Arama sonuçlarınız

1. Bold

Bi Bakarmısınız..

Merhaba Arkadaşlar, Bu sabah yazdığım geri döndüm adlı konumu okumuşsunuzdur siteden çok uzun bir süre ayrı kaldığım için şuandaki mevcut üyelerden tanıdığım kişiler oldukça az, rica etsem bir mahsuru yoksa bakırköy ve sefaköy çevresindeki arkadaşlar msn adresini bırakabilirmi tanışmak adına...
  2. Bold

Geri Döndüm!!

Merhaba Arkadaşlar, Beni çoğu Kişi Hatırlamaz ama eski üyelerden birtanesiyim, Adım: Batuhan, 21 yaşında istanbul Bakırköyde ikamet etmekteyim ve bir Asya 125T Kullanıcısıyım.. umarım eskiden olduğu gibi tekrar sizlerle birlikte olmaktan gurur duyucam, Şimdiden Teşekkürler..
  3. Bold

vitesler hakkında

arkadaşlar bildiğiniz üzere yeni bir motosiklet almıştım ve sonradan debriyajında problem olduğunu öğrenmiştim (debriyaj takılması) bu nedenden dolayı çok fazla motosikletimi kullanmıyorum ama malum yaz yaklaştığı için şimdilik yakın mesafelerdede olsa sürüp pratik yapmak istiyorum (vitesleri...
  4. Bold

dövme yardım

merhaba arkadaşlar dün koluma bir dövme yaptırdım ama dövmecinin söylediği sözler beni pek tatmin etmedi.. yaptıran yada nasıl bir yol izlemem ne kadar süre ne yapmam gerektiğini bilen varmı?? şimdiden cevaplayan kişilere çok teşekkür ederim:rendeer::rendeer:
  5. Bold

karburatör tıkanması pis benzin

arkadaşlar dün akşam yeni motoruma adını vermek istemediğim bir benzin istasyonundan 10 tl lik benzin aldım bir okadara yakında içinde vardı deponun motoru eve getirirken birşey yoktu motor 1-2 saat yattıktan sonra tekrar binmek istedim ama daha ilk 3.dakikada boğulmaya pomplalanmaya başladı...
  6. Bold

teknik verirmisiniz?

merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere bugün motorumu aldım ama vitesli motoru nasıl kullanıcağımı bilmiyorum bana yardım edermisiniz nasıl kullanayım neler yapayım şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler:rendeer::rendeer: (motorum ybr 125) Not : Saçma bir başlık demeyin bilgileri paylaşmak...
  7. Bold

sizce değerindemi??

arkadaşlar sonunda motorumu buldum 2005 model yamaha ybr 125 motoru yeni yapılmış temiz bir motor 2000 tl fiyata anlaştım sizce fiyatı uygunmu:silent::silent: şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim:rendeer:
  8. Bold

Yamaha ybr 125 arıyorum!!!

arkadaşlar kredi kartıyla alabileceğim temiz Yamaha YBR 125 arıyorum ''2008-2009'' model.. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.. iletişim : pm (özel mesaj) yada ''msn'' ..:cat:
  9. Bold

Satılık 150cc Scooter - 400 TL

merhaba arkadaşlar motorum 2007 model olup 17.000 km de RHON markadır, görünüşü '' Mondial 151 RS'' in aynısıdır.. ilgilenenler iletişim ''msn'' adresimden yada pm (özel mesajdan) bana ulaşabilirler..

Yeni mesajlar