Arama sonuçlarınız

1. E

Ls2 FF396 KAPALI KASK VE DİĞER EKİPMANLAR

Ls2 FF396 kask -Temiz çok az kullanılmış -Hava yastıklarından şişirip kafanıza tam oturur. -Güneş vizörü var. -Vizör kilidi var. -İstanbul İçi nakit 275 lira Sahibinden.com kredi kartı ile 299 lira. -Çok yakınımın motosiklet kazasında vefat etmesinden dolayı motosikleti bırakıyorum...
  2. E

Satılık Motosiklet Ekipmanları Kask-Mont-Eldiven-Dizlik

Ls2 FF396 kask -Temiz çok az kullanılmış -Hava yastıklarından şişirip kafanıza tam oturur. -Güneş vizörü var. -Vizör kilidi var. -İstanbul İçi nakit 275 lira Sahibinden.com kredi kartı ile 299 lira. -Çok yakınımın motosiklet kazasında vefat etmesinden dolayı motosikleti bırakıyorum.
  3. E

Hakan Kurt 15.05.2014 16:00 Tarihinde Trafik Kazasında Vefat Etmiştir.Ruhuna Fatiha.

1972 doğumlu Dayım hakan kurt 42 yaşında motor kazasında vefat etmiştir. ruhuna fatiha okuyalım. Kaza Arnavutköy Habipler istikametinde kayaşehir girişinden sonra shell benzinciden 200-300 metre önce gerçekleşmiştir.yol çalışması olan kaza mahallinde öndeki aracı sollamaya çalışan...
  4. E

Ehliyet ve Aile Mevzusu

tüm forum ahalisine abilerime ablalarıma selamlar. ben ilk 2 sene önce piknikte dayımın zorlamasıyla motor sürdüm.motora aşık oldum.2 senedir yaşım tutmadığı için ehliyet alamadım.dolayısıyla motor da almadım.şimdi yaşım 17 ye geldi.aklımda apache tvs 150 var 2012 model.motoru nisan gibi almayı...
  5. E

Herkeze Merhabalar

ilk önce herkeze merhabalar demek istiyorum ben enes yaşım 16 istanbul .tecrübeli abilerimize birkaç sorum olucak. ben 14 yaşımda motor kullanmaya başladım .ilk kullandığım gün motor almayı düşündüm fakat ehliyet almam gerekiyormuş vazgeçtim.şimdi haziran ayında 17ye giriyorum ehliyete yazılma...

Yeni mesajlar