Arama sonuçlarınız

1. M

2023-2024 model MT-25'ler de yatak sarma problemi

Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun, bol bol dede ezmeniz dileğiyle. :D
  2. M

RKS Spontini 110 alınır mı sizce?

Aldığım zamanlarda Jupiter Spontini'den daha pahalıydı ve belli bir süre sonra Spontini ile aynı paraya satılmaya başlamıştı o zaman içim burkulmuştu fırsatı kaçırdığım için. Jupiter'i kullanmadım ama Spontini'den daha iyidir diye düşünüyorum ancak yedek parça temini gibi durumlarda Spontini...
  3. M

Muğla İçi Motor Önerisi

Arnavutluk'ta Puck marka mobiletler görüyordum, sessiz çalışmasına hayran kalmıştım.
  4. M

Abi Tvs'yi bilmiyorum ama Hero Dash biraz kumar gibi olabilir. Kuryelikte kullananlarda düşük kilometrelerde kranktan yana problem yaşayabiliyordu.
  5. M

KM Sensörü Kablosu bulamıyorum

O parçayı söküp parçacıları dolaşmanızda fayda var, diğer 50 cc lerin parçaları uyabilir. Kabloyu onarmayı denedinizmi?
  6. M

42.000 Kilometre Boyunca Rks Spontini Tecrübem.

Revizyon yapmadan önce motorda yağ yakımı mevcuttu ve belli bir süre sonra bloktan ses gelmeye başlamıştı, yolda giderken ses iyice arttı ve eve döndüğümde motordan çok ciddi duman atma olduğunu farkettim. Bu duman atmanın fazla olduğunu görünce segman kırıldı sanmıştım ama durum böyle çıkmıştı...
  7. M

R25 motorum gitmiyor

Hava filtresini kontrol etmenizde fayda var.
  8. M

Nizami dediğimde dede gibi sürdüğüm manasını çıkartmadın umarım. :)
  9. M

Kesinlikle katılıyorum abi, eğitimden sonra farkındalığım arttı ve nizami motosiklet sürmekte daha çok zevk alıyorum. Nizami bir şekilde motosiklet kullanmak bu işin en anlamlı ve zevkli kısmı. :)
  10. M

cup 100 motor yağ TAVSİYESİ

15w40 bir şey değiştirmeyecektir, 10w50 kullanmanız işinize daha çok yarayacaktır, soğuk marşta hızlı döner ve sıcakta dayanımı yüksek olur. Motosikleti zaten sakin ve yormadan kullandığınız için 10w40 kullansanız dahi problem olmayacaktır.
  11. M

Tek teker üzerinde gittiğinizde karterdeki bütün yağ pompanın çekeceği kısımdan ayrılır ve pompa yağ çekemediği için yataklar yağsız kalır ve sarar. Tek silindir KTM lerin karter yapısı yağ pompasını daha çok besleyecek şekilde tasarlanmıştır ve aldığı yağ kapasitesi yüksek olduğundan ötürü daha...
  12. M

Motor Hakkında Soru?

Deponun içine su kaçmaz ancak o benzin kötü kokulu ve yanıcı özelliği düşmüş olan sıvıya dönüşmüştür, içindeki benzini çekemezseniz taze benzin koyarak durumu tölere etmelisiniz. Motoru çalıştırmadan bütün sıvıların seviyelerini kontrol etmelisiniz, eksikse tamamlamalı ve çalıştırdıktan sonra...
  13. M

https://www.motosiklet.net/forum/konu/42-000-kilometre-boyunca-rks-spontini-tecrubem.224639/ Belirttiğim linkteki konuyu incelemenizi tavsiye ederim, kurye kullanımı olduğu için gündelikte çok daha problemsiz olacaktır. Bu skuteri sıfır almamanız daha mantıklıdır, ikinci ellerde yarı fiyatına...
  14. M

Rs 200 e hangi yağ kullanmalıyım

15w50 veya 20w50 Jaso Ma2 onaylı yağları kullanabilirsiniz.
  15. M

Honda Servisi Bakım Rezaleti - Ön fren yerinden çıktı

Geçmiş olsun, birilerinin iş güzarlığı yüzünden hayata mâl olacak bir durum.
  16. M

NS200 sola çekme sorunu.

Ön amortisör civatalarını gevşetip dik konumdayken ön freni sıkıp motoru sertçe dik konumda ittirmelisiniz, bu yöntem ile amortisörler hizalanır ve çekme düzelir. Daha öncesinde ufak bir kaza sonucu çekme problemini bu şekilde çözdüm.
  17. M

35 w yerine 45 w led ampül takmak ?

Yüksek w değerinde ampül takarsanız far duyu çok ısınır ve yanıklar oluşur, orijinale sadık kalmanızı öneririm.
  18. M

NS200 sola çekme sorunu.

Ön amortisörün ufak hiza kayıklığını göz ile zor anlarsınız, dediğim şeyin nasıl bir şey olduğunu ve nasıl yapıldığını biliyorsanız bakmalısınız.
  19. M

Duke 390 servis kitapçığının paralı olması

Servis kitapçıklarını ücretsiz olarak pek rastlamadım, ancak eski modellerin bulunabiliyor.

Yeni mesajlar