Arama sonuçlarınız

1. APV41

[İzmir MT] 7 Eylül Cuma " Marti Havada Ayaklar Suda " Toplantisi

arkadaşlar bu hafta birkaç dostun isteği ile bir ara toplantı yapalım diye düşündük inciraltı MARTI BALIK sanırım bir çoğumuzun bildiği bir mekan ve bizim için indirimleri mevcut isteyen yemeğini yer isteyen kahvesini kendi yapar içer :queen: hem murat kardeşimizi ( wallace ) özlemiştik onuda...
  2. APV41

Airbrush R 6 Erkan Arkadaşimiz Vefat Etmiştir

TÜM CAMİANIN BAŞI SAĞ OLSUN izmirde birçok arkadaşımızın tanıdığı ERKAN arkadaşımız bu sabah yattığı ege üniversitesi hastanesinde aramızdan ayrılmıştır ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum
  3. APV41

Mt Izmir Tamamen Tesadüf Gezisi

benim amacım sadece kayınbiladerimi inciraltında gezdirmekti baktım tesadüfen herkez orada bizde bir araya gelmişken bir çorba KAYNATALIM dedik
  4. APV41

MT İZMİR KUŞADASI ( önder camping )

sayın mt izmir üyeleri planlı yaz gezilerimiz kapsamında alınan karar doğrultusunda 29 nisan 2006 tarihinde kuşadası önder camping te buluşulacak 30 nisan 2006 da birlikte kararlaştırılan yerde moto gp yarışları izlenecek ayrıntıları sayın modum büyük insan EGEKNN bizlere bildirecektir :P daha...
  5. APV41

Istiklal Marşi

> HELAL SANA MICHAEL EFENDI ! > Alman ZDF Televizyonun da Thomas Gottschik in sundugu "Bahse Var misin adli yarisma programina basvuran ,Isviçreli Michael Sauser 188 ülkenin >Ulusal Marsini notasiyla birlikte söyleyebilecegini iddia etti. Yarisma istegi kabul edildi ve yarisma günü Jüri'nin...
  6. APV41

Mal Beyani

>Bir Delinin Mal Beyani : > >1-Avsa adasinda üç daire, dört üçgen, bes dikdörtgen >2-Gökyüzünde bi bulut >3-Bitlis'te bes minare >4-Biri yazlik, biri kislik iki platonik sevgili >5-Büro mobilyasi ve çelik kapi üreten bir fabrikanin ögle üzeri yaslanip sigara içilen beyaz duvari >6-Islikla...
  7. APV41

izmir beşik gibi sallanıyor

arkadaşlar geçmiş olsun büyük bir sarsıntı geçirdik umarım kimseye birşey olmamıştır tekrar geçmiş olsun bu en kötüsüydü ****************************************** + Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir. + Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan...
  8. APV41

cep telefonlarına dikkat (lütfen)

arkadaşlarım bugün izmirde önümde kötü bir kaza oldu neredeyse dostlardan birinin canını yakıyordum ben gün içinde kamyonet kullanıyorum (işim bu )izmir eski garaj ın önünde bir arkadaşım motorun üzerinde sol elinde cep gidiyor ben arkasında telefonu gördüm hızımı kestim 150 metre sonra...

Yeni mesajlar