Arama sonuçlarınız

1. M

Ölme karabaş (bir cup hikâyesi)

Soğutma sıvısı seviye sensörü bir çok arabada mevcut, seviye altına inince uyarı veriyor. Buda bence gayet yeterli.
  2. M

Hakkını vermeye başladım

Çoraptaki deliğin anlamı varmı?
  3. M

ns 200 ug 2 motorumun arka fren pompasındaki ayar vidasını yalama yaptım

Aklınızda soru işareti kalmaz böylelikle.
  4. M

Yağ basıncı ile yağ seviyesini ayrı bir durum olarak bahsetmiştim.
  5. M

Otomobillerde hem yağ seviye sensörü hemde yağ çubuğu bulunur, eski arabalarda bu sensör güncel arabalar gibi çalışmaz (Her eski arabada yağ seviye sensörü bulunmaz), o seviye altına indiğinde gösterge uyarı verir yeni nesil arabalarda ise bu sensör tam seviyeyi ölçer ve düşük olduğunda yine...
  6. M

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Badem bıyıklı tanıdıklarım var. :D
  7. M

Sahte plakanı basıp bütün eds ve geçişlerden geçeyimde gör. :D Hayırlı olsun.
  8. M

Kucuk sehir ici scooter tavsiyesi

Onlar göç etmeye gidiyor. :D
  9. M

Geçen Suriyeli gördüm adam arkasına eşini yan oturtmuş elindede küçücük bebek...
  10. M

125 & 150 & 200 & 250 CC hangisi tercih edilmeli?

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  11. M

Motosiklet yağ değişimi

Yağı değiştirmeden önce motoru 5-10 dakika ısıttınızmı?
  12. M

Söylemeden edemeyeceğim ama son 3 motosikletinizden sonra 125 cc çok yavaş gelmezmi, özellikle V4'den sonra. :) Bir sıfırda siz atıyorsunuz. :)
  13. M

450 sr alınırmı

Bu yağ soğutucusundaki problem neyden kaynaklanıyor? Contamı patlıyor yoksa radyatörmü patlıyor acaba? Mahle/Behr marka soğutucu ve Elring marka marka üretiliyor olsaydı kesin çözümdü. :)
  14. M

600rr mı r6 mı

Bu motosikletler için satın aldığınız paranın 3 te 1 i kadar cebinizde tadilat ve onarım için bütçeniz olması lazım, maalesef bu motosikletlerin düzgün bakımlarını yapan usta sayısı 2 elin 10 parmağını geçmez. Satıcıların kefili notere kadardır, noter satışı tamamlandıktan sonra kimseyi...
  15. M

Hayat şaşırtır bazen abi, belki didim... :D
  16. M

Sym servisi varsa modellerini inceleyebilirsiniz, 2. ellerde çok güzel ilanlar denk gelebiliyor.
  17. M

Okan hocamızı cinci hocalar gibi sanıyorlar. :) 1778173376 1778173410 Abi Bursa içinde kolay kolay gol yememde başka yerlere bir şey diyemem.
  18. M

Hız sınırları beni ilgilendirmemek çünkü Spontini hız sınırlarını geçememek. :D
  19. M

Fren Lambası Sorunu

Olabilir, küçük şeyler bunlar.

Yeni mesajlar