Arama sonuçlarınız

1. M

Sultanbeyli'deki Ölümlü Kaza..

Allah rahmet eylesin. İstanbulda araba veya motor kullanmak her gün daha da zorlaşıyor, fütursuzca gaza basanlar, 100 metre ilerde kırmızı yanarken selektör yapanlar, insanlar trafikte deliriyor galiba. Kaldırımda yürürken ölmemek de şans meselesi şişlideki kazada hayatını kaybedenler var...
  2. M

ns 125 mi voge 125 r mı

Ns125 e 158 bin tl verene kadar 198 bin tl ye ns200 alin hacim yeterliliği konusunda biraz daha uzun ömürlü olur. 125 lik vitesli motorda sürekli vites attırıp indiriliyor neden üretilir bu motorlar anlamış değilim, 125 lik sadece scooter üretilmesi daha mantikli
  3. M

Kymco Skytown 125Abs...

125 cc skuter lar genelde 100 kmde 2-3 litre aralığında yakıyor. az yaksın diyorsanız honda pcx sh125 bakıcaktınız
  4. M

İstanbul'da şehir içi kullanılacak scooter tavsiyesine ihtiyacım var.

Forza250 de gecen ay kampanya vardı. Çantasız peşin 280 e bırakıyorlar.
  5. M

Xmax 300 2018 Fazla yakıt tüketimi

ben önce hava filtresine bakardım hava çekemiyorsa çok yakar, sonra yanlış kayış,baga çok yakar, en son buji, buji de olmazsa subaplar sıkı olabilir. başka fikri olan var mı
  6. M

Dragstar 250 motor çalışırken şıkır şıkır ses gelmesi

Çekişte düşme yakıtta artma yoksa sürmeye devam..
  7. M

Vulcan s aranıyor

Arkadaşlar, hayırlı forumlar temiz vulcan s arıyorum forum içi biniciye gidecek , satarsanız mesaj atarak iletişime geçebilirsiniz.
  8. M

Peşin Fiyatına Taksit Kurnazlığı

Selam arkadaşlar, Bazı ilanlarda liste fiyatının 400 bin tutarı vade farksız 12 taksit liste fiyatının kalanı peşin liste 500 bin, peşin alırsanız ise 400 bin tutar gibi ibareler görüyorum. bu ilanlar bariz tüketiciyi yanıltmaya yönelik ilanlar şikayet edebileceğimiz bir merci var mıdır bu...
  9. M

Pcx karaborsa durumu

Merhaba arkadaşlar, Yıllar sonra motosiklet camiasına geri dönmek istedim, sıfır pcx almayı düşünüyorum. Honda79.600 fiyat listesi vermiş arıyorum stokta yok... Sarı sitede 900 küsür adet sıfır pcx ilanı var en ucuzu 88 bin TL den başlıyor, biz neden böyle bir milletiz her yerde karaborsa...
  10. M

Neden pahalı?

Arkadaslar hondada liste fiyatı 39.000 tl olan motosikletin ikinci eli niye pahalı olur? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-forza-sifir-850345380/detay
  11. M

6-7 haziran yasak var mı

Arkadaşlar merhaba, bilginiz var mı bu haftasonu yasak olup olmadığı hakkında, motosikletimi almaya gideceğim de, iyi forumlar
  12. M

Motosikletlim Ankara'da kaldi

Arkadaşlar bazı sebeplerden dolayısıyla motosikletim Ankara'da kaldi ben ise İstanbul'dayım. Şehirlerarası yasak sizce ne zaman kalkar bahar da geldi sıkılıyorum motosiklet kaldı orada bir başına 😊 aklına oradan taşıma fikri gelen var mı şu durumda yoksa pandemiyi mi bekleyeceğim teşekkürler:)
  13. M

Ankara'da tamirci önerisi

Arkadaşlar ns200 motorumun zincir dişli değişimi için bir yer arıyorum, önerisi olan var mı şimdiden teşekkürler. servislere pek güvenmiyorum o yüzden soruyorum.
  14. M

Ns150 düşük km kazasiz uygun fiyat yabancıya gitmesin

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-tertemiz-kazasiz-ilk-sahibinden-643692071/detay
  15. M

E5'te traffic rider oynamak

Youtube'de gezerken denk geldim videoya, sonra motorcuların adı lekeleniyor yazık vallahi. https://youtu.be/NzTtlowOUcU?t=425
  16. M

Pulsar NS150 2016 model 5 binde

İlandaki motorum satılıktır fiyatta anlaşılır. İlan no 643692071 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-tertemiz-kazasiz-5-binde-643692071/detay
  17. M

Kışın İstanbul'da motosiklet

Arkadaşlar kışın motorları nereye sakliyorsunuz, garajım yok motor da kapıda kalsın istemiyorum otoparka versek iki üç ay bakmadan ne kadar sağlıklı olur bilemedim var mı fikri olan?
  18. M

Kusadasi fest bileti

2 adet bilet 140 tl. Edremit elden teslim. Şu anda 1 bilet 140 tl
  19. M

Motor kafa sallıyor

Motosikletim 50 ile 70 km/h hızları arasında kafa sallıyor, elimi bıraktığımda gidon sağ sol yapıyor 8 çizmek bu mu bilmiyorum, yüksek ve düşük hızlarda yapmıyor. Servise götürdüm direksiyon sıkı gevşettik dediler sorun devam ediyor. Motor pulsar 150 balans var mı bunlarda? Motor iki bin kmde...
  20. M

Şişli civarı gazyağı satan yer

Arkadaşlar üç dört benzinliğe nalbura sordum yok, bu civarda satan bir yer var mı bildiğiniz?

Yeni mesajlar