Arama sonuçlarınız

1. The Dude

pioneer pl 710 pikap ayarları

Pioneer müzik sisteminin parçası olan pl710 model pikap epeydir kullanılmadı, geçenlerde denedim, ses vermiyordu biraz uğraştım ses alabildim ama net bir müzik sesi değil, bu ürünün ayarları ile ilgili bilgisi olan var ise makbule geçer. zira interneti kurcaladım ama sonuç alamadım...
  2. The Dude

elektirkli şofben tavsiyesi

fotoğraftaki örneğe benzer bir ürüne ihtiyacım var. marka, model, alternatif önerilerine açığım.
  3. The Dude

KIRIMIZI ET VE ŞARBON

son zamanlarda bu konu ile ilgili haberler yapılıyor, bağzı mecralarda hastalığın daha yaygın olduğu, üstünün kapatılmaya çalışıldığı gibi iddialar da var. konuya vakıf olan var mıdır ? sektörün içerisinden olan . bahsedilen şarbon nasıl bir şeydir ? insan üzerindeki etkileri nedir ...
  4. The Dude

kullandığınız motosikletin hava filtresi kaç tl ?

sym joymax orijinal hava filtresinin fiyatının 102 tl olduğunu gördükten sonra diğer markalara da biraz göz gezdirdim, senelerdir yan sanayi hava filtresi kullanıyorum, bir zararını görmedim, 25 liraya aldığım filtrenin internet fiyatı 60 lira olmuş. altı üstü kağıt eleman, herhal bir...
  5. The Dude

16.08.2018 büyük akaryakıt zammı - tarihe not düşelim

benzin zammı konusu altında konuşuluyor, farkındayım. yalağuz şu bir nefeslik ömrümde 50-60 kuruş zammı yekpare biçimde hiç görmedim. ayrı bir konuyu ve not düşülmesini hakettiği fikrindeyim. 16.08.2018 tarihinde akarkayıt ürünlerine %9 oranında zam yapılmıştır. haber kaynağı eklemek...
  6. The Dude

caberg stunt blizzard XS kask

ürünün açıklamaları burada var. oğlanın kaskı, küçük geliyor. temizdir, çizik vs yoktur. mağazadan alacağınızdan pek bir farkı yok. kullanılmadığı zaman ya da taşınması gerektiğinde sert kask kutusunda muhafaza edilmiştir. henüz sahibinden ya da benzeri bir platforma eklemedim. fiyatı...
  7. The Dude

yeni ötv "düzenlemeleri" hayırlı olsun

sıralı liste burada haber olarak da şunu ekleyebiliriz her ne kadar içerik olarak alkollü ürünler öne çıkarılmaya çalışılsa da , su, maden suyu, meyve suları tütün ürünleri de "düzenlemelerden" nasibini almış görünüyor, geçenlerde doğalgaza yapılan %20'lik "düzenleme"yi de eklersek...
  8. The Dude

kilit tavsiyesi, disk kilidi, u kilit, zincir ...

abusu hediye ettikten sonra kilitsiz kaldım, tekrar bir adet abus 8077 alabilirim (ikinci el olarak 500 civarı var, amazon.de den alınanlar sanırım) yahut bunun yerine maggi markasının u kilit ve zincirini de alabilirim. maggi bildiğim bir marka değil, baktığım ürün şudur. esasında abus...
  9. The Dude

Akaryakıt fiyat güncellemesi (29.05.2018) A.K.A BENZİN ZAMMI !!

her ne kadar hünkarımızın bekası içün pompadan depoya doğru seyirde iken hissettirmese de akaryakıt fiyatlarına hainlerin deyimi ile "zam", vatanseverlerin deyimi ile "güncelleme" ," otomatik artış", "maliyet artışı" olmaya devam ediyor. ekonomisi ile dünya üzerindeki gelişmiş ve gelişmekte...
  10. The Dude

gökhan kırdar yoğun bakıma alındı

hastalığının detaylarını bilmemekle beraber yoğun bakımda olduğu bilgisi paylaşılmış. umarım bu hastalıktan en kısa sürede kurtulur, her ne kadar göz önünde olmasa da bir yerlerde olduğunu bilmekten dolayı gönül rahatlığı veren ender müzisyenlerdendir. kendi zamanlarımızda eşsiz yorumu ile...
  11. The Dude

türkiyenin altın rezervi neden azalır ?

