Arama sonuçlarınız

1. M

NS200 sola çekme sorunu.

Ön amortisörü hizalamayı deneyebilirsiniz.
  2. M

Motosikletim eskisi gibi torklu değil

Değiştirdiğiniz dişliler aynı oranda olmayabilir bu sebepten ötürü problem yaşıyor olabilirsiniz.
  3. M

Yeni aldığınız varyatörün baga ağırlıkları eskisinden daha ağır olabilir, arka varyatörde dediğiniz olamaz ancak ön varyatörde geçerli olur.
  4. M

Varyatör ile alakalı bir işlem yaptınız mı?
  5. M

Diziler, filmler ve Triumph

Abi ne tür bir film? :D İşin içinde @burak r25 olunca korkmadım değil. :D
  6. M

Artık desmo yok ama alacak parada yok. :D
  7. M

2 Gece 3 Gün / İskeçe & Filibe

On numara alet, bununla retro giyinip çok güzel piyasa yapılır.
  8. M

Monster 696 niyetlendiğim zamanlarda ecnebilerin Ducati forumunda sormuştum ve mekaniğinin aşırı sağlam olduğundan bahsettiler, açıkçası yeni Monster V2 denemek isterdim.
  9. M

2 Gece 3 Gün / İskeçe & Filibe

Street Triple'nin kafa tasarımı ilk başlarda hoşuma gitmesede özellikle alıştıkça hoşuma gitmeye başladı. Öndeki küçük rüzgarlık (adı her neyse :)) bir bütünleyici haline gelmiş. Hani bir kız vardır ilk baktığında beğenmezsin ancak gördükçe hoşuna gitmeye başlar ya Street Triple tam öyle makine.
  10. M

10w-30 Scooter Yağ Tavsiyesi

Motul web sitesinde stok kontrolü yapabilirsiniz, eğer bulamazsanız 10W40 kullanabilirsiniz. Yaz sıcaklarında daha iyi bir yağ filmi oluşturacaktır.
  11. M

Kaza yapıp toplanmış motor alınır mı?

O zaman alınmamalı. :D
  12. M

Kaza yapıp toplanmış motor alınır mı?

Düzgün toplanmışsa ve fiyatı uygunsa neden olmasın?
  13. M

MT07 Çalışmama sorunu

Evap sisteminden kaynaklı bir durumda olabilir, yeni nesil motosikletlerde depoyu doldurma haznesindeki metale kadar doldurulmalı sebebi ise yakıt buharına yer bırakılmalı aksi halde sıcak motorda çalışmama gibi durumlar yaşanabiliyor.
  14. M

Mct 250 Yüksek Devirlerde Tam Gaz Yemiyor

Motorun voltaj değerlerini ölçmenizde fayda var, düşük devirde ateşlemeye yeteri kadar voltaj gitmiyor olabilir. Motosikletiniz farklı işlemler gördüğü için buradan tahmin yürütmekte zordur.
  15. M

NS 200 Hararet sorunu

Üst kapak eğildiyse hafif taşlanır, silindir piston sardıysa değişim gerekir. Bunların hepsi değişime giderse 10-15k arası tutar diye düşünüyorum
  16. M

TK03 100'ü geçmiyor

2 Zurna dürüme anlaşalım, Bizimkilerin Tipo'ya takacağım.
  17. M

TK03 100'ü geçmiyor

Lastik basıncı, zincir gerginliği, rüzgar durumu, motor ayarları ve sürücü ağırlığı gibi bir sürü etken mevcut.
  18. M

rodaj bakımı kaç km aralığında yapılır?

Yamaha'nın politikasını maalesef bilmiyorum.
  19. M

rodaj bakımı kaç km aralığında yapılır?

Geçmite KTM de çalışırken bu kilometreyi geçtiğinde sıkıntı olabiliyordu.