Arama sonuçlarınız

1. rafel

bmw f650 alınırmı

bende cbf 150 var yenı aldım 2008 model bır hafta önce ankaraya gıttım ek tatmın olmadım sonra satmaya karar verdım alırsam dedım bmw f650 alıyım dedım önerılerınız nedır alınırmı bu motor benım motor 1835km de mart ayında aldım satmama degermı
  2. rafel

cbf 150 satıp bmw f650 almayı dusunuyorum ne dersınız

arkadaşlar gecende benım motorla ankara gittim ama tatmın olmadım ondan dolayı motoru satmaya karar verdım mtoru daha yenı aldım mart ayında 2008 model 1820 de daha motor sadece gunde 10 km yapıyor genelde hem kapalı grajda ben sadece işten eve evden işe yapıyorum bırtane bmw f650 buldum 2000...
  3. rafel

kucuk bır ankara gezisis

arkadaşlar teli şarjı olmadıgı icin fazla resım cekemedım gezıye tek gittim tek yanıma aldıgım şe 2.5 yedek benzın birde 1.5 lt su 30 ytl 270 km yaptım yanı gidiş geliş 4 depo oldu ama tatmın olmadım bu yuzden motoru satıyorum buyuk bır şey alıcam
  4. rafel

Kısa Bır Macera

konu iptal resımler yukledım ama acılmıyor onda ddolayı olmadı
  5. rafel

Baylar Ve Bayanlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar Ben Diyorumkı Söyle Hava ısınınca Bırleşelım Ve Felekten Bir Gun Calalım Nedersenız Bu Fıkrıme Sıcak Bakan Arkadaşlar Varsa Birleşelım Planızımı Yapalım Ve Bır Gezelım Ama Istanbulda Oturanlar Için
  6. rafel

Işte Benim Makına Yenı Aldım

BIRAZ CALISTIK USTUNDE DAHA BITMEDIN ÖNTAKIM BIRAZ DEGİŞİCEK KONUYA KATIL BUTUN ARKDŞLARA TEŞEKURLER
  7. rafel

Trafikte 5 Altın Kural

arkadaşlar malum cogumuz hep istanbul trafigindeyız ben de bayadır trafıkteyım hatta gunluk işimde trafıte gecıyor hergun kısacası sunlara dıkkat edın 1) KADIN ŞÖFÖRLER :(kadınlar kaza yapmaz yaptırır nedenı panık asla arkalarından yada arkanıza almayın veya gırmeyın yanına hıc gecmeyın uzak...
  8. rafel

Artık Benım De Bır Honda Cbf 150 Var :)

Sevgili MOTOSİKLET AİLESİ Artık Benımde Motorum Var Bana Yardımcı Olan Arkadaşların Canı Gönul Tşkur Ederım Darısı Olmayan Arkadaşların Başına :)
  9. rafel

Siz motor alırsanızı hangisini secersınızı

bu aralar Pek cok konuşulan 3 motor var bende yenı bısey alıcam için bıraz kafam karısıyor sız olsanız benım yerımde hangısını tercı edersınız bırde neden tercı edersınız bır kısa yorum ıstıyorum

Yeni mesajlar