IMF'nin internet sitesinde yer alan veriye göre, Türkiye'nin altın rezervleri, Nisan ayında 2016 yılının Aralık ayından bu yana ilk kez düştü. sebebi hakkında fikri olan var mı ? bu arada dolar 4,55 seviyelerinde avro 5,33 çeyrek altın : 304 lira peynir 45 lira (kilosu) kabak karpuzun...
  12. The Dude

Akaryakıtta ÖTV Düzenlemesi

artan petrol fiyatları ve ileri değer kaybı yaşayan türk lirası neticesinde akaryakıt fiyatlarında oluşacak "güncellemelerin" vatandaşı rahatsız etmemesi için artış oranı kadar ötv indirimi yapılacak-imiş. Akaryakıt fiyatlarında, Döviz kurları ya da uluslararası petrol fiyatlarında gelişmelere...
  13. The Dude

yurtdışı alışverişlere %18 kdv getirilmesi

amazon firmasının kullanıcılarına gönderdiği mail ile 01.06.2018 tarihinden itibaren yurtdışı alışverişlerin %18 kdv ile süsleneceği bildirilmiştir. kaynak olarak şuraya bakabilirsiniz. yükselen döviz kurları neticesinde imtina etmeye başladığımız yurtdışı alışverişlerin bu darbe ile iyice...
  14. The Dude

ve amerika suriyeyi vurur

dışişleri tebrik mesajı yayınlamış.
  15. The Dude

Filistinde neler oluyor ?

malum, van minit kaymağı "bana mı sordunuz giderken" diyene kadar güzelce yendi, reyiz sağolsun "İsrail dölüne" (kendi ifadesidir, benim değil) haddini dünyanın gözü önünde bildirmiş ve kullarını sevindirmişti. sonrası belli zaten ... şimdilerde Filistinliler atış poligonundaki ördekler...
  16. The Dude

farklı kültürler görmek isteyen var mı ?

ak-47 li silah eğitimi sonrası stres atmak için ve farklı kültürler görmek için ispanyaya gönderilen muhtarlar etraflarına neşe saçtılar. benzerlik dikkat çekici.
  17. The Dude

09.04.2018 EURO kuru . tarihe not düşelim

Euro para cinsinin türk lirası fiyatlamasının 5 liranın üzerine çıktığı gün bugündür. ayrı bir başlık açılmasını hak ediyor.
  18. The Dude

Güzelliğin on par'etmez (aşık veysel şatıroğlu)

"bir küçücük dünyam" dediğinin içinde samanyolu galaksisi kum tanesi gibi kalır ... bir vakittir mürşitlerimden sevgili Yusuf Hayaloğlu da aklıma düşer olmuştu, 3 martta göçmüş aramızdan, geçti gitti önümden bahtiyar ... karnı büyük obur dünya doymadın ... bilenlere selam olsun ...
  19. The Dude

klasik gitar egzersizleri hakkında

girmiş olduğum bir iddia neticesinde aşağıda yer alan parçayı gitar ile çalmam gerekiyor. hız konusunda problemlerim var. parçanın 26. saniyesinden sonra girilen üçleme arpej hız konusunda biraz problem var, bu parçanın icrasına uygun egzersiz bilen var ise paylaşmasını rica ederim...
  20. The Dude

yeni torba yasa içeriğindeki motosiklet mtv vergisi

aşağıdaki ifade yeni torba teklifinde yer alıyormuş Elektrik motorlu otomobil, kaptıkaçtı, arazi taşıtları ve benzerlerinin, panelvanların ve motosikletlerin, daha düşük olarak, diğer taşıtlar için uygulanmakta olan motorlu taşıtlar vergisi tarifesinin % 25'i oranında vergilendirilmesi...

Yeni mesajlar