...
  20. rambomert

mobilet şasesi nerden bulabilirim

arkadaşlar mobilet şasesi nereden bulabilirim cup motorunu mobilete takıcam motoru buldum bisiklete takacaktım ama bisiklete büyük geldi ancak mobilete olacak şahse nerede ve kaç tl ye bulabilirim

Yeni mesajlar