Arama sonuçlarınız

1. Rr6

Motorcu Günü

Arkadaşlar hemen hemen dünyamızda herkes için bir gün, bayram var peki bizim niye yok ? (motorcular için) diyorumki tüm motorcular olarak kendimize özel bir gün seçelim ve bunu insanlara kabul ettirelim ne dersiniz ? :)
  2. Rr6

sizce alıyımmı ? korkuyorum

Arkadaşlar şuan 22 yaşındayım ve bu ana kadar 8 tane motosiklet değiştirdim.. bunun 6 sı çin malı scooter , 1 i ybr ve 1 tane çin malı cruiser olmak üzere, hep scooter da problem yaşadım sürekli kayış derdi çıkarttı başıma bu 6 motorum da da aynı sorun oldu ayda bir kayış değiştirmek zorunda...
  3. Rr6

25 Mayıs 2013 Haydi Kamp'a Etkinliği

Evet Arkadaşlar, Bazılarımız Festivallere Gidemiyoruz ve fotoğraflarına bakıp sonradan iç çekiyoruz.. neden bizde kendi festivalimizi kendimiz yapmıyoruzki ? sohbet muhabbet eğlence, teneke tavuk mangal hamak ve birbirinden güzel birkaç gün .. yer olarak İstanbul'u düşünüyorum daha merkezi...
  4. Rr6

Çinli Cross Arıyorum !!

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi çinli bir kross arıyorum bütçem 800 TL kadar 150 - 200 cc arası olması tercihim olur.. varsa böyle bi satmak istediğiniz motorunuz bana telefonumdan ulaşabilirsiniz.. Telefon numaram : 0507 426 13 51 .. İsmim Batuhan Şimdiden İlgilenen...
  5. Rr6

Selam Millet MT AİLESİ !!

Merhaba, Uzun Bir aradan sonra bilmiyorum daha önce açtım mı böyle bi konu ama Ben Batuhan:cherry: 22 yaş İstanbul, Bilgisayar işiyle uğraşıyorum 2006 dan beri motosiklet üstündeydim 1 sene oldu satalı bu haziran sonu veya temmuz başı en geç yeni motosikletimi alıcam (Yamaha YBR) düşünüyorum Tek...
  6. Rr6

yetiştirilmek üzere genç pazarlamacılar aranıyor !!

evet arkadaşlar belki bilirsiniz daha önce mesleğimle ilgili konu açmışmıydım bilmiyorum , web tasarım işiyle uğraşıyorum (tasarım + programlama) bana bu sektörde hem yetişmek isteyip hemde yaptığımız siteleri pazarlayabilecek 15 , 19 yaş arası genç aktif arkadaşlar lazım.. tercihen yani...
  7. Rr6

Satılık 2008 TVS Apache Arıyorum

Arkadaşlar, 2008 model Kredi kartına taksitle alabileceğim TVS Apache arıyorum.. İlgilenenler bana 0507 426 13 51 numaralı telefondan ulaşabilirlermi ? teşekkür ederim:rendeer: yalnız en fazla 160 Tl kadar aylık taksit verebilirim bunuda belirtmek isterim:cat:
  8. Rr6

[İstanbul MT] 9 Şubat 2013 (Avrupa) Buluşması

Evet Arkadaşlar, Bir Önceki Buluşmamız Bazı Sağlık Problemleri yüzünden İptal olmuştu .. Moderatörlerden ricam Lütfen o buluşma Topiğini Silmeleri, etkinlik [İstanbul MT] Bakırköy Buluşması Adı altındaydı.. Şimdiki Kesin Etkinlik 9 Şubat 2013 tarihinde Öğlen Saat 2 de Bakırköy Carousel Önünde...
  9. Rr6

[İstanbul MT] Bakırköy Buluşması

Merhaba arkadaşlar, İstanbul Avrupa yakası olarak Birkaç Kişi Buluşma Düzenleyelim diyoruz, Buluşma Bakırköydeki Cafe'de Keyff te yapılacak "öğleden sonra saat 4' te" (bakırköy' e giderken az geride bulunan incirli caddesinde) hem tanışmış oluruz hemde biraz motor muhabbeti yaparız bahanesiyle...

Yeni mesajlar