Arama sonuçlarınız

1. M

rodaj bakımı kaç km aralığında yapılır?

1050 Kilometreyi geçirmemeye özen göstermelisiniz.
  2. M

Motosiklet servisi açmak

Bölgenize uygun olarak gerçekçi konuşursak motosiklet daha iyi bir seçenek olabilir ancak yaşadığınız şehirin küçüklüğünü ve diğer bölgelere göre gelişmişliğini varsaysam (Mersin'i hiç bilmiyorum, ancak Adana gibi sıkıntılı bir yer olduğunu düşünüyorum) iyi bir kazanç sağlamak ve niş bir iş...
  3. M

Motosiklet servisi açmak

Motosiklet ve otomobiller ile uzun bir süredir iç içeyim, açıkçası para kazanmak istiyorsanız motosiklet yerine otomobil üzerine yürümeniz daha sağlıklı olacaktır. Motosikletlerde maalesef otomobillerdeki gibi oem parça bulma ve çıkma malzeme bulma imkanı çok ama çok düşüyor. Bu işi en iyi...
  4. M

Trafik denetiminde motosiklet ayna yeri tartışması çıktı

Yakınımla Balkanlara geldik ve Türkiye'de yaşadığımız durumları görünce "ne kadar dandirik, boktan ve can sıkıcı şey varsa her şeyi canım ülkemde yaşıyoruz" diyorum. Buralardan artık bir cacık olmaz (cacıktan iyi anlayan tanıdığım olmasına rağmen), imkanınız varsa sevdiklerinizi alın kaçırın bu...
  5. M

Yamaha Tenere World Raid 2026

390 Serisinde bozuluyor yalnız :D ancak bu tek kriter olamaz, 20-25 senelik otomobillerde bile gaz pedalı elektroniktir. Kolay bozulan malzeme değildir. 1781209710 Ek olarak gaz teline sahip olan çok silindirli motorlarda senkron ayarı ve tps kalibrasyonu gibi dertler vardır (tps kimi zaman...
  6. M

250NK Enjeksiyon sesi gelmıyor

Benzin pompasının sigortasını kontrol ediniz.
  7. M

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Bu kadar seviyeli konuşmalar içinde kendimi keko gibi hissettim. :D
  8. M

Yüksek viteste kalkış ve tuhaf ses

Oradan öyle kolay kolay ses gelmez, yüksek ihtimalle zincirin çırpmasından ötürü gelen bir sestir o. Zincir her ne kadar dışarıda bir duran malzeme olsada şanzıman ile doğrudan bağlatılıdır.
  9. M

Yüksek viteste kalkış ve tuhaf ses

Zincirden gelen ses, düşük vites ve alt devirde gazı açtığınızda zincirden tor tor diye bahsettiğiniz ses gelir.
  10. M

Mct 250 Yüksek Devirlerde Tam Gaz Yemiyor

Yüksek ihtimalle karbüratör yakıt yetiştiremiyor.
  11. M

Sonunda mt'ye kavuştum

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  12. M

marş motoru takılı kalıyor

Kontak kapalıyken marş düğmesi asla marş otomatiğine tetik vermez aynı zamanda bu parçalarda ayarlanabilen bir malzemeler bulunmamaktadır. Marş rölesine bağlanan tetikleyici kablonun soketine bakmanız gerekmektedir, otomatiğin içi kalitesiz olabilmesinden ötürü selenoid yapışıp kalabiliyor buda...
  13. M

marş motoru takılı kalıyor

Marş otomatiğini kontrol ediniz, otomatik içi takılı kalırsa veya kendinde bulunan soketten ötürü bir yerden tetikleme alırsa akü kutup başını çekmediğiniz sürece marş basmaya devam edecektir. Marş otomatiğinin görevi akü ile marş motorunun arasında anahtar görevi görmesidir, marş otomatiğinde...
  14. M

CFMOTO 250SR 2024 - Elektrik / Marş Sorunu, Regülatör Değişti Ama Sorun Devam Ediyor

Motor çalıştığı zamanda ekranda yazan voltaj değerini hatırlıyormusunuz? Ucuz bir avometre satın alıp motosikletin aküsünü ölçmenizi tavsiye ederim.
  15. M

Şıpıdık terlikle motosiklet lastiği değişimi

Abi keşke janta geçirirkende videoya alsaydın. :D
  16. M

Motosiklet neden çekme yapar?

Yazılanlara ek olarak amortisörlerin takılırken hizalanmamasındanda kaynaklanır, amortisörü tutan civataları gevşetip ön freni sıkıp öne doğru ittirdiğinizde kendini eşitler.
  17. M

sabit gazda giderken devirde dalgalanma oluyor

Sabit gazda giderken al ver yapıyorsa yüksek ihtimalle tps, ancak ateşlemeyi kontrol etmektede fayda var.
  18. M

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Haluk abi maalesef bu testi doğru bulmuyorum, videoda test edilen markaların aynı segmentte üretilen motosiklet modelleri bile bulunmamakta. Yanlış hatırlamıyorsam bu video rodajda çıkan çapakları ölçen bir testti. Listede bir yanda silindirin yukarı aşağı hareket sesini duyacağımız kadar...

Yeni mesajlar