Arama sonuçlarınız

1. ceyhun383

Otobanda sıkıştırma

Bugun besiktasda guzel guzel vakit gecirdik eve donmemize 3 5 km kala alibeykoy gaziosmanpasa otobaninda sag seritte 100 km hizla giderken arabayla gotume kadar girip 2 3 dk sabit gitti sol ve orta serit boştu kasıtlı olarak ustume surdu bende el isareti yaptim ne var diye bana diger arkadasimi...
  2. ceyhun383

decathlon dan abus kilit aldım 69.90 a

Arkadaşlar bugun decathlon da gezerken abusun bu fotoğraflarda gordugunuz kilidini aldım fiyatı 69.90 oldugu ıcın, kısa bir kilit tabikide motoru buna emanet etmiycem ama yanımda bulunsun diye aldım tavsiye ederim :thumleft::thumleft:
  3. ceyhun383

egsozumdan su akıyor

meraba arkadaşlar bugun motorumun yağını değiştim sonrasında rolentide bıraz ılerı geri yaparken yerde su kalıntıları gördüm ılkden yağ sandım motor blogunun heryerını temızledım sonra çalıştırıp gaz verdim baktım egsozun en alt kısmından sprey gıbı su gıbı bişey akıyor neden olur bu gaz...
  4. ceyhun383

cumartesi veya pazar gunu Zonguldak - Bartın - Bolu ya gidecek varmı ?

Merhaba Arkadaşlar istanbuldan bartına gidicem aranızdan istanbuldan bartın veya zonguldak veya bolu ya gıdecek varmı beraber gıdebılırız 2 motor :king::)
  5. ceyhun383

alibeyköy yesılpınar cıvarı bildiginiz motosiklet lastiği takan varmı ?

alibeyköy yesılpınar cıvarı bildiginiz motosiklet lastiği takan varmı ? Yeni lastik aldım bajaj discover 125 ıme yalnız aldıgım lastikler dublex motorun uzerındekıler sambıyellı yanı dublex sıbobu takılcak felan yapabılen bıldıgınız alıbeyköy ve yesılpınar cıvarı yer varmı 3 yer dolaştım ben...
  6. ceyhun383

ehlıyet ücreti nereye yatırılır ?

arkadaşlar meraba öncelikle kursdan dosyalarımı aldım sımdı ise 260 kusur tl lık bı ucret var bunuda bankaya yatırmam ıstendı iş veya halkbankasına ödenecekmiş bu tutar 133.70 kuruş A1 ehlıyet sınıfı icin Kart ücretide 128.50 TL yazmış sürücü kursu bunu atm lerden yatırabılıyormuyuz ? yoksa...
  7. ceyhun383

paketcilik yapmak

arkadaşlar mahallemızde dolusuyla paketci var yemek dağıtan yanı ehlıyetım 2 haftaya hazır cıkınca bi yere sormayı dusunuyorum aranızda bu ısı yapan varmı zor mu ? motor kullanmayı bılıyorum motorumda var zaten sizce nasıl iş ?
  8. ceyhun383

Scooter Mi Daha Masraflı Yoksa Vitesli mi ?

Arkadaşlar merak ediyorum scooter mi daha masraflı yoksa viteslimi ? hani viteslide zinciri temizleme yağlama masrafı var scooterde kayış var kapalı kutu oda temizlenmiyor sizce hangisi masraflı ? :silent:
  9. ceyhun383

Adamlar Süper Yapmış beee N MAX 125

Videoya bakın :cherry: N max 125 modifiyesi https://www.youtube.com/watch?v=ucqXctB80LA
  10. ceyhun383

Az Daha Minibüse Giriyordum

Az Önce 45 km hızla giderken şerefsiz minibüscü bi anda durdu yolda mıcır varmış farkında degıldım arka frene asılmamla beraber motorun arkası yanıma geldi freni bıraktım sağa çekti motor eğer ön frene bassaydım zaten girmiştim minibüse korkudan 5 10 dk oturdum bi koşede dinlendim aman dikkat...
  11. ceyhun383

Supermoto ile viraj ?

arkadaşlar supermoto ile viraj nasıl oluyor racing gibi girsek asfalta yapışırmıyız ? yabancı bi videoda wr 125 x ile baya yatırmıştı adam sonra düştü keskin bi virajda , yorumlardada racing gibi yatırırsan olacağı bu felan yazmışlardı :P
  12. ceyhun383

Samsung Set

Paket içeriği 1 Adet Data Kablosu 1 Adet Samsung J5 kulaklık 1 Adet Sarj Başlığı 1.0 Amper İletişim 5465953074 www.Facebook.com/byhacker383
  13. ceyhun383

Samsung Set

Paket içeriği 1 Adet Data Kablosu 1 Adet Samsung J5 kulaklık 1 Adet Sarj Başlığı 1.0 Amper İletişim 5465953074 www.Facebook.com/byhacker383
  14. ceyhun383

Artçı Kazada Ölürse Nolur ?

Başlıkda belirttiğim gibi mesela arkamıza artçı aldık mahalleden bi arkadaş ekipmanlarıda var ama kaza oldu ben kurtuldum o öldü bunun sorumlusu ne olur hapis felan oluyormu ?
  15. ceyhun383

Gaziosmanpaşa / yeşılpınar Tarafında Vitesli motor öğreticek varmı ?

arkadaşlar meraba sürücü kursuna yazıldım fakat pratiklik amacıyla 1 saat felan 30 tl karşılığında vitesli motor öğreticek varmı buralarda oturması daha ıyı olur verebileceğim sadece 30 tl daha fazlası cıkmaz öğrencıyım A1 ehliyete yazıldım scooter kullanıyorum elektrikli mopedim var 110 kg lık...
  16. ceyhun383

Çakma Sjcam kullanan varmı ?

arkadaşlar meraba gopromu satmıştım ehlıyet almak ıcın şimdi ise para denkleştırdım sjcam çakması dıye bişeyler gezıyo ortalıkda bunun vıdeo kalıtesı ıyımıdır alanlar varmı ? 100 150 liraya satıyolar...
  17. ceyhun383

Gelişim sürücü kursundan ehliyet alan varmı ?

Meraba arkadaşlar gelişim sürücü kursundan ehlıyet alan varmı tavsiye edermisiniz ? yarın yazılmaya gidicem allah nasip ederse sonunda parayı denkleştırdim
  18. ceyhun383

GOPRO HERO isteyen 300 TL Veriyorum

Arkadaşlar ehlıyet almam ıcın kursa yazılıcam 520 tl bırıktırebildim 300 daha lazım gopro mu o yuzden satmak zorundayım topu topu 5 kez kullandım video istersenız atabılırım ornekleri var kendı kanalımda fotoğrafları bunlar isteyen olursa facem burdan ulaşabilirsiniz...
  19. ceyhun383

Siyah Vizör mü Gri Vizörmü

Arkadaşlar saçma gibi gelebilir ama bilmiyorum siyah vizör ile gece göremiyorum bu grinin farkı nedir merak ettim bu gri ile görebilirmiyiz :D
  20. ceyhun383

scooter ile virajda yatan varmı :D

merak ettım cidden racing gibi yatan varmı scooterde

Yeni mesajlar