Arama sonuçlarınız

1. prometheus1745

A1 ile 450 sr kullanabilirmiyim

ben anlatamadım heralde başına gele bilecekler bunlar zaten sen git pederi ikna et alırsa binersin
  2. prometheus1745

sıfıra yakın motosiklet ile yapılan kaza

bende onu bilmiyorum hocam galiba rayiç bedel
  3. prometheus1745

sıfıra yakın motosiklet ile yapılan kaza

Benim bildiğim sigorta şirketi motorunuz için siz onu alırken bir fiyat biçiyo sigortanın ne kadar tutması gerktiğini hesaplamak için(mesala ben motorumu 270 e aldım ama sigorta 300 eder diyo misal) muhtemelen o fiyatı ödicektir perte çıkarsa.kısaca rayiç bedeli öder muhtemelen.
  4. prometheus1745

Süt Danası İstemem Zafer Abi.

Bu çok iyidi
  5. prometheus1745

bende ona şaşırdım zaten
  6. prometheus1745

sen 18 olana kadar üstüne motor veya ev alamassın 1766319080 Bişey sorucam aklıma ilk o geldi sen çıraklıktamı okuyosun
  7. prometheus1745

sen o motoru üstüne bile alamassın babanın üstüne olcakki motor alıcak olursan 1766318580 sigortada mantıken babanın üstüne olucak
  8. prometheus1745

Para senin biz sadece tavsiye veririz başına gelebilecek bi kaç sey saydım riskleri göze alıyor isen takdir senindir 1766317349 Ama ben şimdi şunu anlamadım sen bu konuyu niye açtın madem kendini bu motorları süre bildiğine inandırdın ve alıcaksın kafaya koydun burda bizde niye tavsiye...
  9. prometheus1745

ben şaka yapmıştım ama neyse kısaca diyeceğim bence babanı dinle ama sıfır almak yerine ikinci el temiz al yada ben scooter istemem dersen 125lik drift L , tvs raider bak derim. İnan bana bahsettiğin motorlar için çok küçüksün bir örnek vericem o motoru aldın biri sana geldi vurdu motorda hasar...
  10. prometheus1745

sürmek üstüne iki kere binmekle olmaz güzel kardeşim sahip oldunmu hiç 07 tur atıp gelmek iki kere gazlamakla motor öğrenilmiyo. 1766316505 sen 07 sürdüğüne eminmisin
  11. prometheus1745

ben kaza yapmam çok iyiyim uçarım kaçarım deme senin yüzünden olmasa bile kaza olur eskir 18 olsan öneriridim ama çok küçüksün bu motor için 1766316356 anlicaksın
  12. prometheus1745

öncelikle ben insan gibi cevap vereyim ayıp olmasın o motorla çevirmeye girersen hem sana hem babana ceza artı motorun bağlanır İnan bana sen o motoru ne süre bilirsin nede yürüte bilirsin motor dediğin şey alınca bitmiyo cg gibide bakkalda parçası bulunmuyon o motorun çamurluğu 10 bin...
  13. prometheus1745

Bu soruyu sormak için çok yanlış bir yerdesin
  14. prometheus1745

Süt Danası İstemem Zafer Abi.

Bu sabah bende rütin olarak izledim sahneyi hatırlıyorum.O motor 250lik çin malı (lastikleri orjinalse zaten kötü) yeni başlayan birinin alacağı bir motor.Bu çerçevedeki adamın eğitime verecek parası olmaz, yeni başlayan lastikleri kötü eğitimsiz biri panikle orda düşmüş.Zafer hoca ne diye...
  15. prometheus1745

Sıfır KM motosiklet dolandırıcılığı aman dikkat!

Ama abim şöyle düşün bu işten hiç anlamayan masum gariban bu fotoları görüyo inanıyo işlem başlatıyo hop orda oltayı yutu veriyo biz düşmeyizde onlarda anlayamaz
  16. prometheus1745

Sıfır KM motosiklet dolandırıcılığı aman dikkat!

bildiğim kadarıyla bir ön ödeme istiyolar yolun başı 3 5 bişey sonra bidaha haber alamıyon
  17. prometheus1745

İzmir-İstanbul Xmax transferi ne kadar tutar

Amcam bu yaz vespayı otobüs firmasıyla getirtti bir sorun çıkmamıştı ama ne kadar tuttu bilmiyorum
  18. prometheus1745

bence verin kendinizi otobana hem para tasarrufu olur hemde iyibir gezme olur sizin için
  19. prometheus1745

eğer 250cc alıcaksa bencede öyle yapsında 125lik ise gerek yok bence dümdüz manisa balıkesir bursa yapsa olur
  20. prometheus1745

motoru kaç cc lik alıcaksınız

Yeni mesajlar